Program » Multimedia » Video och musik

FL Studio last ned
5 0 3056  

FL Studio är ett kompetent och lättanvänt program för att skapa musik.

FL Studio är bland världens mest populära musikprogram. Det var tidigare känt med namnet Fruity Loops, men blev senare FL Studio på grund av den professionella uppdateringen av programmet, som det granskades. Här på webbplatsen kan du ladda ner en gratis demoversion av programmet så att du kan prova det innan du bestämmer dig om du vill köpa tillgång till hela programmet.

I programmet kan du skapa din egen musik från grunden, medan du naturligtvis också har tillgång till ett stort bibliotek med instrument och ljud. FL Studio har många verktyg till ditt förfogande så att du kan spela med ljudet och ändra din musik ner till detalj.

Lägg till fler Alternativ

Förutom de instrument och ljud som redan är installerade kan du naturligtvis lägga till många andra. Därför är du inte begränsad av de Alternativ som är standard i programmet. Det finns många paket med ljudfiler, instrument och samplingar som du kan hitta gratis på internet, medan du naturligtvis också kan betala för att få de bästa paketen. Att lägga till nya paket till programmet är oerhört enkelt, så du kan arbeta med din musik snabbt.

Använd plugins

Som nämnts kan du modifiera dina skapelser med många effekter och plugins. Programmet har redan ett hav av plugins installerade som alla ger dig många olika funktioner och Alternativ när du justerar ditt ljud eller liknande.

Naturligtvis kan du också lägga till nya plugins. Om du har ett tangentbord, en soundboard eller liknande kan du lägga till dessa som plugins och använda dem för att skapa din musik genom programmet.

Ease

FL Studio är ett mycket stort och detaljerat program som ger användaren många möjligheter. Därför kan det också bli lite komplicerat om du inte är bekant med dessa typer av program redan. Lyckligtvis är användargränssnittet relativt enkelt och enkelt, som du vet från de flesta program, där du har en menyfält längst upp i programmet medan du väljer verktyg på vänster sida av skärmen. Om det här är första gången du testar ett musikprogram, kan du dra nytta av en av de många FL Studio-tutorials som finns på olika webbplatser. Det finns otroligt många Alternativ och menyer i programmet, så det är vettigt att bekanta dig med programmet innan du får det slutliga domen.

Anpassa din FL Studio-upplevelse

Naturligtvis kommer ett program av denna storlek och detaljeringsgrad också med ett antal standardinställningar. Du kan ändra dessa som alltid för att göra programmet bäst för dig.

Programmet är utformat för att ge användaren möjlighet att anpassa det efter sina behov och därför bör du också dra nytta av detta. Ställ därför in programmet som du vill innan du börjar skapa din musik.

Tillgänglighet

Ursprungligen utvecklades FL Studio endast för användning på Windows-datorer. Den version du kan ladda ner här på webbplatsen är därför också versionen av programmet för Windows. Men om du är Mac-användare kan du nu också hämta programmet. Utvecklarna har i den senaste versionen av programmet gjort det möjligt att använda det på Mac. Du kan läsa mer om FL Studio för Mac på tillverkarens webbplats , där du också kan ladda ner den.

Alternativ

Det finns många musikprogram på marknaden, så du bör också tänka mer innan du bestämmer vilket program som bäst uppfyller dina behov. Titta till exempel på Let's Make Music Studio , som också kan laddas ner gratis.

Slutsats

FL Studio är ett musikproduktionsprogram som används av proffs runt om i världen. Det är mycket detaljerat och ger användaren en mängd Alternativ för att producera och redigera musik och ljud. Här kan du ladda ner en gratis demoversion av programmet, där du också kan komma åt de många instrument, samplar och plugins som du hittar i Pro-versionen.

Om du verkligen vill överföra musik, är det värt att läsa den här guiden. Som går igenom några av de mest enkla och lättanvända musikskapande programmen på marknaden med enkla och lätt att följa instruktioner som alla kan hitta.

Download FL Studio 12
Screenshots
Detaljerad information om FL Studio
Typ:
Demo


Producent:
Image-Line Software

Inkom datum:
11-03-2010
Plattform:
Windows XP, Vista, 7 & 8

Storlek:
603 Mb

Uppdaterad datum:
31-01-2020
0