Program » Apple » Mac

iMeme til Mac last ned
4 0 5241  

Är du skapare av nästa meme på internet? Så ladda ner iMeme till Mac gratis. Vi har också Windows-versionen som ligger här.

Känner du Bra Guy Greg? Skäm bort personen med röken, som du ofta ser online i samband med en rådgivande text. Eller kanske du märkte att du har ett bra skratt med TV-värdens Bear Grylls? Detta kallas memes, och när nya uppstår sprider de de sociala mediernas blixthastighet. Om du tror att du har tanken på nästa stora slag kan du skapa din egen med iMeme-applikationen.

Omedelbart finns det inte mycket att säga om iMeme. Välj bara en bild på den medföljande listan, eller använd din egen, skriv sedan en valfri rolig text - det finns alternativ att placera detta i mitten eller på sidan, samt ändra teckensnittstorlek. Men fler funktioner är inte tillgängliga.

Den största besvikelsen är att det bara är Mac-versionen som låter dig dela bilder direkt från programmet till Reddit och Imgur. Men du borde fortfarande försöka iMeme, eftersom det verkligen är ett riktigt bra program som låter dig göra dina egna memes på nolltid.

Download iMeme til Mac 1.0
Screenshots
Detaljerad information om iMeme til Mac
Typ:
Freeware


Producent:
Michael Fogleman

Inkom datum:
01-02-2014
Plattform:
MAC OS X

Storlek:
5.9 Mb

Uppdaterad datum:
25-06-2014
0