Program » Multimedia » Rippa & Kopiera

Easy-CD Ripper last ned
4 0 6101  

Ladda ner det framgångsrika ripper programmet Easy-CD Ripper gratis här.

Letar du efter ett effektivt och robust program som kan hjälpa dig att spela in data från dina cd-skivor och enkelt spara dem som MP3, WAV eller ett tredje format? Om svaret är ja, är Easy-CD Ripper-programmet bara för dig.

Ett program med många möjligheter

Programmet har fått bra recensioner på marknaden, men det är ändå fortfarande möjligt att ladda ner programmet gratis. Det ger dig en bra möjlighet att se programmet utan att vara beroende av att behöva knyta dig till något. Även om Easy-CD Ripper är känd för att kunna rippa dina CD-skivor till perfektion, innehåller programmet även andra funktioner som kan vara till nytta för dig i ditt dagliga liv. Programmet låter dig konvertera dina favoritfiler till WAV-, MP3-, WMA-, OGG- och VQF-format, vilket ger dig en unik möjlighet att konvertera dina ljudfiler till exakt det format du föredrar. Med andra ord, med Easy-CD Ripper får du ett program som har en två-i-ett-funktion, så du behöver inte ladda ner fler program utöver detta ripper-program för att få samma funktioner.

Ett effektivt program som ger solida resultat

En annan fördel med detta program är att du har möjlighet att ladda ner det fritt och fritt. Men trots att programmet är gratis och att du inte behöver spendera pengar på fickan får du ett snabbt och effektivt program. Det är med andra ord inget fel med programmets kvalitet och prestanda, även om det är gratis. När du spelar in data eller konverterar ljudfiler kommer du förmodligen att finna att denna process sker mycket snabbt och med ett tillfredsställande resultat. Med Easy CD Ripper, undviker du också onödigt slöseri, eftersom programmets hastighet och effektivitet är översta.

Detta låter dig använda programmet

Easy CD Ripper ger dig tillgång till en mängd olika funktioner som snabbt, enkelt och säkert kan spela in data från dina favorit-CD-skivor. Detta kan vara särskilt användbart om du håller en stor CD-samling som du vill samla utan att göra det svårt eller tidskrävande. Dessutom är en stor fördel med programmet att du enkelt och snabbt kan konvertera alla dina ljudfiler till det format som bäst passar dig och dina behov. Med den här funktionen kan du konvertera dina favoritlåtar till MP3-filer, så du kan lyssna på dina favoritlåtar på din MP3-spelare när du är på språng. Oavsett vilket format du vill konvertera dina filer till, har du möjlighet att ta dem på språng med den här funktionen.

Ha säkerhet i ordning

Oavsett om du laddar ner ett program som kan rippa dina CD-skivor eller något tredje, är det en bra idé att säkerheten finns högst upp på datorn. Det finns alltid risker med att ladda ner program från Internet, så det är viktigt att du skyddar din dator och filer mot alla virus. Det finns en mängd program att välja mellan när du behöver hitta rätt antivirusprogram som passar dig bäst, men Kaspersky Anti-Virus och Avira Free Antivirus är de mest förnuftiga bud som du kan bli klokare nedan:

Kaspersky Anti-Virus är ett populärt antivirusprogram som du kan ladda ner gratis här. Om du upptäcker att ett prisbelönt anti-virusprogram låter attraktivt för dig, är Kaspersky Anti-Virus ett program för dig. Det smarta med det här antivirusprogrammet är att ditt system automatiskt skannas varje timme. På det sättet kan du vara säker på att vara 100 procent skyddad mot eventuella hot utan att behöva röra ett finger. Allt från dina e-postmeddelanden, chattmeddelanden och applikationer skannas automatiskt och undersöks för misstänkt beteende. Och medan den här funktionen är unik, var inte rädd för att installera ett antivirusprogram som drar alla dina systemresurser. Tvärtom.

Fördelen med Avira Free Antivirus är också att det är ett gratis antivirusprogram som kan hantera de flesta. Om de fria funktionerna inte räcker för dig har du möjlighet att köpa en licens för enear.dk/partners/checkout/?user=32&site=1&product=247">versionen av programmet, vilket även skyddar dina program och filer mot eventuella hot. Men i första hand kan det också vara en idé att bara akta dig för den fria versionen som du kan ladda ner här. Den smarta delen om det här antivirusprogrammet är att det hela tiden körs i bakgrunden, med tanke på att inget misstänkt händer på din dator. lyfta ett finger för att få bästa säkerhet. Om programmet upptäcker ett virus på din dator, ger programmet dig en rad alternativ för hur Avira Free Antivirus ska lösa det problem som nyligen uppstått. Programmet är känt att vara användarvänligt och är därför ett uppenbart bud för dig som vill ha ett antivirusprogram där programmet automatiskt uppdaterar sig och automatiskt skannar dina filer.

Slutsats

För att sammanfatta är Easy-CD Ripper ett riktigt förnuftigt program för att rippa dina CD-skivor eller konvertera dina ljudfiler till ditt föredragna format. Programmet är känt för att vara snabbt och effektivt, men levererar högkvalitativa resultat. Därför kan du enkelt ladda ner Easy-CD Ripper om du letar efter ett förnuftigt ripper-program. Det är dock viktigt att betona huruvida du laddar ner ett ripper-program eller något tredje som skyddar din dator mot eventuella hot från internet genom att ladda ner ett kraftfullt antivirusprogram. Här är Kaspersky Anti-Virus och Avira Free Antivirus två bra applikationer för program som säkerställer din dator utan att spendera tid och energi på att hålla din säkerhet i toppen.

Download Easy-CD Ripper 2.1.6
Screenshots
Detaljerad information om Easy-CD Ripper
Typ:
Shareware


Producent:
AudioUtilities, Inc.

Inkom datum:
28-03-2018
Plattform:
Windows

Storlek:
3.28 Mb

0