Program » Företag » Organisera

Evernote last ned
5 0 6293  

Ladda ner anteckningsprogrammet Evernote (på danska) gratis här

Många studenter eller kontorsarbetare känner till problemet med att PDF -filer ligger utspridda över skrivbordet, utan att hitta huvud eller svans i dem.

På samma sätt upplever man ofta i dessa kretsar att man måste skriva ner något, snabbt, så att det kan tas ut igen senare, så att det inte glöms bort.
Evernote hjälper till att systematisera och effektivisera dina anteckningar och erbjuder också ett fildumpningsprogram där du kan få alla dina saker på ett ställe så att du inte behöver spendera lång tid på att hitta de relevanta filerna hela tiden.

Oavsett om du behöver använda programmet professionellt eller om du vill använda det privat, finns det en bra lösning på många av dina organisatoriska irritationer.

Evernote bästa anteckningsprogram

Anteckningar, att-göra-listor, skissböcker och PDF-filer samlade på ett ställe

Med Evernote har du fri tillgång till vad du vill använda programmet till. Vissa använder den som sin personliga, digitala dagbok, där de kan reflektera över den hektiska vardagen. Andra använder den i samband med föreläsningar på universitetet eller läxor om sin ungdomsutbildning. Programmet kan också användas i företag, för att ha en plats där man kan spara e -postmeddelanden och filer, eller ta anteckningar för möten, en hel grupp människor åt gången.

Du kan också använda programmets webbredigeringsverktyg för att lagra information från sidor på webben, direkt i ditt anteckningsprogram, så att du inte behöver oroa dig för att behöva titta igenom dina bokmärken senare när du vill använda informationen. Nu är den helt enkelt tillgänglig som en evernote -fil, som du alltid kan komma åt och söka efter och därmed hitta mycket lättare.

evernote -anteckning på danska

Stor designuppgradering från tidigare versioner

År 2020 genomgick Evernote en stor designändring. Programmet moderniserades inte bara med mörka kanter och den helt nya detaljen "hemskärm". Delar av programmet förenklades, vilket gör programmet lättare att komma åt, men samtidigt avlägsnar en del av den personliga touchen.

Evernotes skapare tyckte dock att detta var en rättvis affär. Ibland, när något behöver förbättras, måste man ta bort några av de tidigare populära funktionerna för att ge plats för nya och förbättrade sådana.

Ett exempel kan vara teckensnitt, som gick från att vara hundratals olika alternativ, till att vara ungefär fem olika slag. Detta innebar att dina anteckningar alltid skulle se likadana ut oavsett om du öppnade dem på din telefon, en Windows -enhet eller en MacOS -enhet.

Med den nya uppdateringen (version 10) får du en vacker, strömlinjeformad programvara som inte bara fungerar otroligt snabbt, men också är stabil och kan användas i många olika anslutningar.

Anpassa din startskärm med den betalda versionen

Om du uppgraderar från gratisversionen av programmet har du många fler alternativ att specialisera ditt program så att dess design passar just dig. På startskärmen, eller hemskärmen, som det också kallas, kan du bland annat välja vilken bakgrundsbild du vill fylla på skärmen varje gång du öppnar programmet.

Du kan också lägga till widgets som laddas på startskärmen som små fönster från vilka du kan komma åt dina viktigaste eller senast redigerade anteckningar, din kalender eller dina taggar.

gratis nedladdning av evernote

Systematiserad organisation av dina filer och anteckningar

På tal om taggar, eller klistermärken som de kallasden danska versionen, är denna funktion en av funktionerna som sätter Evernote framför många andra liknande anteckningar. Taggar låter dig välja specifika anteckningar eller filer så att de grupperas tillsammans med liknande filer. Dessutom har du också möjlighet att skapa mappar där dina filer finns - så du kan korsorganisera så att anteckningar från olika mappar, men som innehåller samma ämnen, kan ses under den valda taggen.

Stor upplevelse på alla dina enheter

Den strömlinjeformade designen ger upphov till en bättre upplevelse på alla enheter. Oavsett om du använder Windows -datorer, en Android -telefon, en iPhone, iPad eller något helt annat, är du täckt.

Med den nya designfilosofin får du alltid de skarpaste tonerna, i en flexibel design, som får dem att se vackra ut och moderniseras i alla format.

Enkel användning

Som också beskrivits ovan har Evernote nyligen genomgått en stor designändring, vilket bör hjälpa till att effektivisera deras användarupplevelse på många olika enheter.

Detta verkar ha varit en framgång eftersom programmet nu är ännu mer användarvänligt, tillräckligt kontroversiellt genom att ta bort några av de redundanta funktionerna som i slutändan kan skapa mer förvirring än vad som var nödvändigt.

Första gången du öppnar programmet, efter att du har laddat ner och installerat det, och skapat ett gratis konto med Evernote, har du sedan möjlighet att välja vilka enheter du tror att du ska använda Evernote för.

Dessutom finns det också en inbyggd hjälp i programmet, som belyser viktiga delar av skärmen, eller introducerar dig till nya funktioner så att du inte blir begravd i ny information på en gång.

Estetiska anteckningar evernote

Andra program som du kanske är intresserad av

När du väl har installerat evernote kan det komma dig att det skulle vara trevligt att ha lite mer kontroll över andra delar av ditt yrkesliv också.

Om du har ett företag, eller är en del av ett företag, kan det vara smart för dig att ladda ner CRM -systemet LeoCall, som hjälper dig att hålla reda på dina kunder och samtal, enkla och smarta.

Om du letar efter ett program som kan komma med påminnelser kan du installera Efficient Reminder gratis här- och om du vill ha en förenklad typ av anteckningsprogram som inte har alla coola designidéer som Evernote har, då kan du kan installera CrocodileNote, som är ett extremt enkelt noteringsprogram som du snabbt kan skriva in dina tankar i så att de inte går vilse.

Slutsats

Evernote kan användas av studenter, individer eller större företag. Efter programmets senaste stora uppdatering, version 10, har det blivit ännu enklare att använda programmet, särskilt om du gillar att arbeta från olika arbetsstationer, i olika operativsystem.

Programmet fungerar otroligt snabbt, är effektivt och fungerar som ett bra verktyg om du vill ha lite mer kontroll över delar av ditt liv; eller om du vill komma ihåg viktig information.

Download Evernote 10.21.5
Se Evernote på video :
Screenshots
Detaljerad information om Evernote
Typ:
Freeware


Producent:
Evernote

Inkom datum:
14-09-2021
Plattform:
Windows, MacOS, iOS, Android

Storlek:
891 Mb

0