Program » Multimedia » Video och musik

DJ Mixer Professional last ned
4 0 5723  

Ladda ner DJ Mixer Professional gratis här och njut av din DJ-karriär med upp till fyra spelare samtidigt.

Med DJ Mixer Professional kan du spela upp musik från upp till fyra spelare samtidigt. Programmet har flera hudlayouter, med antingen två eller fyra spelare, och det hela känns som att det är byggt för att användas under långa perioder. Eftersom programmet är väldigt stabilt och endast använder lite resurser, kan du få en snabbuppkopplad DJ-inställning.
DJ Mixer Professional använder varje pixel på skärmen. Du får mer skinn och programmet är optimerat för olika standardlösningar. Skinnen ger inte bara ett annat utseende - de hjälper också till att utöka programmets funktionalitet genom att lägga till ytterligare spelare som du kan arbeta med.

Precis som du förväntar dig finns det ett brett utbud av funktioner i professionellt DJ-program. Programmet levereras med ett brett utbud av alternativ som signaler, bromsar och equalizer för varje spelare, få kontroll, repning och loopning. Du kan fylla programmet med vanliga musikfiler, iTunes-bibliotek eller spellistor samt musikvideor och karaoke spår.

Download DJ Mixer Professional 3.6.7
Se DJ Mixer Professional på video :
Screenshots
Detaljerad information om DJ Mixer Professional
Typ:
Freeware


Producent:
DJMixerSoft

Inkom datum:
06-03-2015
Plattform:
Windows 7 & 8

Storlek:
17 Mb

Uppdaterad datum:
23-09-2016
0