Program » Internet » Fildeling

eMule last ned
4 0 434  

Ladda ner den populära eMule-fildelningen gratis här, så du kan komma åt alla filer du vill ha.

Du kan spara mycket utrymme på hyllorna i ditt hem genom att inte längre behöva fylla den med CD-skivor och DVD-skivor. Alla möjliga filer som film, text eller musik kan enkelt vara på din dator eller på din filserver. På så sätt får du plats på dina hyllor för andra saker, och dina DVD-skivor står inte och samlar onödigt damm. Du vill ladda ner många filer, och här kan du använda eMule. Programmet låter dig dela dina egna filer med andra.

Bakom programmet

eMule är ett peer-to-peer-program, som i många år var den mest populära nedladdningsfilen nedladdning. Programmets utvecklare var inte helt nöjda med eDonkey2000-klienten, och därför valde de att utveckla och lansera eMule 2002. En "mule" på engelska är en så kallad mule. En mule beskrivs bäst som en hybrid av en röv, med en häst och en ås ihop. Programmet måste därför förstås som en hybrid av eDonkey.
I många år sågs eMule som en av de största och mest betrodda P2P-fildelningsklienterna, och för många var programmet också det föredragna valet för att hitta någon form av fil (ljud, video, text, etc.). eMule var den plats där du kunde ha tur att hitta filer som kan vara svåra att hitta någon annanstans. Under åren har eMule popularitet blivit en del, särskilt som filer kan strömma idag och inte behöver laddas ner. Emellertid betraktas eMule fortfarande som ett erkänt P2P-program. Med den här applikationen kan du ladda ner och dela filer med andra användare över hela världen med hög hastighet. Om din sökning är mer komplex, finns det en avancerad sökfunktion i programmet. Det gör det enkelt och snabbt för dig att hitta de bästa versionerna av filerna du letar efter. Programmet levereras också med en användarvänlig startguide, så det är enkelt och snabbt att installera eMule utan många krusiduller. Netverket eD2k (servrar) utgör grunden för eMule, precis som Kad (serverfri Kademlia) gör. Men eftersom eMule är ett open source-program, borde du förvänta dig att källkoden är tillgänglig för allmänheten. Men du kan också veta att med eMule kommer du inte att kunna hämta filer som är skadliga för din dator.

Säkerhet

Här på Download Center, uppmuntrar vi våra läsare att vara noga med att använda fildelningsprogram. Det är viktigt att du alltid kör backup så att du inte förlorar all data om olyckan är ute. Därför är det viktigt att ha ett bra antivirusprogram. Det goda med eMule är dock att du är i mer säkra händer när du använder eMule över många andra P2P-program. eMule är utan spionprogram / adware, och så många dyrkar verkligen detta program. Det bör emellertid nämnas att programmet inte längre är utvecklat. Men även om eMule är relativt säkert att använda, rekommenderar vi alltid ett bra antivirusprogram. Därför hänvisar vi till vår antivirus kategori där du utan tvekan kan hitta ett antivirusprogram som passar dig och din dator.

Bra råd när du använder eMule

Det första rådet är att du bör begränsa dina nedladdningar till högst 80% av internetanslutningskapaciteten. Detta bör göras om du vill göra något annat på datorn medan programmet körs. För att göra detta, gå till "Inställningar", som du hittar i verktygsfältet. Klicka sedan på "anslutning" sektionen, som visas på vänster sida av rutan som dyker upp. Här kan du begränsa dina nedladdningar med hjälp av internetanslutningskapaciteten.
Det andra rådet är att du kan säga "auto-connect vid start", så eMule hämtas automatiskt när du öppnar programmet. Om du inte gör det riskerar du att förlora anslutningar, och de saker du planerade att ladda ner laddas inte ner.
Det tredje och sista rådet är att du håller ett öga på om du har ett "högt ID". Om ditt ID är låg kommer filerna hämtas långsammare än när ditt ID är högt. Du kan kolla ditt ID under "servrar", som du hittar på höger sida av verktygsfältet. Det kan finnas flera anledningar till varför ditt ID är lågt. Din Internetleverantör kan hjälpa till att blockera eMule-portar, såväl som felaktigt konfigurerade routrar och felkonfigurerade brandväggar. Genom att klicka-af-emule / 20 "> här kan du få mer information om hur du optimerar din eMule.

Kompatibla system

eMule är tillgängligt för Windows-systemet, medan AMule är utformad för Mac. Funktionerna i programmen liknar varandra, trots att de är utformade för olika system. Som nämnts utvecklas inte längre på eMule, men eMule är fortfarande kompatibel med nyare Windows-versioner.

Bra alternativ

Om eMule inte bara var det program du letade efter borde du läsa med det. Nedan följer några bra alternativa program som kan matcha dina behov.
De två programmen du kommer att presenteras för är BitTorrent respektive ShareIt.
BitTorrent är en mycket populär applikation som gör det enkelt att ladda ner olika torrentfiler. Som sin bror uTorrent, hämtar BitTorrent filer med hög hastighet. Detta görs via ett lättförståeligt gränssnitt så att användaren enkelt kan hitta sig och processen går snabbare.
Ett annat program som du kan överväga är ShareIt. Med dela det kan du dela dina appar, foton, videoklipp, foton och andra filer gratis. ShareIt används när du delar filer mellan enheter via en direkt trådlös anslutning. Programmet är lätt att använda, så även användare som inte är övertygade om IT kan använda den. ShareIt delar filerna mellan Windows, IOS och Android, och är ett bra program för att snabbt överföra stora filer. Om du inte ens hittade det du letade efter kan du bläddra i vår kategori " fildelning " och hitta rätt program som uppfyller dina behov.

Slutsats

eMule kan verka lite föråldrad eftersom den inte längre utvecklas. Programmet är dock fortfarande populärt tack vare alla dess bra egenskaper. eMule är ett av de bästa programmen för att dela och ladda ner mindre filer som bilder och videoklipp. eMule gör det enkelt att organisera sina saker och har en bra sökfunktion, vilket gör eMule till ett bekvämt program att arbeta med. Dessutom kan du inte missa den lojala användaren som vittnar om kvaliteten eMule har.

Download eMule 0.50a (Final)

Note:

Information för engelska användare hittas här: www.emule-project.net.

Se eMule på video :
Screenshots
Detaljerad information om eMule
Typ:
Freeware


Producent:
eMule Project

Inkom datum:
07-06-2007
Plattform:


Storlek:
3.342809 Mb

Uppdaterad datum:
15-09-2018
0