Program » Multimedia » Rippa & Kopiera

HandBrake last ned
5 0 2941  

Ladda ner HandBrake-applikationen här! Det är ett gratis program som snabbt ripper och kopierar de flesta DVD-skivor och Blu-Rays över till din dator.

Idag finns det ett stort utbud av rippningsprogram på marknaden - och det är bra. Det kan finnas olika anledningar till varför du tycker det är nödvändigt att ladda ner en mjukvara till din dator som både kan rippa och konvertera videofiler. Ett exempel på ett kraftfullt program som snabbt och enkelt kan konvertera eller rippa dina videofiler är HandBrake. Om du är intresserad av att ladda ner en ny rippningsprogramvara till din dator, är HandBrake en bra affär.

Läs med och ta reda på varför Just HandBrake är ett formidabelt program.

Varför ska du ladda ner ett program som HandBrake?

Det kan finnas olika situationer där du måste ladda ner ett program för din dator som kan rippa och konvertera videofiler till ett visst filformat. Kan du inte spela din favoritfilm på din dator eller annan enhet? Eller har du fått en viktig videofil från en kompis eller arbetskollega, som du tyvärr inte kan öppna på grund av filformatet? Så det är bara här att ett program som HandBrake kan vara relevant för dig! Med HandBrake kan du konvertera både DVD-filmer och ganska vanliga videofiler. HandBrake är således ett program som är avsedd att rippa och konvertera valda videofiler till ett antal stödjande filformat.

Installera programmet

Vissa program kan redan stöta på några oväntade utmaningar som påverkar din erfarenhet av programmet, men det här är inte fallet med HandBrake. Installationen av HandBrake-programmet är snabbt och enkelt. Från det ögonblick du startar installationen själv och tills applikationen är tillgänglig och redo att användas, tar det bara några minuter!

 

Vilka egenskaper har HandBrake?

Innan du laddar ned en ny mjukvara kan det vara en bra idé att kolla vilka funktioner som ingår. På så sätt kan du i förväg bestämma om programmet uppfyller de behov och preferenser du kan ha för programmet. HandBrake är ett program med ett antal smarta funktioner, men hur går det bra från början?

Det första du behöver göra för att få det bra att börja konvertera och rippa några av dina videofiler är förstås att infoga önskad videofil i programmet. Detta görs snabbt och enkelt genom att trycka på "Open Source" högst upp i menyraden och sedan välja den videofil du vill behandla.

När du har lagt in en videofil i HandBrake har du en mängd olika alternativ och funktioner som du kan välja mellan. Dessutom är det viktigt att du har kunskap om vilka filformat programmet verkligen stödjer. Du kan använda HandBrake för att spara dina DVD-filmer och andra videofiler i det kända MP4- och AVI-formatet så att du kan spela dem på din iPod, iPad, iPhone, annan smartphone, PSP och naturligtvis din dator.

Du kan också använda HandBrake för att få textning på dina videofiler och finjustera både video och ljudkvalitet så att kvaliteten på dina filer är överst.

Om du tror att HandBrake låter som något för dig rekommenderar vi att du besöker tillverkarens officiella webbplats där du kan läsa mer om själva programmet.

Användarvänlighet och design

HandBrake är ett program som låter dig snabbt lära dig att navigera i programmets funktioner. Menyraden högst upp i applikationsfönstret ger dig snabbt en översikt över hur du konverterar och rippar videofiler från din dator.

En mer avancerad datoranvändare som tidigare arbetat med programvara som kan rippa och konvertera filer kommer snabbt att kunna använda programmet till sin fulla syfte. Om du inte tidigare har arbetat specifikt med denna typ av programvara, oroa dig inte! Med användarvänlig layout och de enkla funktionerna lär du dig snabbt att utnyttja de viktigaste funktionerna som HandBrake erbjuder. Skulle det ändå vara några stunder på vägen?Visar om programmet och dess funktioner, besök tillverkarens officiella hemsida. Här får du möjlighet att besöka ett forum där användare av programmet tvärsektivt hjälper varandra om frågor uppstår.

I själva programmet kan du också trycka på "Hjälp" i menyraden där du även hittar hjälp och svar på några allmänna frågor från tillverkaren för användning av HandBrake.

Tillgänglighet

Tillverkaren bakom HandBrake har säkerställt att så många användare som möjligt kan dra nytta av programmet. På den här sidan kan du ladda ner HandBrake om du äger en dator som kör Windows 7, 8 eller 10. Om du istället äger en dator med antingen Linux eller Mac OS, kan du klicka här för att ladda ner programmet.

 

Alternativa program för HandBrake

När det gäller program som kan rippa och konvertera videofiler finns det ett mycket stort urval, så det kan vara en bra idé att undersöka vilka alternativ som finns innan du fattar ditt slutliga beslut. Ett exempel på ett alternativ till HandBrake är DVD Shrink-programmet. Programmet är gratis och kan snabbt rippa dina DVD-skivor så att innehållet i dina videofiler är säkert på datorns hårddisk. Är du intresserad av ett program med en fin design som fokuserar på att dina rippade videofiler är riktigt bra så kan Aimersoft DVD Ripper-programvaran vara något för dig. Om du vill ha mer inspiration kan du läsa mer recensioner av olika program som kan rippa och konvertera videofiler här.

 

Slutsats

HandBrake är relevant för dig att ladda ner om du letar efter ett formidabelt program som snabbt kan rippa och konvertera videofiler till en mängd olika filformat. Programmet stöder bland annat några av de mest kända filformaten, varför det också är ett program som spänner entusiastiska användare. HandBrake kan präglas av praktiska funktioner och en enkel layout som bidrar till ett bra helhetsintryck av programmet.

Dessutom är HandBrake gratis - kan det vara bättre? Programmet får en varm rekommendation härifrån.

Download HandBrake 1.0.7
Screenshots
Detaljerad information om HandBrake
Typ:
Freeware


Producent:
Handbrake

Inkom datum:
28-02-2009
Plattform:
Windows

Storlek:
16 Mb

Uppdaterad datum:
14-12-2018
0