Program » Tweaks » Verktyg

Daemon Tools Lite last ned
5 0 741  

Med Daemon Tools kan du lura din dator att tro att det finns en vald CD i spelaren.

Med DAEMON Tools Lite kan du snabbt imitera CD / DVD-enheter nästan på din egen dator. Det kan finnas olika typer av program som kräver att CD-skivan eller DVD-skivan är fysiskt i din CD / DVD-enhet, så det kan vara relevant för dig att ladda ner programmet. På så sätt används de filer som du efterliknar som vanliga CD-skivor och DVD-skivor

Du måste vara medveten om detta innan du laddar ner DAEMON Tools Lite

Om du väljer att ladda ner DAEMON Tools Lite, meddelar vi dig att den här versionen är Lite-versionen av den fullständiga versionen. Den fullständiga versionen av programmet är DAEMON Tools Pro köpversionen . DAEMON Tools Lite-programmet drivs av annonser som du kommer att se när du använder programmet. Detta är inte fallet i köpversionen. När du har försökt programmet och är nöjd med det, kan du alltid överväga att spendera pengar på köpversionen. Det finns också ett antal extrafunktioner som kommer att diskuteras senare i anmälan. Du kan också läsa vår recension via DAEMON Tools Pro via länken.

Tillgänglighet

Om du redan tycker att programmet DAEMON Tools Lite verkar vara något för dig, så kommer vi att ge dig en kort översikt över programmets Tillgänglighet. DAEMON Tools Lite-programmet är utformat för Windows-systemet. Om du äger en Mac istället, läs mer om dina alternativ för att ladda ner DAEMON Tools Lite på tillverkarens officiella hemsida via länken.

Programfunktioner

Innan vi ger dig en inblick i hur du använder DAEMON Tools Lite vill vi betona hur enkelt installationen av programmet är. Installationen tar inte mer än några minuter, och du kan sålunda snabbt få kasta dig själv i test av programmets funktioner.

Programmets menyrade ligger på vänster sida av användargränssnittet. Det är detta som du främst kommer att använda. Genom att utforska menyraden kommer du också snabbt att få en uppfattning om vilka funktioner som finns tillgängliga när du laddar ned Lite-versionen av programmet.

Programmets huvudfunktion är att du kan sätta in olika CD / DVD / Blu-ray-skivor och sålunda imitera dem så att du inte behöver sätta in de enskilda skivorna i din dator varje gång du behöver dem.
Om du behöver lägga till fler virtuella enheter till din dator, ger DAEMON Tools dig möjlighet att göra det. Du kan lägga till upp till fyra olika enheter till din dator via programmet. Du kan se i GIF nedan hur du hittar den här funktionen, nämligen via underfunktionen "Bildredigerare". Du kan också använda den här funktionen, oavsett formatet du arbetar med. Detta gäller både bilder, spel och filmer som du behöver spara via programmet.

När du mimar dina valda skivor kommer innehållet på dessa skivor att finnas på din dator nästa gång du behöver dem. Allt du behöver göra är att öppna DAEMON Tools Lite när du använder den skivan. Med programmet kan du också bränna dina skivor och den här funktionen finns i delfunktionen "Burn"

Användarvänlighet och design är högt värderade

DAEMON Tools Lite är som tidigare beskrivet en gratis version av det ursprungliga programmet DAEMON Tools Pro, varför det finns ett antal funktioner som inte hör till Lite-versionen. Men det spelar ingen roll om du bara letar efter att efterlikna CD / DVD-enheter direkt på din dator. Du kan enkelt göra det med Lite-versionen.

Är det första gången du funderar på att ladda ner ett programMed det syfte att efterlikna CD / DVD-enheter kan det begränsade urvalet av funktioner i Lite-versionen av programmet vara en fördel för dig, eftersom programmet blir mer hanterbart. Du kan bara fokusera på de få funktioner som är relevanta för dig. Detta bidrar till att öka användarvänligheten hos programmet. Om du uppskattar en enkel design, är DAEMON Tools Lite definitivt för dig. Programmets utformning är enkel, vilket också gör det lättare att navigera runt.

Om du är efter en tid och överväger om du ska försöka köpa versionen av programmet eller bara några av de extrafunktioner som du kan köpa, kan du titta på dem i DAEMON Tools Lite-programmet, vilket du kan se i ovanstående GIF.

Tillverkaren bakom DAEMON Tools Lite - uppdateringar och vidareutveckling

DAEMON Tools har varit på marknaden i många år, så du kan vara säker på att ladda ner ett program där tillverkaren har stor erfarenhet av denna typ av program. I detta sammanhang är DAEMON Tools-programmen också bland de bästa på marknaden eftersom de är lika inriktade på vad de erbjuder sina användare - nämligen att efterlikna CD / DVD-enheter. Tillverkaren garanterar vidare att programmen fortlöpande utvecklas så att du får en bättre användarupplevelse. Dessutom uppdateras DAEMON Tools Lite-programmet regelbundet, och i dessa uppdateringar kommer det typiskt att läggas på designförbättringar, men naturligtvis också optimering av hastighet.

Andra intressanta verktyg

DAEMON Tools Lite kan du dra nytta av spel, program och filer från webben, även om du inte har den fysiska disken. Det är således ett smart verktyg som kan hjälpa dig med ett specifikt problem. I vår kategori hanterade smarta "verktyg" har vi sammanställt ett antal intressanta program, som som DAEMON Tools Lite kan vara spännande att titta närmare på. Du hittar kategorin genom att klicka här.

Slutsats

Vi kommer slutligen att sammanfatta de fördelar som följer med DAEMON Tools Lite och om vi kan rekommendera dig att prova programmet. Om du behöver ett program som effektivt och gratis kan imitera CD / DVD-enheter på din dator, är DAEMON Tools Lite en bra del för en förnuftig programvara som kan hantera detta för dig. Programmet har få men utmärkta funktioner som är lätta att navigera i. Programmet har ett enkelt gränssnitt som du snabbt kommer att få veta. Dessutom kan du använda DAEMON Tools Lite, oavsett vilken användarnivå du kan vara i - nybörjare eller avancerad. Vi kan därför rekommendera att du laddar ner DAEMON Tools Lite om du letar efter en fokuserad programvara.

Download Daemon Tools Lite v10.5.1 (with SPTD 2.11)
Se Daemon Tools Lite på video :
Screenshots
Detaljerad information om Daemon Tools Lite
Typ:
Freeware


Producent:
DAEMON Tools

Inkom datum:
08-12-2006
Plattform:
Windows

Storlek:
0.7 Mb

Uppdaterad datum:
27-03-2019
0