Program » Verktyg & Diverse » Programmering

Dead Deer last ned
5 0 6230  

Ladda ner Dead Deer gratis här

Vill du skapa modeller och tillgångar för ditt eget videospel, men behöver du nybörjarvänlig programvara? Det är hur många som har det. 3D-modellering och animering är inte exakt en av de enklaste att gå in i, men belöningarna är stora.

Ett program som Dead Deer kan få dig att starta och hjälpa dig på väg att bli en skicklig animatör och 3D-modell.

Experimentera med skript och modeller

När du spelar ett spel är det inte bara statiska objekt som finns runt dig. Det är något som tillhör det förflutna där detta fält var helt nytt. I dag förväntar du dig att fåglarna sjunger, hjulen på bilar som vänder, etc. De modeller du skapar måste kunna ha något mer än bara existerande.

Detta görs med skript. Skript är kodrader som kan reglera vad dina objekt gör vid vissa tidpunkter och under vilka parametrar. Till exempel. träd svänger bara när det blåser osv. Dead Deer kommer med några förskapade objekt och skript du kan leka med. Men om du verkligen vill göra något i din egen stil, måste du lära dig att skriva dem själv.

En design som förvirrar mer än det hjälper

Som nämnts gör Dead Deer det lite lättare att komma igång med alla dessa saker. Men det gör inte uppgiften lätt av det skälet. Det finns många olika verktyg att arbeta med när det gäller 3D-modellering, skript och animering.

Du får alla dessa verktyg i Dead Deer, men inte mycket av en förklaring av vad de faktiskt gör. De handlar om dina olika verktygsfält, och det är därför du måste ta reda på det. Det kan vara en stor uppgift, men vid något tillfälle börjar det hela vara lite mer meningsfullt än tidigare.

Slutsats

Om du ser allvar med att komma igång med saker som 3D-modellering, skript och animering för videospel etc. är Dead Deer ett bra ställe att börja. Programmet är gratis och har de allra flesta verktyg du behöver. Därför rekommenderas det.

Download Dead Deer 3.11.56.2019
Screenshots
Detaljerad information om Dead Deer
Typ:
Freeware


Producent:
Laurent Cance

Inkom datum:
21-01-2020
Plattform:
Windows, macOS, Linux, Android, Raspberry

Storlek:
238 Mb

0