Program » Företag » Ordbehandling

Evernote last ned
4 0 3934  

Evernote är ett bra program som låter dig göra små anteckningar på post-it-sedlarna, skriva ner större tankar / projekt, ta bilder och mer och alltid ha dem med dig.

Med Evernote kan du skriva anteckningar på vilken dator som helst, och noterna lagras på nätet så att du alltid har dem med dig. Du kan naturligtvis också spara bilder från mobilen och andra filer och visa dem på din dator när och varhelst det passar dig. Evernote kan delas in i tre områden:

1) Fånga allt. Om du ser det, tycker om det eller upplever det, kan Evernote hjälpa dig att komma ihåg det. Skriv en textnotering. Spara en hemsida. Ta en bild. Ta en skärmdump. Evernote kommer att spara allt säkert.

2) Ordna det. Allt du sparar bearbetas automatiskt, indexeras och görs sökbart. Om du vill kan du lägga till "taggar" eller organisera anteckningar i olika anteckningsböcker.

3) Hitta allt snabbt. Få Evernote till alla dina enheter (datorer och telefoner), och sök efter nyckelord, titlar, taggar och till och med lokal. Evernote gör magiskt skrivet och handskriven text i dina bilder sökbara (ej tillgänglig på svenska).

Download Evernote 5.8
Se Evernote på video :
Screenshots
Detaljerad information om Evernote
Typ:
Freeware


Producent:
Evernote Corporation

Inkom datum:
30-11--0001
Plattform:
Windows

Storlek:
96 Mb

Uppdaterad datum:
25-02-2015
0