Program » Multimedia » Mediaspelare

FLV spelare last ned
4 0 6243  

Ladda ner och prova FLV Player gratis här

Mediaspelare är mjukvara designad för att låta dig spela filmer, musik och andra medieformat på din dator. Windows och Mac har redan sådana spelare inbyggda i operativsystemet, men de lider ofta av brist på användbara funktioner och flexibilitet.

Ett program som FLV Player kommer in här och fyller det tomrum som finns kvar av standardprogrammen. Låt oss utforska funktionerna mer i detalj.

Stöd för ett brett utbud av filformat

FLV Player kan skryta med att stödja de allra flesta filtyper och videotyper du kan stöta på på Internet. Så om du har gjort en inspelning, eller hittat en som kommer i ett något funky format som Windows Media Player inte kan spela, kommer du förmodligen att kunna göra det här.

Dessutom kommer FLV Player också med "File Association", vilket innebär att du kan låta programmet köras automatiskt när du försöker öppna en videofil. Du har också möjligheten att ha flera filer som körs i programmet samtidigt. Då undviker du att behöva öppna och stänga programmet varje gång du vill spela en ny fil.

En smart YouTube-nedladdare

De flesta av oss kanske på en punkt ville ladda ner lite material från YouTube, men vi visste inte riktigt hur vi skulle göra det. Det kan vara en liveinspelning från ett band, något informativt, en dokumentär etc.; Saker som kan vara trevligt att bränna på en CD / DVD etc.

FLV Player har ett inbyggt verktyg som kan ladda ner YouTube-videor till din dator i olika format om du bara slutför länken.

Användarvänlig och fokuserad design

FLV Player erbjuder en design som tydligt visar, fokus är att distrahera dig som användare så lite som möjligt. Majoriteten av användargränssnittet består av skärmen som spelar upp videor. Överst har du ett verktygsfält som innehåller olika funktioner som YouTube-nedladdaren. Längst ner har du en uppsättning knappar som låter dig vrida upp och ner ljudet, göra full skärm, spola framåt och bakåt och pausa.

Färgkompositionen består huvudsakligen av svart och grått, vilket ger intrycket av att verkligen sitta på en biograf där ljuset är nedtonat och där man helt kan fokusera på sin film.

Bara en demo

Tyvärr är FLV Player inte gratis förutom en 10-dagars provperiod där du kan komma åt alla funktioner. Två versioner av programmet är tillgängliga: en standardversion och en proversion, var och en kostar $ 29,99 respektive $ 39,99. Pro-versionen innehåller ett antal extrafunktioner som en omvandlare som kan konvertera videoformat till MP3 etc.

Alternativ programvara

Ett annat program som också är värt att prova är CherryPlayer. CherryPlayer är också en mediaspelare som stöder alla de mest använda och dunkla format. Dessutom kan du också ansluta till olika radioapparater runt om i världen och ladda ner videor från YouTube. Om du vill läsa mer om och ladda ner CherryPlayer kan du göra det gratis här.

Slutsats

FLV Player är ett lättsamt, lättviktsprogram som med sin enkla och enkla design ger en fantastisk upplevelse för dig som vill titta på videor och filmer på datorn. Därför rekommenderas det starkt.

Download FLV spelare 6.16.11
Screenshots
Detaljerad information om FLV spelare
Typ:
Trialware


Producent:
Kotato

Inkom datum:
14-05-2020
Plattform:
Windows

Storlek:
16.5 Mb

0