Program » Datasäkerhet » Privatlivet

Hola (32-bit) last ned
4 0 5298  

Med Hola kan du se webbsidor som blockerats i det land du bor i. Programmet finns för både 32 och 64 bitar. Klicka här för att komma till 64-bitars versionen. Download gratis här.

Hola VPN ger dig många möjligheter att få åtkomst till webbplatser och onlineinnehåll som du annars inte kan komma åt på grund av din geografiska plats. Med andra ord, med Hola VPN kan du använda tjänster och webbplatser som bara kan användas om du till exempel är bosatt i USA eller liknande.

Programmet är enkelt att använda och helt gratis att ladda ner här på webbplatsen. Versionen här på sidan är för 32-bitars, medan du också kan hitta en 64-bitarsversion genom att klicka här .

Ett större Netflix-bibliotek och mer

En av platserna där ett program som Hola, till exempel, är mycket populärt är när svenskarna vill komma åt American Netflix. Med en VPN kan du ställa in din adress till USA och när du klickar på Netflix får du tillgång till det amerikanska Netflix-biblioteket snarare än till svenska.

Eftersom det amerikanska Netflix-biblioteket innehåller mycket fler filmer och serier än vi har tillgång till här i Danmark, är detta mycket populärt. Dessutom är det också helt lagligt eftersom det inte finns några regler som förbjuder folk att använda VPN: er.

Få snabbare surfning

Förutom de klassiska funktionerna som finns på en VPN innehåller Hola också en tjänst som heter Accelerator. Den här tjänsten är tänkt att optimera din webbläsning så att den blir snabbare och bättre. Så du kan välja Hola framför andra VPN: er om du också vill ha snabbare surfning, utan att behöva hitta ett annat program för detta.

Om du inte redan har en adblocker installerad i din webbläsare kommer en av dessa också att inkluderas med Hola. Detta kommer att befria dig från annonser, vilket också snabbar din surfning.

Hur fungerar Hola?

Hola installerar sig som en webbläsare i stil med Google Chrome , men där Hola-funktioner redan är installerade. På det sättet har du adblocker och VPN i din webbläsare direkt, så att du direkt kan börja utforska webbplatserna och innehållet som du tidigare inte har tillgång till, medan adblocker hindrar dig från att möta popup-annonser och liknande.

Alternativ

Holas primära roll som VPN kan också fyllas av ett stort antal andra leverantörer. VPN-marknaden är stor, så det är värt att titta på tävlingen innan du bestämmer vilket program att välja. Du kan hitta den kompletta listan med VPN-program genom att klicka här där du hittar de populära programmen NordVPN och PureVPN .

Slutsats

Hola är ett utmärkt program för dig som vill kunna surfa på internet utan att blockeras på grund av din geografiska plats. Programmet fungerar som en webbläsare med integrerade VPN-funktioner såväl som en adblockerare, så att du snabbt kan bläddra utan att behöva hitta en adblockerare själv. VPN-funktionerna ger dig tillgång till bland annat det amerikanska Netflix-biblioteket, som innehåller mycket fler filmer och serier än det Netflix-biblioteket vi har här i Danmark.

Download Hola (32-bit) 1.3.129
Screenshots
Detaljerad information om Hola (32-bit)
Typ:
Freeware


Producent:
Hola

Inkom datum:
28-03-2014
Plattform:
Windows XP, Vista, 7 & 8

Storlek:
6.1 Mb

Uppdaterad datum:
28-08-2019
0