Program » Internet » Intigritetsskydd

Hotspot Shield last ned
5 0 6095  

Få åtkomst till andra blockerade webbplatser med Hotspot Shield. Programmet kan laddas ned gratis här.

Med Hotspot Shield kan du komma åt webbplatser och blockerat innehåll som du annars inte skulle kunna komma åt på grund av din geografiska plats.

Programmet är en VPN-klient som låter dig ändra platsen som din dator sänder när du surfar på Internet.

Ökad säkerhet

Eftersom du med Hotspot Shield faller bakom programmets metaforiska sköld, är du mycket säkrare när du surfar på webben. Du lämnar inte samma spår som människor som inte använder ett VPN gör.

Placera dig själv på kartan

Det finns många typer av VPN-utgivare, men inte alla av dem ger dig friheten att bestämma var du vill att din dators plats ska vara. Du kan dock göra detta med Hotspot Shield, där du kan välja från listan över 25 länder.

Netflix fördel

En av orsakerna till att VPN-program har blivit så populära under de senaste åren är på grund av de många streamingtjänster som har kommit. Med en VPN kan du ställa in din plats till exempelvis USA och därmed ge dig tillgång till det amerikanska Netflix-sortimentet av filmer och serier som är mycket större än vad vi har här i Danmark.

Kill Switch

En mycket användbar funktion i Hotspot Shield, som ofta inte finns i VPN-program, är den de har valt att kalla Kill Switch.

Som namnet antyder är det en funktion som kan "döda". Det "dödar" omedelbart din dators internet om Hotspot Shield inte körs optimalt. Detta innebär att du inte är i riskzonen om programmet inte kan skydda dig fullständigt vid någon tidpunkt. Denna funktion är oerhört användbar och mycket sällsynt.

Prova det gratis

Naturligtvis är ett sådant program värt mycket pengar, och därför är det inte heller gratis. Lyckligtvis kan du dock få en kostnadsfri 7-dagarsperiod när du laddar ner programmet här.

När programmet har installerats kommer sidan ovan att dyka upp. Starta bara testperioden och ange dina kortinformation så kommer programmet att vara aktivt. Ingenting dras från kortet förrän efter sju dagar och du kan avsluta prenumerationen när som helst så att du aldrig behöver betala ett öre.

Ease

Programmet är helt enkelt byggt med startknappen mitt i användargränssnittet. Du hittar inställningar, kontohantering och hjälp i det övre vänstra hörnet och så är det. Det är alltså otroligt enkelt att navigera i menyerna, men tyvärr är programmet inte tillgängligt på svenska. Vi måste därför ta upp den engelska versionen, där det lyckligtvis inte finns för många främmande ord och svåra att översätta namn.

Alternativ

Det finns många VPN-program på marknaden. Därför är det en bra idé att du tittar på några av dina konkurrenter innan du bestämmer vilket program som är bäst för dig och dina behov. Du hittar hela listan över VPN-program som kan laddas ner här genom att följa den här länken . Där hittar du bland annat de mycket populära programmen NordVPN och PureVPN , som båda, liksom Hotspot Shield, rekommenderas starkt. Naturligtvis har program alla en mängd funktioner, layouter och Alternativ, så du bör ge dig själv massor av tid att prova dem alla under testperioderna innan du bestämmer dig för att spendera pengar på en av dem.

Slutsats

Hotspot Shield ärett utmärkt VPN som låter dig få åtkomst till webbinnehåll som annars skulle blockeras för dig på grund av din geografiska plats. Programmet låter dig välja från en lista med över 25 länder där du vill att din fiktiva plats ska vara, så att du kan komma åt de webbplatser och innehåll som personer med den platsen har. Dessutom finns det ett antal användbara funktioner som ingår i programmet som Kill Switch, som stänger av din dators internet så snart Hotspot Shield inte skyddar dig optimalt. Därför är du alltid säker när du surfar på Internet. Du får en 7-dagars gratisversion på programmet när du laddar ner den här. Detta ger dig god tid att testa programmet innan du bestämmer dig för att köpa programmet i dess fullständiga form. Tyvärr är programmet inte på svenska, men dessutom är det otroligt väl utvecklat. Här finns dessutom ett antal Alternativa VPN-program som också kan vara värda att titta på.

Download Hotspot Shield 7.4.2
Screenshots
Detaljerad information om Hotspot Shield
Typ:
Freeware


Producent:
AnchorFree

Inkom datum:
08-12-2017
Plattform:
Windows, Mac OS, IOS, Android, Linux, Tablet

Storlek:
17.6 Mb

Uppdaterad datum:
30-08-2019
0