Program » Multimedia » Mediaspelare

Daum PotPlayer last ned
4 0 5878  

Vill du spela på skärmen medan du tittar på en video? Ladda ner Daum PotPlayer gratis här och få en riktigt bra mediaspelare.

Behöver du prova en mediaspelare som bara fungerar och som samtidigt har några trevliga och användbara extrafunktioner? Så har vi ibland tänkt på. Trots allt är Windows Media Player inte exakt balettdrottningen när det gäller mediaspelare.

Det är också bara svårt att välja. Det finns många olika mediaspelare på marknaden idag, och det känns nästan som om det läggs till nya varje dag. Låt oss försöka ignorera det röran och fokusera på ett program som sticker ut lite: PotPlayer.

De grundläggande funktionerna - är det okej?

Vad tror du att en vanlig mediaspelare borde kunna göra? Naturligtvis borde den kunna spela upp videor. Men de kan alla. Det är därför du måste titta lite djupare: på videoformat! Ju fler format en mediaspelare stöder, desto mer pålitlig är den. Här faller inte PotPlayer efter.

Då handlar det också om hur mycket av ditt systems mediaspelares resurser som förbrukas för att fungera. Det finns några som nästan får din dator att brännas utan anledning. Här är PotPlayer förvånansvärt skonsam mot ditt system medan du levererar en skarp, lagerfri kvalitet.

När det gäller kontroller är det också en bra upplevelse. Du kan praktiskt kontrollera PotPlayer med dina piltangenter. Höger och vänster rullar i filmen medan upp och ner slår på ljudet.

3D för hemmabio

Den här funktionen kan vara bäst lämpad för dig som har en hemmabio, eller åtminstone en mycket stor skärm för att titta på dina filmer. PotPlayer stöder ett brett utbud av 3D-format! Så om du har en film, med möjlighet att spela i 3D, kan programmet köra den (om du också har rätt glasögon för det).

3D-upplevelsen är roligast när du har en stor skärm för att titta på den. På mindre fungerar det sällan bra, då du har din egen hemmabio kan du verkligen krydda upplevelsen.

Codecs, codecs, codecs

Videokodek, ljudfiler, utländska videoformat. Det är bara några saker som till och med det mest förberedda programmet inte är förberett för. Och detta är vanligtvis sant om du har att göra med en mycket komplicerad videofil. Här kan du riskera att PotPlayer inte spelar formatet.

Därför är det smart att programmet låter dig installera codecs själv, så att programmet blir kompatibelt med de filer du inte kan spela. PotPlayer kan till och med ta reda på vad du har saknat med några codecs genom att erbjuda dig en skanning efter att du har stött på en fil som du inte kan spela eller som inte spelas ordentligt.

Enkel navigering till dina filer

PotPlayer har en inbyggd sökväg. Varför är det smart? Det är det om du har många olika videofiler som ligger runt ditt system. Du kan enkelt dra dem från skrivbordet till programmet, men det är sällsynt att dina filer ligger där.

Med PotPlayer Explorer kan du snabbt hitta de filer du vill se. Ladda in dem direkt och leta inte längre. Det kan göras så enkelt.

Utmärkt design i balans

Mycket gratis programvara tenderar att fokusera mer på programmets funktionalitet snarare än utseendet. Det kan ibland få konsekvenser för funktionaliteten om den vanliga användaren inte kan hitta sig. Här har PotPlayer emellertid fått en fin balans mellan fin design och solid funktionalitet.

PotPlayer-gränssnittet domineras av videospelaren. Det är här du ser din film, spolar tillbaka eller ner eller stänger av ljudet. Om du högerklickar här får du också ett verktygsfält där du kan ändra många olika aspekter.

Till höger har du din "Browser" och här kan du hitta undertexter för filmen du tittar på. Du kan också komma åt din sökväg här för att ladda upp videor. Din spellista är här också, så du kan bläddra i dina filer på vilket sätt du vill.

Alternativ programvara

PotPlayer är en bra mediaspelare om du letar efter något som är mer traditionellt medredigerade några extra funktioner för att krydda det. Men tänk om du vill ha något som är radikalt annorlunda?

Då kan CherryPlayer rekommenderas. Förutom att kunna göra det mesta av vad en traditionell mediaspelare gör, kan CherryPlayer också ansluta till radiostationer över hela världen och strömma från YouTube och andra strömningstjänster. Om du vill läsa mer om eller ladda ner CherryPlayer kan det göras gratis här.

Du kanske har förväntat dig detta, men det är svårt att inte tala om det när man diskuterar mediaspelare. VLC Media Player är en av de mycket gamla men också en av de allra bästa och pålitliga mediaspelarna. Om du bara inte gillar alla "snygga" och "nya" saker som många mediaspelare annonserar idag, kan du alltid använda det. Om du vill läsa mer om eller ladda ner VLC Media Player kan du göra det gratis här.

Slutsats

PotPlayer är lämplig för många olika behov när det gäller videouppspelning. Om du bara behöver en pålitlig mediaspelare för din bärbara dator som kan spela dina filmer etc., kommer den att prestera bättre än de flesta. Om du har en hemmabio eller något annat har den funktionerna för att förbättra upplevelsen. Därför kan PotPlayer bara rekommenderas.

Download Daum PotPlayer 1.6.62949
Se Daum PotPlayer på video :
Screenshots
Detaljerad information om Daum PotPlayer
Typ:
Freeware


Producent:
Daum

Inkom datum:
09-12-2016
Plattform:
Windows

Storlek:
20.1 Mb

Uppdaterad datum:
09-07-2020
0