Program » Multimedia » Konverterare

Doxillion Document Converter last ned
5 0 6022  

Med Doxillion Document Converter har du alltid rätt textformat till hands. Det är gratis och kan hämtas här.

Många textverktyg används över hela världen, som alla kan lagras i olika format. Problemen uppstår dock när du skickar en fil som du inte kan öppna. Det är därför det är viktigt att ha ett filkonverteringsprogram installerat på din dator. Textprogrammet du använder stöder inte alla dokument, och det kan orsaka problem när kollegor eller medstudenter skickar format som inte är till exempel docx eller pdf.

Ett program som löser detta problem för dig snabbt är Doxillion Document Converter. Detta program konverterar dina textdokumentformat och är helt gratis att ladda ner.

Snabb konvertering

Doxillion Document Converter är extremt lätt att använda. Det tar bara några sekunder att ladda ner och installera programmet, och sedan bara starta konverteringen.

Konverteringen sker snabbt och utan problem. Du väljer vilket format som ska konverteras till, och var dokumentet därefter sparas. Lägg sedan till filen som ska konverteras genom att klicka på Lägg till fil (er) eller genom att dra filen i programmet med Dra och släpp. När du väl har lagt till din fil trycker du bara på Konvertera i nedre högra hörnet och sedan börjar konverteringen.

Uppdateras ofta

När du konverterar filformat från en till en annan är det självklart viktigt att det program som används för omvandlingen stöder dessa format. Doxillion stöder alla kända format som doc, docx, html, odt, pdf, rtf, txt och xml, men dessutom stöds ett brett utbud av mer okända format. Dessutom uppdateras programmet regelbundet så att du alltid håller dig uppdaterad med de senaste formaten.

Mac och Windows

Utvecklarna bakom programmet har skapat det så att det kan användas på både Windows och Mac-datorer. Om du vill ha versionen för Windows, klicka på Hämta här längst ner på sidan. Om du är Mac-användare och vill ladda ner programmet, klicka här.

Alternativ

Om du vill se Alternativa omvandlare innan du väljer vilket program du vill ladda ner, kan du titta på vårt sortiment av omvandlare här. På den sidan hittar du alla omvandlare vi erbjuder. Du hittar bland annat SolidConverter PDF till Word, vilket är ett konverteringsprogram, som dock endast syftar till att konvertera PDF-filer till docx-format så att du kan redigera i PDF-filerna med Microsoft Word.

Slutsats

Sammantaget är Doxillion Document Converter en extremt användbar applikation, eftersom det alltid är bra att ha till hands. Du kan konvertera alla typer av textformat till bara det format du behöver på några sekunder. Således behöver du inte ladda ner många andra textprogram för att kunna öppna de många olika filerna du kan få. Med Doxillion Document Converter kan du konvertera vilken fil som helst så att den är läsbar med Microsoft Word, till exempel, medan du även kan konvertera dina Word-filer för att läsa med vilket program dina medarbetare, medstudenter eller liknande kan använda.

Download Doxillion Document Converter 2.65
Screenshots
Detaljerad information om Doxillion Document Converter
Typ:
Freeware


Producent:
NCH Software

Inkom datum:
03-08-2017
Plattform:
Windows, Mac OS

Storlek:
1.43 Mb

Uppdaterad datum:
28-03-2019
0