Program » Verktyg & Diverse » Drivrutiner

DriverScanner (svenska) last ned
5 0 4413  

DriverScanner ser till att du alltid har de senaste och framförallt, rätt drivrutiner i din dator. Felaktiga eller gamla drivrutiner kan göra vilken superdator som helst till en långsam maskin. Programmet stödjer uppdatering av bland annat:

-Skärm, mus, tangentbord, cd/dvd -Ljud och grafikkort -Moderkort och BIOS, USB, modem och nätverkskort -Kamera, printer, skanner samt andra plug n play-enheter.
Ett exempel från verkligheten
Tänk dig att vi har en skrivare inkopplad till datorn. Datorn skickar information till skrivaren när vi skriver ut och det är drivrutinen som som är ansvarig för att skicka informationen på rätt sätt. Om fel drivrutin är installerad inser man snabbt att det kan bli problem med utskriften. Med ett program som Driverscanner installerat i datorn, kan du vara säker på att du alltid har den senaste versionen och rätt drivrutin installerad.

Uppdatera drivrutiner automatiskt
Om du redan har uppdaterat dina drivrutiner så vet du att det tar sin tid. Med ett program som DriverScanner slipper du fundera på att uppdatera, du slipper leta reda på vilken drivrutin som du ska ladda ner, du slipper även att installera den. Framförallt slipper du riskera att du laddar ner fel drivrutin och gör mer skada än nytta.

Lätt att använda, allt på svenska
Man behöver inte bara expert på datorer för att hålla datorn i trim. DriverScanner är otroligt enkelt att installera och förstå. Dessutom är programmet helt på Svenska. Om du ändå behöver hjälp med installation och nerladdning av DriverScanner, så kanske du har användning av vår guide, Så här laddar du ner . Guiden kommer att öppnas i ett nytt fönster men du har hel tiden sidan med DriverScanner öppen i bakgrunden.

DriverScanner är prisbelönt
DriverScanner har fått ta emot flertalet prestigefyllda utmärkelser och priser genom åren. Vi på Brafiler.se ger programmet 5 stjärnor av 5, Computer America rekommenderar programmet, Soft82 ger DriverScanner 5 av 5 poäng, TechCentral rekommenderar också DriverScanner, även PCW ger DriverScanner toppbetyget 5 av 5 poäng, CPU skriver att DriverScanner är väldigt enkelt att använda och att det skyddar dig från att ladda ner felaktiga eller skadliga drivrutiner, Computer Shopper gillar programmet eftersom det går att uppdatera många drivrutiner samtidig och PCWorld uttalar sig mycket positivt om DriverScanner.

Download DriverScanner (svenska)
Screenshots
Detaljerad information om DriverScanner (svenska)
Typ:
Trialware


Producent:
Uniblue

Inkom datum:
16-07-2011
Plattform:
Windows XP, Vista, 7, 8 & 10

Storlek:
7.5 Mb

Uppdaterad datum:
21-08-2018
0