Program » Underhållning » Hobby och Fritid

Game Capture last ned
5 0 6231  

Ladda ner Game Capture gratis här

Finns det lite av en spelare ovanför dig och vill du visa det för resten av världen? Streamers har blivit den stora saken på sociala medier, och många ungdomar såväl som vuxna har hittat stor framgång på plattformar som Twitch, Mixer etc. Det enda du måste ha är personlighet, vissa funktioner i spel och naturligtvis lite programvara för att faktiskt strömma med.

Game Capture här är en ganska bra insats för all programvara du kan använda om du vill börja strömma. Programmet är funktionsrikt och erbjuder många användbara verktyg om du vill spela in ditt spel för en YouTube-video eller om du vill strömma.

Anslut din programvara och kom igång

Det viktigaste att ta hand om innan du börjar använda Game Capture är att se till att den är ansluten till din dator. Om du vill spela in detta från PlayStation, Wii u, Xbox etc., se till att dessa också är anslutna till din dator först så att programmet kan komma åt det.

Därefter handlar det om att ställa in din ström. Du kan till exempel välja några förval som du har valt för din facecam, om din chatt ska vara på skärmen eller inte, och var den ska vara osv.

Nå ut till alla dina vänner och andra intresserade

Några av de coola sakerna med Game Capture är de verktyg du får när du vill göra människor medvetna om att du behöver strömma. Innan du kan använda dessa måste du dock länka ett konto från en strömningswebbplats till programmet, så det finns en plats att skicka olika abonnemang.

När du är klar kan du lägga till en beskrivning som meddelar att du strömmar vad du spelar, och till och med sätter taggar på så att personer som letar efter en ström att titta på kan falla över din och börja titta med. Game Capture stöder bland annat Twitch, YouTube, Mixer, Ustream och Daily Motion.

Läcker och otroligt enkel design

Med Game Capture finns det faktiskt inte mycket irriterande saker att hantera, annat än vad man ska spela och när. Programgränssnittet är uppdelat i tre olika delar, var och en är tydligt och logiskt inställd. Mest centrerad och störst är skärmen som visar vad du spelar in. Under den har du din streamkommandopanel där du kan stoppa och fortsätta strömmen, ändra den grafiska inställningen på skärmen etc. Till höger har du publiceringsfunktioner som låter dig lägga till beskrivningar av vad du gör när du är på luft etc.

Det finns inte ett hav av oändliga paneler som du måste surfa runt och finjustera innan allt fungerar, det gör det bara. Det är därför du alltid har en ganska läcker och smidig upplevelse med Game Capture.

Alternativ programvara

Om du letar efter en mjukvara som ger dig lite friare tyglar när du behöver börja strömma och finjustera en hel del saker, är Game Capture förmodligen inte det bästa för dig. Däremot kan Open Broadcaster Software rekommenderas. Här tar du inte för mycket omsorg och du får mycket fler olika verktyg som gör att du kan anpassa fler aspekter av din ström. Du får mer frihet, men det finns också så mycket mer att behärska. Det är priset. Open Broadcaster Software kan laddas ner gratis här.

Behöver du skapa höjdpunkter från din ström som du kan lägga till på YouTube, om någon? Då kräver det lite redigering, och därför en bit korrekt programvara för detta. Här rekommenderas Nero Multimedia Suite. Det är ett fantastiskt paket som kompletterar dig med en mängd användbara film- och bildredigeringsverktyg. Nero Multimedia Suite kan laddas ner gratis här.

Slutsats

Game Capture är en läcker och enkel programvara att ha till hands när man kommer in i streamerens värld för första gången. Det kräver inte mycket installation, och programmet kan hantera det mesta för dig. Därför rekommenderas det tydligt för nybörjare.

Download Game Capture 3.70.42
Screenshots
Detaljerad information om Game Capture
Typ:
Freeware


Producent:
Elgato

Inkom datum:
21-01-2020
Plattform:
Windows

Storlek:
138 Mb

0