Program » Datasäkerhet » Antivirus

Emsisoft Anti-Malware last ned
4 0 2535  

Emsisoft Anti-Malware är ett utmärkt och välutvecklat säkerhetsprogram som skyddar dig från hela världens internethot. Programmet kan testas gratis i 30 dagar.

Att ha ett säkerhetsprogram installerat på sin dator är viktigt. Anledningen till detta är att det finns en otrolig mängd säkerhetshot som ofta laddas ner av Internetbugs och det är ganska begränsat vilka hot din webbläsare kan fånga. Lyckligtvis för oss finns det ett hav av säkerhetsprogram att välja mellan, och idag ser vi på Emsisoft Anti-Malware som ett möjligt program för dig och din dator.

I allmänhet är det ett ganska erkänt program och det är ganska populärt hos oss. Tyvärr är Emsisoft Anti-Malware endast utvecklad för Windows, så om du använder ett annat operativsystem hänvisar vi dig till vår säkerhetskategori. Här kan du säkert hitta ett program som passar dig bäst.

Val av säkerhetsprogram

När du väljer ditt säkerhetsprogram är det vissa saker att tänka på. För det första måste du hålla med dig själv om hur mycket pengar du vill spendera. Emsisoft Anti-Malware har varit så bra på att ge oss 30 dagar där vi fritt och fritt kan använda programmet, men efter dessa 30 dagar måste du bli av med 273,55 DKK för en licens. Detta är ett relativt acceptabelt pris när du överväger programmet. Gratis säkerhetsprogram finns också, och vi kommer att hänvisa till några av dem i Alternativavsnittet nedan . Observera dock att många gratisprogram ofta inte har samma djupgående funktioner och vanligtvis inte uppdateras lika ofta som inköpsprogrammen. För det andra behöver ett bra säkerhetsprogram ofta uppdateringar. Varje dag uppfinns nya metoder och former av Internethot, och om ditt säkerhetsprogram inte får uppdateringar riskerar du att programmet inte kan upptäcka de senaste hoten. Emsisoft Anti-Malware har ofta uppdateringar och sker ofta en gång i timmen, vilket är långt över standarden, och därför ett stort plus.

Vi rekommenderar också att du väljer en utvecklare som har flera års erfarenhet av säkerhetsprogram eftersom dessa utvecklare vet hur de ska hantera olika situationer och kommande hot. Emsisoft kommer snart att ha två decennier av säkerhetsupplevelse för din dator, vilket är ett annat plus.

Design och gränssnitt

Oavsett vilken typ av programvara, den ska ha en fin design som passar din dator. Emsisoft har en attraktiv och minimalistisk design, som är ganska bekväm och lätt att hitta i. Kombinationen av de ljusblå och vita färgerna gör att programmet passar perfekt till de flesta operativsystem.

Användargränssnittet följer samma design, och många hittar snabbt alla funktioner och knappar precis där du vill att de ska vara. Design och användargränssnitt är vackert utformade och kommer att se bra ut på din dator idag och under många år framöver.

Fördjupad

Du har möjlighet att välja mellan en snabb skanning, en anpassad skanning eller en mer djupgående skanning. Snabbskannern tar, som namnet antyder, inte lång tid. En djupgående skanning tar lite längre tid, men den är också mer försiktig. Vi rekommenderar att du gör en djupgående skanning minst en gång i månaden för optimal säkerhet. Med den anpassade skanningen kan du välja specifika områden på din dator där du vill skanna.

Det är ganska användbart om du till exempel har installerat ett program som du är osäker på. Du väljer helt enkelt destinationen för skanningen och sedan tar det bara några sekunder att ta reda på om filerna är säkra eller om de utgör ett hot.

Alternativ

Som nämnts tidigare finns ett antal olika säkerhetsprogram, så det är bara rättvist att hänvisa till möjliga Alternativ som är värda att överväga.

Avast! Free Antivirus är ett gratis Alternativ som är helt gratis att ladda ner och använda. Det är också möjligt att köpa en licens för detta program om du vill ha en bredare funktionalitet. Utvecklaren bakom Avast! Free Antivirus har många års erfarenhet och när det gäller säkerhet på nätet är erfarenheten bara ett stort plus.

irus-free / 3967 "> AVG Antivirus Free är, som ovan, också gratis och släppt med svenskt språkpaket. Skillnaden mellan de två nämnda programmen ligger i designen. AVG Antivirus Free är också det mest populära antivirusprogrammet hos oss på Download Center, Vi har fått mycket beröm av våra användare i flera år, och det är också möjligt att köpa en licens för detta, vilket i sin tur erbjuder fler möjligheter när det gäller funktioner.

Slutsats

Vi har använt många olika säkerhetsprogram i många år, och det är sällan att vi är så trevligt överraskade av ett program att vi är med Emsisoft Anti-Malware. Programmet blixtsnabbt för alla uppgifter, och den enkla men användarvänliga designen är glasyren på kakan för oss. Om du vill hålla din dator ren för internethot idag och i framtiden är Emsisoft Anti-Malware ett utmärkt val. Priset är också acceptabelt och är faktiskt i den låga änden jämfört med så många andra säkerhetsprogram. Emsisofts supportlinje är också oöverträffad, och om du behöver kontakta support kommer du att träffa hjälpsam och välutbildad personal som alltid är redo att hjälpa dig. Oavsett om det är en betalningsproblem eller ett problem med ditt program. Slutligen påminner vi er om att Emsisoft Anti-Malware kan användas fritt i 30 dagar, så vi ser ingen anledning att inte prova och se om det inte är för dig. Du kan alltid ladda ner ett av våra gratis säkerhetsprogram när rättegången är över.

Emsisoft Anti-Malware kommer att få en varm rekommendation från oss och vi kommer att hålla ett öga på vad deras nästa projekt kommer att bli.

Download Emsisoft Anti-Malware 5.0.8
Screenshots
Detaljerad information om Emsisoft Anti-Malware
Typ:
Trialware


Producent:
Emsi Software GmbH

Inkom datum:
01-01-1970
Plattform:
Windows

Storlek:
238 Mb

Uppdaterad datum:
21-10-2019
0