Program » Datasäkerhet » Säkerhetskopiering

Handy Backup Pro last ned
5 0 10  

Handy Backup är ett bra val för både nybörjare och erfarna användare! Download det gratis här.

Programmet är ett utmärkt val för både erfarna och oerfarna säkerhetskopior.

Maskiner måste bryta ner från tid till annan utan riktiga varningar eller orsaker. Därför bör man med fördel göra en säkerhetskopia av sin dator så att man inte förlorar sina filer om det otänkbara borde hända. Med Handy Backup Pro kan du säkerhetskopiera alla dina filer på bara några minuter. Således bör du aldrig rädda att förlora dina data. Med programmet kan du enkelt och säkert säkerhetskopiera din dator som du kan skicka till externa hårddiskar, USB eller de populära molnen som Dropbox, Amazon S3, Google Drive, OneDrive och Backblaze.

Säkerhetskopiering när som helst

En funktion som du definitivt kan njuta av är programmets tidsinställning. Du kan självklart välja att göra din säkerhetskopiering omedelbart, men du kan också välja vilken tid som helst i framtiden. Således kan du ställa in programmet för att göra en backup en halvtimme innan du vet att din dator kommer att genomgå något som kan vara skadligt. Naturligtvis kan du också ställa in det till en tid när du inte behöver använda din dator så att den inte behöver säkerhetskopiera när du använder den. Möjligheterna är många och det är helt upp till dig.

Återställ och synkronisera

Handy Backup Pro är, som namnet antyder, skapat för att du ska säkerhetskopiera dina datafiler. Programmet kan dock också synkronisera och återställa filer. Programmet är inställt för att starta säkerhetskopiering från början, men du kan antingen trycka på synkronisering eller återställning om du vill använda någon av dessa två funktioner.

Användarvänlighet i toppklassen

Att säkerhetskopiera datorns filer och program kan låta för komplicerat som en komplicerad process som man bör få en tekniker att ta hand om. Men med ett program som Handy Backup Pro kan alla delta. Programmet leder dig igenom alla steg i processen, så du måste bara bestämma vilken fil eller filer som ska säkerhetskopieras, vart ska du spara det och när det ska ske. När programmet börjar säkerhetskopiera dina filer får du information om hur långt datorn är i processen, även om några fel rapporteras. Detta gör att du kan lugna dig och börja göra säkerhetskopior.

Få hela upplevelsen

Som du kanske har upptäckt är det bara en provversion av programmet som du kan ladda ner här på webbplatsen. Den här har färre alternativ än den fulla versionen, medan du bara kan använda den för en begränsad tid. Om du vill ha hela programmet på obestämd tid kan du genom att klicka på den gröna rutan högre upp på sidan köpa programmet i sin fulla form. Du kan också se den här gröna rutan när du har laddat ner provversionen av programmet. Du kan dra nytta av att hämta försöket nu och utforska programmets verktyg och funktioner innan du bestämmer om du vill köpa programmet i sin fulla form.

Alternativa program

Självklart är Handy Backup Pro inte det enda backupprogrammet på marknaden, så du kan ta en titt på några av programmets konkurrenter innan du bestämmer vilket program som passar dig. Genom att följa den här länken kan du läsa mer om Genie Backup Manager Home Edition, som, liksom Handy Backup Pro, också är ett extremt populärt backupprogram. Ett tredje mycket populärt backupprogram är EaseUS Todo Backup Free, som, till skillnad från de andra två, är helt och helt gratis att ladda ner och använda. Det betyder naturligtvis också att programmet inte har samma möjligheter som de program du betalar för. Därför är det en bra idé att ta reda på vilka funktioner och alternativ du behöver innan du bestämmer vilket program du vill ladda ner. Du kan läsa mer om EaseUS Todo Backup Free genom att klicka här.

Om du vill se hela utbudet av backupprogram kan du klicka här för att se en lista över alla säkerhetskopieringsprogram som du kan hämta här på sidan. Här kan du också sortera listan efter bedömning, antal nedladdningar och många flerparametrar som kan hjälpa dig att göra det bästa beslutet.

Tillgänglighet

Handy Backup Pro är utformad för att säkerhetskopiera datorer med Windows operativsystem. Därför kan du bara hämta, installera och använda Handy Backup Pro om du använder antingen Windows 95 eller ett nyare Windows-operativsystem från Microsoft. Men utvecklarna bakom Handy Backup Pro berättar för oss att utvecklingen av Mac OS-programmet är på gång. Om du vill hålla reda på när programmet släpps för Mac OS kan du läsa mer om utvecklarens sida, som du hittar genom att följa den här länken.

Slutsats

Handy Backup Pro är ett utmärkt backupprogram som kan klart rekommenderas. Programmet kan säkerhetskopiera dina filer som kan skickas till USB, externa hårddiskar och alla de kända Cloud-leverantörerna, samtidigt som du kan schemalägga backupprocessen så att den säkerhetskopieras exakt när du vill ha det. Programmet är imponerande enkelt att använda sig av, och det kräver därför inte den stora tekniska kunskapen att göra säkerhetskopior av sina filer med Handy Backup Pro. Du styrs genom hela processen och får regelbunden information. Den version av programmet som du kan ladda ner på den här sidan är en gratisversionsversion av programmet, och du har därför inte tillgång till alla möjligheter som du får med den fulla versionen. Du kan dock använda försöksversionen för att utforska programfunktionerna medan du i avsnittet Alternativ kan se olika alternativa säkerhetskopieringsprogram som du kan jämföra med Handy Backup Pro. På detta sätt är du säker på att du väljer det program som passar dig bäst. Programmet är för närvarande endast tillgängligt på Windows, men om du använder Mac OS kan du njuta av det. Utvecklarna bakom programmet arbetar för närvarande med en version för Mac, som du kan läsa mer om.

Download Handy Backup Pro 6.0

Note:

Obs! Du kan inte öppna dina backups efter att den 30 dagar långa prövotiden gått ut, om du inte köper programmet för $30. www.handybackup.net/.

Screenshots
Detaljerad information om Handy Backup Pro
Typ:
Trialware


Producent:
Novosoft Inc.

Inkom datum:
05-04-2007
Plattform:
Windows 95, 98, ME, NT, 2000 & XP

Storlek:
3.3 Mb

Uppdaterad datum:
03-04-2019
0