Program » Multimedia » MP3 Verktyg

Free MP3 Cutter last ned
3 0 6289  

Gratis, enkelt ljudprogram - Ladda ner gratis MP3 Cutter

Ibland spelar vi in något ljud som ärligt talat inte borde ha sett dagens ljus. Ofta handlar det om ljudfiler där något oönskat har kommit med, eller där delar av inspelningen på grund av extern störning är av så låg kvalitet att du känner att du nästan lika gärna skulle kunna skrota hela inspelningen.

Med ett program som Free MP3 Cutter behöver du inte längre slänga dina inspelningar, oavsett vad som har kommit på dem, som du vill att inte ska vara där. Med det här programmet, eller ett liknande (se vår lista med alternativ längre ner på denna sida), kan du spara olika ljudfiler genom att isolera innehåll som du vill behålla medan du slänger ut de återstående delarna.

Vem kan dra nytta av ett MP3 -redigeringsprogram?

Idag har de flesta tillgång till en ljudinspelare. Faktum är att de flesta av oss går runt med ett sådant verktyg i fickorna varje dag. Mobiltelefoner idag kan spela in ljud av mycket hög kvalitet - och eftersom fler och fler spelas in betyder det också att det finns fler klipp som kanske inte är riktigt som du skulle ha velat, som också beskrivits ovan.

Så om du har en dator, kommer detta program att vara ett självklart val att ha liggande, för när du behöver skära i ditt ljud någon gång. I följande avsnitt kommer programmets funktioner och design att förklaras, som redan kan sammanfattas här som ett gediget program, vilket kan vara lite för enkelt i gratisversionen om du letar efter ett bestämt redigeringsprogram.

Enkel användning

Programmet är faktiskt extremt användarvänligt. Programmet öppnas och uppmanar dig att öppna en ljudfil som du sedan kan redigera i. Efter att du har valt filen importeras den automatiskt av programmet, som visar ljudinställningen i form av gröna ljudfält på en svart bakgrund.

När du väl har kommit så här långt är det lika enkelt som att ställa in en startpunkt och en slutpunkt. Allt som finns inom dessa två punkter kan du sedan spara som en ny MP3 -fil. Programmet ber dig välja en destination på din dator där den nya filen ska sparas - och sedan har du fri möjlighet att lyssna på MP3 -filen så ofta du vill.

Du kan också lyssna på utdraget du gjorde för att se om du behöver klippa till eller av mer ljud i din nya fil innan du sparar den.

Den gamla ljudfilen försvinner inte från din dator om du inte aktivt går in och tar bort den efteråt. Det betyder att programmet inte bara förstör din fil även om du har tagit bort delar av den i programmet. Så om du inte vill ha extra (stora) filer liggande som du inte behöver för någonting ändå, då skulle vi rekommendera dig att ta bort originalen själv när du är säker på att du inte längre behöver dem.

Uppgradera till pro -versionen

Som sagt, programmet är väldigt lätt att gå till och otroligt enkelt. Skulle du behöva lite fler alternativ kan du också enkelt få det: programmet annonserar högst upp för en egen pro -version, vilket är en uppgradering som du kan välja att köpa om du vill ha lite fler alternativ.

Under denna rubrik hittar du en bild som visar skillnaderna mellan gratisversionen och den licensierade proversionen. En av de saker som pro -versionen erbjuder som du inte får i gratisversionen är bland annat att du kan justera volymen, att du använder effekter som hjälper till att låta ljud in och ut. Dessutom får du också en bärbar version, som därmed kan tas med på en bärbar enhet eller en USB -nyckel. På så sätt får du möjlighet att arbeta med ljud, oavsett var du befinner dig. Du kan också spara (och öppna) dina projekt i olika format, inklusive MP1, MP2, AAC och WMA -format. Du kan till och med öppna videoformat, s & aring; som MP4 och WMV, som du kan extrahera ljudfiler från och sedan bearbeta som en bestämd MP3 -fil. Du kan också läsa mycket mer om detta på webbplatsen .

Andra program som du kan använda med Free MP3 Cutter

Om du använder gratisversionen av Free MP3 Cutter, men faktiskt gillar tanken på att kunna ändra filformatet till andra typer, så har vi ett gratisprogram för dig som du kan installera tillsammans med Free MP3 Cutter.

Detta program kallas Free MP3 WMA Converter och är ett freeware -program som låter dig konvertera dina ljudfiler till och från många olika format. Till exempel kan du ta MP3 -filen som Free MP3 Cutter gör och konvertera den till en WMA- eller AAC -fil istället. Vissa ljudspelare har begränsningar för vilka format de kan spela - så det kan vara smart att skydda sig mot detta (även om MP3 är en av de mest populära ljudfiltyperna, så ofta bör du inte ha problem).

Ett annat program som liknar det program som beskrivs på den här sidan är Power MP3 Cutter , som också är ett gratisprogram. Här får du många olika alternativ och en design som fortfarande är retro, men också mindre hanterbar. Så om du letar efter ett program som kan göra lite mer än Free MP3 Cutter, och du inte bryr dig så mycket om att dina program ska vara snygga och nya i utseende, så är detta ett bra val. Med Power MP3 Cutter får du ett program som närmar dig skärarbetet på ett lite annorlunda sätt och som därmed kan leverera några andra resultat.

Slutsats

Gratis MP3 Cutter är ett bra val för den mindre erfarna datorexperten. Programmet är otroligt enkelt, både i design och i sin uppgiftslösning. Men alla program behöver inte vara brusande vid alla punkter. Programmet gör vad det behöver på ett snabbt och tydligt sätt - och ger dig fler alternativ i sin betalda pro -version, om du skulle vara intresserad av detta.

Med Free MP3 Cutter behöver du inte oroa dig för att inte kunna använda programmet, eftersom du praktiskt taget inte kan göra något fel. Om du istället vill få några fler alternativ kan du alltid köpa den betalda versionen: i avsnitten ovan har de två versionerna förklarats för varandra.

Download Free MP3 Cutter 2.1
Screenshots
Detaljerad information om Free MP3 Cutter
Typ:
Freeware


Producent:
PolySoft Solutions

Inkom datum:
06-09-2021
Plattform:
Windows

Storlek:
3,09 Mb

0