Program » Apple » iPhone

Epicurious last ned
5 0 5863  

Ladda ner Epicurious gratis här och få inspiration till ny mat varje dag.

Mad älskare kommer nu att ha en annan anledning att älska sin iPad på grund av en ny app som heter Epicurious. Epicurious ger användarna tillgång till över tusen recept med läckra bilder som visas på ett organiserat och enkelt gränssnitt.

Epicurious gör det enkelt för iPad-användare att njuta av den här appen. Användare behöver inte registrera sig och skapa ett konto för att kunna njuta av fördelarna med den här appen.

En annan bra funktion är dess enkla och intuitiva gränssnitt. Användare kan enkelt hitta recept i en enda knapptryckning på skärmen. Recepten är också välorganiserad och listad i olika kategorier som Weekend Brunch, Spring Dinners, Cocktails och många andra. Användare kan också söka efter specifika recept med en viss ingrediens genom att använda fliken Sök.

Epicurious visar också ingredienser i sin inköpslista, som visar varorna per kategori. Recepten är i ett tomt cookbook-liknande format som är lätt att läsa. Ingredienser, receptinformation (innehåller kort beskrivning, författare och foto), och recensioner kan nås via färgade flikar placerade under receptet.

Trots att det finns många receptprogram, skiljer Epicurious sig från resten med sin saftiga presentation och ett enkelt gränssnitt. Denna app är definitivt värt att ladda ner om du är madelskind eller inte.

Download Epicurious 6.0
Se Epicurious på video :
Screenshots
Detaljerad information om Epicurious
Typ:
Freeware


Producent:
CondeNet

Inkom datum:
04-11-2016
Plattform:
iOS

Storlek:
52.8 Mb

Uppdaterad datum:
17-11-2016
0