Program » Verktyg & Diverse » Återskapa data

Data Recovery Pro last ned
5 0 5172  

Med Data Recovery Pro kan du spara borttappade filer, till exempel familjebilder, Word-dokument och liknande. Hitta en provversion här och läs vår recension för att se om programmet är värd att ladda ner.

Vi har alla försökt att panik eftersom vissa viktiga filer plötsligt är borta. Familjbilder och skolleveranser kan vara oersättliga, så om olyckan plötsligt är ute och du har glömt att säkerhetskopiera kan du vara i en allvarlig situation. Lyckligtvis finns det flera verktyg på marknaden som lovar att återställa förlorade filer. En av dessa är Data Recovery Pro för Windows.

I vårt test tog vi en titt på demo, vilket är gratis. Medan det inte kan återställa filer utan att köpa en licens för cirka 275 dollar, kan den fortfarande användas för att skanna dess system. Efter att ha raderat 5 olika bilder var vi imponerade över att endast Data Recovery Pro tog några sekunder för att hitta dessa filer igen. Men vi är inte helt säkra på varför programmet inte kunde hitta de bilder som vi raderade förra veckan. Därför rekommenderar vi åtminstone att du försöker åtminstone demoen innan du väljer att betala.

Användargränssnittet är ett nöje att använda, och nya användare kommer snabbt att behärska de olika funktionerna. Du kan välja om du vill skanna hela systemet med borttagna filer samtidigt som du begränsar sökningen med nyckelord, placeringar och så vidare. Det finns också en funktion att skanna sina e-postmeddelanden med.

Om du är villig att betala några hundra dollar för ett återställningsverktyg, fungerar Data Recovery Pro omedelbart som ett riktigt bra bud på priset, vilket är lågt i liknande program. Vi testade programmet på en dator med 64-bitars Windows 7 installerad.

Download Data Recovery Pro 1.1
Screenshots
Detaljerad information om Data Recovery Pro
Typ:
Trialware


Producent:
ParetoLogic

Inkom datum:
05-11-2013
Plattform:
Windows

Storlek:
7 Mb

Uppdaterad datum:
18-09-2014
0