Program » Datasäkerhet » Antivirus

ESET Smart Security last ned
5 0 5834  

Få fullständigt skydd med ESET Smart Security 9. Ladda ner en gratis testperiod här i 30 dagar.

Som en av de bästa produkterna för online-skydd hittade vi ESET Smart Security 9. Datorn blir attackerad mer och mer av nätet malware och i slutändan är det en fråga om att hålla antimalware program uppdaterade för att motstå dessa attacker.

Med ESET, kan du ha det roligt och känna dig trygga med den beprövade tekniken för denna anti-malware program. Den nya tekniken håller dina banktransaktioner skyddad även om webbläsaren är oskyddad. Detta försäkrar att ditt överförd information inte äventyras. ESET Smart Security 9 innehåller också skydd mot de program och e-post som försöker begå identitetsstöld, bland annat genom phishing. Du kan blockera olika lokala kategorier så att du kan vara säker på att dina barn inte kommer att utsättas för den mörkare sidan av Internetet, med hjälp av Föräldrakontroll.

Exploit blockerare ser till at angrepp på webbläsare, dokumentläsare och e-postklienter stoppas. Den avancerade minne skanning garanterar att du inte kommer att attackeras av krypterad malware. Om datorn blir stulen eller om du har glömt det någonstans, så att du kan hitta den igen med ESET Stöldskyddswebbgränssnitt. Här kan du spåra datorns plats med hjälp av GPS eller titta på videoupptagningar av webbkameran. Du kan också skicka meddelanden till den person som sitter med din bärbara eller stationära dator, så det ska vara lätt att hitta den igen.

Försök ESET Smart Security 9 för gratis i 30 dagar. Ladda ner det här.

Download ESET Smart Security 9
Se ESET Smart Security på video :
Screenshots
Detaljerad information om ESET Smart Security
Typ:
Trialware


Producent:
ESET

Inkom datum:
13-05-2016
Plattform:
Windows

Storlek:
3 Mb

Uppdaterad datum:
19-05-2016
0