Program » Internet » Intigritetsskydd

Hotspot Shield last ned
5 0 6095  

Få åtkomst till andra blockerade webbplatser med Hotspot Shield. Programmet kan laddas ned gratis här.

Hotspot Shield är en VPN-programvara som är ganska fri att använda. Men vad är VPN? VPN står för virtuellt privat nätverk och ser till att du kan använda internet anonymt. VPN gömmer din IP-adress och placerar dig virtuell någon annanstans i världen. Det är därför du kan besöka webbplatser som annars skulle ha blockerats. Här finns det naturligtvis webbplatser som är begränsade till specifika gränser. Exempel hulu.com blockerat i Danmark kan besökas så att du har en virtuell IP någonstans i Amerika.

Det kan dock finnas några nackdelar med att använda en VPN. Du kan till exempel riskera att din internethastighet blir betydligt långsammare. Detta beror på anslutningen från din plats till Hotspot Shield-servern och vidare till din virtuella IP. Därför finns det några extra steg. Men hur långt du märker en långsammare hastighet beror väldigt mycket på vilken VPN du använder. Efter att ha använt Hotspot Shield noterade vi inte omedelbart den stora skillnaden i hastighet. Vilket är ett stort plus för oss.

Det är ingen hemlighet att det finns mycket VPN-programvara. Men Hotspot Shield är utan tvekan ett av de bästa vi har använt. Många av alternativen kostar vanligtvis mycket pengar, men om du kan leva med annonser är Hotspot Shield helt gratis. Om dina annonser börjar ta dig på kan du alltid köpa en licens och bli helt gratis. Du laddar ner Windows-versionen på den här sidan. Om du vill ha alternativa versioner, använd den här länken.

Download Hotspot Shield 7.4.2
Screenshots
Detaljerad information om Hotspot Shield
Typ:
Freeware


Producent:
AnchorFree

Inkom datum:
08-12-2017
Plattform:
Windows, Mac OS, IOS, Android, Linux, Tablet

Storlek:
17.6 Mb

0