Program » Multimedia » Bildbehandling

Enklaste filmredigeraren last ned
4 0 6245  

Ladda ner den enklaste filmredigeraren gratis här

Videor och filmer tjänar många syften i vårt dagliga liv. Vi stöter på annonser, filmer och serier på distans, abstrakt konstprojekt vid universitetet etc. Filmkonst kan användas för många saker, men för att göra en film krävs det att du har lite programvara som kan hantera uppgiften för en i dessa digitala tider.

Enklaste filmredigeraren är ett sådant program som kompletterar dig med många praktiska och användbara verktyg som hjälper dig skapa en film för alla projekt du arbetar med.

Leka med fördefinierade effekter

Enklaste filmredigeraren är ett bra program för dig som inte har någon bra känsla för hur du skapar och redigerar en video. Det finns en mängd smarta effekter som du kan använda för att ändra färgkompositionen, ljuset, inklusive många intressanta filter som kan krydda dina bilder.

När du måste leka med dessa saker själv kan det vara lite av en munfull att engagera sig i allt. Det är därför som den enklaste filmredigeraren har gjort det mesta av det förinställt för dig, så att du kan lägga till effekter utan krångel med en knapptryckning.

En film måste också klippas och redigeras. Du kanske har spelat in en scen eller ett segment som visar sig inte passa in i den stora bilden. Kanske finns det en scen som fungerar väldigt bra, men det finns vissa platser som måste klippas ut. Då är det trevligt att ha ett smart och användarvänligt gränssnitt som låter dig klippa och "klistra in" dina inspelningar utan krångel. Den har den enklaste filmredigeraren. Du kan också hålla reda på vad du har klippt bort, så att du alltid kan dra tillbaka det i filmen / videon igen senare.

Alla format stöds

I princip kan du anta att Easiest Movie Editor stöder alla format som tillhör videofiler. Det kan vara så att det finns några väldigt otydliga format som sällan används och därför inte stöds. Men jag har inte kunnat hitta dem.

Så varför är det smart, det finns så många format som stöds? För om du fotograferar med en kamera kan du väl komma ut beroende på märke och modell som de spelar in i olika format. Och ibland kan du använda upp till flera olika kameror om du har en lågbudgetfilm, och sedan måste du plötsligt jongla med många olika format. Enklaste filmredigeraren kan ladda dem alla och arbeta med dem samtidigt, vilket är riktigt smart.

Här är en lista över format som stöds: FLV, H264, M1V, M2T, M2TS, M2P, M2V, M4V, MKV, MOD, MOV, MP2V, MP4, MPE, MPG, MPEG, MPV, MPV2, MTS, MTV, NSV, OGG, OGM, OGV, QT, RM, RMVB, TOD, TP, TRP, TS, VOB, VP6, WEBM, WM, WMV. Outputvideoformat: 3GP, 3G2, ASF, AMV, AVI, FLV, VOB, M2TS, M4V, MKV, MOV, MP4, MPG, MTV, OGG, RMVB, SWF, TS, WebM, WMV.

Komplettera din film med undertexter

När du har redigerat din film kan det vara en bra idé att lägga till undertexter till den. Undertexter är viktiga av två skäl: För det första är de nödvändiga för personer som har en utmanad hörsel. Om de inte kan höra vad som händer i filmen, är det svårt för dem att hålla jämna steg och få ut något av det. Med undertexter kan de följa som alla andra, och du har utökat din målgrupp.

För det andra kan det vara en bra idé att lägga till engelska undertexter till din film om det till exempel är på svenska. Med engelska undertexter kan din film användas över hela världen, vilket innebär att du dramatiskt har utökat din publik. I den enklaste filmredigeraren kan du enkelt skapa undertexter om du vill göra det. Du kan välja mellan många olika teckensnitt, teckensnittstorlekar och färger för att ge dem den stil du vill ha.

Skär, rotera och lägg till vattenmärken

När du spelar in material till en film kan det hända att du har lidit för mycket av omgivningen i bilden. Det kan dra fokuset bort från de viktigaste sakerna du vill att folk ska märka. Därför är det en bra idé att beskära hans film så att du kan klippa allt det där & oslaska;

Roterande klipp i en film är en mycket nisch typ av funktion som sällan används. Men det kan med fördel användas om du vill skapa en psykedelisk effekt på din film. Enklaste filmredigeraren har de verktyg som behövs för dessa två ändamål, så att du snabbt kan redigera de sista små sakerna och få en polerad produkt.

En annan smart sak att göra i enklaste filmredigeraren är Vattenmärken. Ett vattenstämpel är en bild som du kan lägga till i din film som alltid visas. Helst bör det vara din företagslogotyp eller vem du företräder. Det ser till att om människor använder din film någonstans utan tillåtelse, så kan folk se var den kom ifrån och vem som faktiskt skapade den. Så du säkerställer din upphovsrätt på det sättet.

Funktionssituationsfunktioner

Den enklaste filmredigeraren har ett antal funktioner som kanske inte är några som du kommer att använda ofta, men som ändå har sitt syfte. Några av dessa funktioner är några konverteringsverktyg. Du kan konvertera din film till ett format som låter dig överföra den till en DVD så att du kan distribuera filmen. Du kan också konvertera DVD-filer till videofiler som du kan arbeta med i programmet.

Den sista konverteringsfunktionen kan konvertera foto till video. Det här är något du vanligtvis använder om du vill göra ett bildspel från ett evenemang som ett bröllop, en födelsedag, en bekräftelse etc.

Förenkla videoredigering för dig själv

Att göra en film är inte exakt den enklaste uppgiften du kan göra. Och särskilt inte om det är något du är helt ny för. Det kräver mycket ansträngning och beslut som kan vara svåra att slå in huvudet första gången du provar det.

Därför är det en bra idé att förena sig med ett program som kan hjälpa dig på vägen så mycket som möjligt nu. Enklaste filmredigeraren är designad för de som är mer erfarna eller nya med videoredigering. Om du inte riktigt vet vad du gör, men ändå har en uppfattning om vad det är du vill, kan programmet hjälpa dig på vägen, och om du själv vill ha kontroll över din produkt kan du Gå enkelt in och redigera vad du vill själv, utan att vara bunden av programmets val.

Om du letar efter att skapa en filmprodukt snabbt och till en rimlig standard, är Easiest Movie Editor ett program designat för dig. Med minimal ansträngning kan du få en ganska solid produkt.

En design som inte vinner priser utan fungerar

Den enklaste filmredigeraren har inte precis en vacker design. Designen är inte motbjudande, men den verkar oinspirerande och tämd. Men å andra sidan säger ingen att ett program skapat för filmredigering behöver vinna en skönhetstävling.

När du startar den enklaste filmredigeraren får du en meny där du kan öppna de olika funktionerna som beskärning, undertexter etc. De illustreras med stora grafiska ikoner så att du inte tvekar vad de gör. Om du klickar på dem öppnas de enskilda funktionerna. De är dekorerade mycket liknande med en skärm antingen centralt eller på höger sida där du kan se din film. Till vänster har du en meny med olika reglage och alternativ som du kan spela med för att använda de olika funktionerna.

Ett program att investera i

Enklaste filmredigeraren är inte gratis. Eller så är inte den fullständiga versionen i alla fall. Det du kan ladda ner från detta är en provversion (gratisversion) som låter dig leka med några av funktionerna på obestämd tid. Men om du vill låsa upp allt måste du köpa programmet.

Programmet kostar vanligtvis cirka 400 DKK. Men vanligtvis läggs en rabatt på 50%, vilket sedan sänker priset till ca. Även med en rabatt är programmet relativt pricy med tanke på vad det kan göra. Men om du värdesätter enkelhet och snabba resultat kan det vara värt det.

Alternativ programvara

Om du hellre vill prova ett program som är gratis men också mer begränsat i dess funktioner kan Free Video Editor vara värt ett försök. Det är ett gammalt program i alla avseenden, men det fungerar fortfarande ganska bra när du utför de enklaste redigeringsuppgifterna. Om du vill läsa mer om och ladda ner gratis videoredigerare kan det göras gratis här.

Slutsats

Om du letar efter ett program som gör det enkelt för dig att redigera videor, är Easyiest Movie Editor ett bra val för det. Trots att programmet är dyrt ger det dig fortfarande ett antal enkla och användbara funktioner som låter dig skapa en solid filmprodukt. Om detta låter positivt för dig kan det bara rekommenderas.

Download Enklaste filmredigeraren 5.1.1
Screenshots
Detaljerad information om Enklaste filmredigeraren
Typ:
Trialware


Producent:
Easiestsoft

Inkom datum:
19-05-2020
Plattform:
Windows

Storlek:
29.32 Mb

Uppdaterad datum:
20-05-2020
0