Program » Relaterat » Verktyg till spel

härkomst last ned
5 0 6214  

Ladda ner Origin gratis här

Är du den typ som föredrar att köpa videospel digitalt i motsats till fysiska kopior som CD / DVD? Då behöver du antagligen en plattform där du kan köpa dina spel och hålla reda på dem.

EA (Electronic Arts) har utvecklat Origin-plattformen för dessa ändamål, och här kan du hitta många av de mest populära spelfranchiserna som Battlefield, Sims etc.

Stort urval av fantastiska speltitlar med regelbundna uppdateringar

Ursprung fungerar i princip på samma sätt som Steam-plattformen, som de flesta av oss förmodligen är bekanta med. Skillnaden är att Origin tillhör EA och därför vanligtvis bara erbjuder spel från EA själv.

Detta inkluderar spel som Battlefield 1, Battlefield 5, The Sims 4, FIFA, Madden, etc. Alla dessa spel kan du köpa inuti Origin-plattformen och det kan vara riktigt smart. När du köper en digital kopia ska du aldrig vara rädd för att förlora den. Det kommer alltid att finnas i ditt bibliotek så att du kan komma åt det var som helst.

Origin kommer också med ett spelöverlägg som låter dig chatta med dina vänner från din vänlista och gå med i deras spelövningar. Det finns många möjligheter att bilda starka sociala samhällen på plattformen och det är alltid en bonus.

Origin Access - Ett nytt sätt att njuta av spel

Något av det revolutionerande med Origin är det nya konceptet de har lanserat som heter Origin Access. Origin Access fungerar i princip som ett prenumeration på plattformens titlar. För ett fast pris i månaden kan du spela nästan alla spel på plattformen.

I det avseendet liknar det faktiskt ett Netflix-abonnemang, men istället för filmer och serier är det videospel.

Förutom standard Access kan du också välja Premier Access. Premier Access kostar mycket mer än standardåtkomst, men här är du också säker på att få tillgång till DLC-innehåll för de spel du spelar. Med Premier får du säsongskort för till exempel Battlefield 5.

Så Origin Access kan erhållas på två sätt: Basic och Premier. Baskostnader 32,00 DKK / månad eller 195,00 DKK / år. Premier kostar £ 119,00 / månad eller £ 799,00 / år. Så prisskillnaden är relativt stor, men du får också mycket extra saker i Premier.

För er som älskar att leka med killarna

Många av oss älskar att spendera vår fritid för att leka något med våra vänner, vare sig de är från skolan, jobbet eller någon vi träffade i spelet. Det bildar starka sociala bindningar som kan pågå länge.

Det är därför det är trevligt att vara tillsammans på en plattform som är byggd för att interagera med varandra, men också skryta med att sälja spel som är designade för att bli flerspelare så att du kan spela tillsammans.

Om det är något du gillar är Origin för dig.

Läcker och modern design

Origin har en relativt minimalistisk och smidig design som visas på skärmen som något helt naturligt. Med läckra färgkompositioner blandade med orange, svart och vitt ser det nästan kliniskt rent ut.

Till vänster har du genvägar till din hemsida, Origin Access, butiken och ditt eget spelbibliotek. Du hittar din vänlista längst ner till höger. Härifrån kan du se vad dina vänner gör, chatta med dem eller delta i deras spel.

Slutsats

Origin är en fantastisk plattform för spel och social interaktion. Med sitt stora urval av fantastiska speltitlar, liksom goda förutsättningar för det sociala, kan det bara rekommenderas.

Download härkomst 10.5.43.28287
Screenshots
Detaljerad information om härkomst
Typ:
Freeware


Producent:
EA

Inkom datum:
30-10-2019
Plattform:
Windows, macOS

Storlek:
60.7 Mb

0