Program » Datasäkerhet » Säkerhetspaket

G DATA Internet Security last ned
5 0 3025  

G DATA Internet Security på svenska är ett säkerhetspaket, som under 2014 blev utsett till det bästa av 18 testade i ett stort test.

Varje ögonblick du är online på din dator kan fiendens hot påverka och styra din dator. Detta är bara en av anledningarna till att du ska skaffa programvara som skyddar din dator. Om du vill vara helt säker på att inga hackare eller virus kan tränga igenom datorn, bör du skaffa ett säkerhetspaket som innehåller allt du behöver.

Håll datorns virus fri

När du har ett antivirusprogram, oroa dig inte om de filer och program du har på din dator. De skannas regelbundet och du informeras omedelbart om en fil är skadlig. Med G DATA Internet Security kan du självklart också skanna din dator manuellt. Här kan du skräddarsy skanningen så att den riktar sig där du kan frukta att din dator ska infekteras. Du kan självklart också skanna hela systemet, vilket tar längre tid.

Allt i ett program

Du har förmodligen redan blivit bekant med program som antivirus och brandväggar. Kanske har du till och med haft ett säkerhetspaket innan. Om du inte vet vad ett säkerhetspaket är, är det ett program som kombinerar datorns säkerhet i ett paket. Du behöver inte investera i till exempel ett antivirusprogram eller en brandvägg - båda ingår i ett säkerhetspaket. IG DATAs säkerhetspaket ger dig även föräldrakontroll utöver brandväggen och ett antivirusprogram så att du kan säkra dina barns datorer.

Alla kan gå med

I den senaste versionen av G DATA Internet Security har användarvänligheten fått ett extra boost. Utvecklarna bakom vill tillåta alla att säkra sin dator mot fientliga hot. Ofta kan säkerhetssystem för internet, antivirusprogram och brandväggar vara mycket komplexa och tekniska. Detta gör dock G DATA medveten om att deras gränssnitt är enkelt och enkelt. Du kan då använda G DATA om du har en bra teknisk insikt, eller har aldrig haft ett finger på ett säkerhetspaket tidigare. G DATA samlar alla delar av datorns säkerhet i ett fönster där du kan klicka runt de olika flikarna och förklara alla tekniska aspekter som kan orsaka problem för icke-tekniska.

Är du en spelare?

En av G DATA: s fokuspunkter är att deras programvara måste kunna göra mer, medan resursanvändningen hålls till ett minimum. Detta de vill att användarnas datorer inte spenderar för mycket energi på säkerhet. Således kan datorn istället fokusera sina krafter på allt du som användare brukar använda dem för. Det här är speciellt ett plus för spelare eftersom det ofta ses att program som säkerhetspaket som löper ständigt i datorns bakgrund använder mycket av datorns energi. Som spelare är det ofta en fördel om din dator inte behöver onödig energi för allt annat än spelet själv. Så om du är en spelare kan G DATA Internet Security rekommenderas som ett säkerhetspaket för dig.

Uppgradering

Den version av G DATA Internet Security som du kan ladda ner på den här sidan är en 30-dagars provversion. Med detta har du tillgång till alla programfunktioner i 30 dagar från nedladdning. Om du vill köpa programmet i sin fulla form kan du klicka på Uppgraderingsknappen i programmet. Du kan också följa den här länken, som tar dig till tillverkarens hemsida. Där kan du också läsa mycket mer om programmet och se vilka andra program G DATA erbjuder.

Alternativ

G DATA är självklart inte den enda tillverkaren av säkerhetspaket, så du kan prova fler av dem och jämföra dem innan du bestämmer vilket säkerhetspaket du ska använda. Om du vill ha en fullständig översikt över alla säkerhetspaket som du kan hämta här på sidan kan du följa den här länken. På denna sida hittar du bland annat Bullguard Internet Security, som även innehåller en gratis provperiod. Andra Alternativa säkerhetspaket kan innefatta AVG Internet Security och Norton Security, vilka båda innehåller många av samma funktioner som G DATA och Bullguard.  

Tillgänglighet

G DATA Internet Security är utformat för att skydda datorer med Windows operativsystem. Programmet fungerar på alla Windows-operativsystem, men är inte tillgängligt för Linux- eller Mac-användare. Om du till exempel är Mac-användare kan du titta på Mackeeper, en av världens populäraste applikationer för Mac OS.

Slutsats

Med ett säkerhetspaket från G DATA säkrar du din dator mot alla typer av skadliga hot. Hackare, virus och trojaner är bara en del av vad G DATA Internet Security blockerar och försvarar dig mot. Programmet innehåller både ett antivirusprogram och en brandvägg, samtidigt som du ger en föräldrakontroll för att hantera och säkra dina barns enheter. Det smarta med ett säkerhetspaket är att det bara samlar allt någonstans så att du inte behöver hålla reda på både en brandvägg, ett antivirusprogram och en tredjedel. Här öppnar du bara G DATA Internet Security, och du får en fullständig översikt över alla skanningar och potentiella hot. Utvecklarna bakom programmet har haft användarna i åtanke när de utvecklats på den. Här var användarvänligheten uppenbar så att programmet blev lättare att navigera i, samtidigt som det inte heller drar lika mycket på datorns kraft, vilket är särskilt fördelaktigt för spelare och andra som behöver många datorstyrkor. Här kan du ladda ner en gratisversionsversion av programmet, som du kan välja att uppgradera efter en 30-dagars provperiod. Du hittar också en länk längre fram på tillverkarens hemsida, där du kan läsa mer om programmet och deras liknande programvara. Programmet är endast utformat för Windows och därför bör du söka Alternativa program om du är en Linux- eller Mac-användare. Ovan hittar du en länk till Mackeeper, som kan vara ett bra Alternativ för Mac-användare, samtidigt som du hittar länkar till Alternativa säkerhetspaket för Windows.

Download G DATA Internet Security 2016
Se G DATA Internet Security på video :
Screenshots
Detaljerad information om G DATA Internet Security
Typ:
Trialware


Producent:
G DATA Software AG

Inkom datum:
02-03-2010
Plattform:
Windows

Storlek:
181 Mb

Uppdaterad datum:
03-04-2019
0