Program » Multimedia » Video och musik

Cyberlink YouCam last ned
5 0 5968  

Ladda ner CyberLink YouCam gratis här, och få roliga animationer och olika filter för din webbkamera.

Kanske har du redan hört talas om CyberLink YouCam, eftersom det är ett mycket populärt program över hela världen. Andra är redan nöjda med det, så kanske du kan vara.

CyberLink YouCam är gratis, vilket givetvis är bra - särskilt för att du fortfarande får en massa coola saker. CyberLink YouCam är kompatibel med de flesta stora företagsvideosamtal, så det kommer säkert att passa dina behov. I den här översynen kan du lära dig mer om CyberLink YouCam.

Det kan CyberLink YouCam

Med CyberLink YouCam kan du göra alla sorters saker. Här är en lista över några av dem:

 • CyberLink YouCam kan spela in dina videoklipp.
 • Med CyberLink YouCam kan du redigera ditt inspelade material. Du kan till exempel arbeta med färger, och du kan också lägga till en fin eller rolig ram till en bild.
 • När du använder CyberLink YouCam kan du se ut som någon annan än dig själv när du pratar med människor. Till exempel kan du ringa som jultomten, som säkert kommer att sätta ett leende på människors läppar - och kanske till och med få dem lite i julhumor.
 • CyberLink YouCam låter dig använda animerade uttryckssymboler.
 • CyberLink YouCam är roligt och säkert med säkerhet, eftersom programmet har sitt eget säkerhetsverktyg så att du kan vara säker när du använder programmet.

CyberLink YouCam kan vara mer än bara roligt och väsen, för att du inte behöver använda de delarna av programmet i (alla) dina samtal, så programmet är också perfekt för att affärsmöten ska hållas virtuella. Många sådana möten äger rum varje dag, och CyberLink YouCam kan hjälpa till att göra det till en bra upplevelse.

Detta var bara ett urval av alternativen som finns tillgängliga med CyberLink YouCam. Om du vill veta mer läs om detta.

På grund av CyberLink YouCams många alternativ kan programmet göra videochatt extra kul. Du kan anpassa dina chattar och du kan göra dem extra coola med alla möjligheter du hittar i CyberLink YouCam. Om du inte får nog i den fria versionen finns det en betalningsversion med ännu mer coola saker. Du kan därmed betala dig själv till ännu fler effekter. Du kan läsa om vad du får med betalningsversionen här.

CyberLink YouCam-systemkrav och specifikationer

I det här avsnittet kan du läsa om några av systemkraven och specifikationerna för CyberLink YouCam:

 • För att kunna använda CyberLink YouCam måste din enhet ansluta till en webbkamera
 • Om du behöver använda CyberLink YouCam måste du ha tillgång till Internet - och du måste ha minst Explorer innan CyberLink YouCam fungerar.
 • Du måste ha Windows för att använda CyberLink YouCam
 • CyberLink YouCam 7 kräver en 1024 x 768 skärmupplösning
 • CyberLink YouCam 7 kräver också minst en av följande processorer: AMD Athlon 64 3200+ eller Intel Pentium D 3,0 GHz

Om det inte var tillräckligt med information om systemkraven och specifikationerna kan du få mer kunskap genom att klicka på den här länken.

Fördelar och nackdelar med CyberLink YouCam

Det finns några fördelar och några nackdelar med CyberLink YouCam - här kan du läsa om några av dem:

fördelar:

 • CyberLink YouCam 7 kan användas på många olika språk
 • Det har några bra effekter
 • Och det fungerar med många bra videochattprogram som Skype
 • Det är möjligt att ladda ner extra effekter till CyberLink YouCam
 • CyberLink YouCam har säkerhetsverktyg
 • Och programmet är gratis

nackdelar:

 • Det kan ta lite tid att installera CyberLink YouCam
 • Effekterna är inte alltid lika bra
 • CyberLink YouCam fungerar endast delvis på tabletter

Alternativa program för CyberLink YouCam

Ett exempel på ett alternativt program för CyberLink YouCam är ManyCam Virtual Webcam.

ManyCam Virtual Webcam är en gratis applikation som låter dig använda din webbkamera i flera olika applikationer samtidigt. Om du vill veta mer om ManyCam Virtual Webcam, läs om det härdär du också kan ladda ner programmet gratis.

Om du vill spela med ännu fler program än CyberLink YouCam eller möjligen ManyCam Virtual Webcam, försök att följa den här länken. Genom att göra så kommer du till en längre lista över olika program som också kan vara för dig att försöka.

Företaget bakom CyberLink YouCam

Företaget som skapade CyberLink YouCam är CyberLink Corp. Det är ett multimedia mjukvaruföretag som ligger i Taiwan och grundades 1996.

Slutsats

CyberLink YouCam är ett program som kan göra många saker. Många saker som du definitivt kommer att kunna använda om du är en webbkameraanvändare. Om du vill göra lite roligt med dina videoklipp, bör du definitivt prova CyberLink YouCam. CyberLink YouCam kan självklart också användas av dig, som inte är så mycket för mycket krångel och problem, för det är naturligtvis valfritt om du vill använda alla saker som programmet kan göra.

CyberLink YouCam kan vara för de flesta - förutsatt att du inte vill prata i telefon, men om inte, bör du definitivt prova CyberLink YouCam.

Du kan bara använda CyberLink YouCam om du har Windows. Även om du är Windows-användare, finns det också några nackdelar med programmet, men om de inte vill störa dig får du ett bra program här.

Det finns också ett antal systemkrav som din enhet måste uppfylla innan du kan använda programmet. Det är emellertid vissa krav att det inte blir svårt att möta för de flesta moderna enheter. Därför: Om du saknar en bra programvara för din webbkamera, är CyberLink YouCam definitivt ett bra förslag.

Download Cyberlink YouCam 3.0
Se Cyberlink YouCam på video :
Screenshots
Detaljerad information om Cyberlink YouCam
Typ:
Trialware


Producent:
CyberLink Corp.

Inkom datum:
01-06-2017
Plattform:
Windows

Storlek:
311 Mb

Uppdaterad datum:
10-01-2019
0