Program » Företag » Presentation

CutePDF Writer last ned
4 0 5080  

Download CutePDF Writer gratis från oss. CutePDF konverterar filer till pdf snabbt och smidigt.

Du har förmodligen försökt stå i en situation där du måste skicka ett viktigt dokument inom en tidsfrist, men du har glömt att konvertera den till PDF-format. Detta händer för de flesta, och för vissa sker det mycket ofta och på daglig basis. I dessa situationer är det viktigt att du snabbt och enkelt löser problemet och konverterar ditt dokument till PDF innan katastrofen äger rum.

Detta kan göras med det helt gratis programmet CutePDF Writer, som kan hämtas här. Programmet är utvecklat av PDF-utvecklarna CutePDF, och det har bara en funktion, men det är också det viktigaste, nämligen att konvertera dina filer till PDF-format. På grund av programmets enkla utgångspunkt är det därför också mycket lätt att använda när du kommer in i det.

 

Snabb och enkel

Programmet är otroligt enkelt att använda och det sker snabbt. Att spara i PDF-format via CutePDF Writer är dock något annorlunda än det klassiska sättet att spara en fil. Därför är det också mycket viktigt att du läser och förstår instruktionerna innan du använder programmet.

Det okonventionella sättet på vilket CutePDF Writer fungerar är att mjukvaran installerar sig som en skrivare, vilket kanske låter lite galet, men det fungerar. Du behöver bara hämta och installera programmet och det är klart att användas.

 

Såsom ses ovan, spara i PDF-format med CutePDF Writer genom att ange skrivarfunktionen i dokumentet du vill spara. Här väljer du CutePDF Writer som din skrivare, och när du skriver ut trycket kommer det naturligtvis inte att skrivas ut. Istället kommer det istället att göra det möjligt att spara dokumentet i PDF-format. Det kan låta lite komplicerat och kan tyckas förvirrande, men det är inte alls. Så fort du har provat det en gång är det väldigt enkelt och super snabbt.

 

PDF krävs

I många situationer är Portable Document Format (PDF) en nödvändighet när du skickar dokument till andra. Om du måste lämna in ett universitetsuppdrag, skicka dokumentation till myndigheterna eller skicka en arbetsrapport till en kollega, är PDF-formatet standard och du förväntas använda det här formatet. Därför kan problemen uppstå om du har glömt att konvertera ditt dokument i en pressad situation, och här är CutePDF Writer-räddaren som snabbt och enkelt åtgärdar problemet för dig.

 

Skillnaden är i priset

Det finns många olika PDF-omvandlare som du kan ladda ner på webben. De flesta människor kostar emellertid mycket pengar och skapas för att kunna göra en hel del förutom att konvertera filer till PDF. Dessa program är därför ofta komplicerade, och de hamnar ofta för att skapa mer panik i de pressade situationer där du snabbt behöver konvertera filer till PDF-format. CutePDF Writer är helt gratis och fokuserar uteslutande på att konvertera till PDF-format, vilket sker snabbt och otroligt enkelt, vilket gör programmet perfekt för dig, bara vill ha ett gratis konverteringsprogram.

 

Installerad i sekunder

CutePDF Writer är inte ett särskilt stort program. På grund av sin enda funktion som omvandlare, kräver det inte mycket utrymme på din dator. Därför är det väldigt snabbt att ladda ner och installera. Det tar bara några sekunder, och då är du redo att konvertera.


När det är installerat, visas ovan ett internetfönster från tillverkarens egen hemsida. Så här fungerar CutePDF Writer och vilka steg du behöver för att omvandla ditt dokument till PDF-format. Det är helt skuren i kartong så att alla kan förstå det, så det här programmet kan också rekommenderas till alla som behöver en fri filkonvertering till PDF-format.

 

Tillgänglighet

Den här versionen av CutePDF Writer är endast kompatibel med Windows operativsystem. Inklusive Windows 98, Windows 2000, Windows XP, Windows 2003, Windows Vista, Windows 7, Windows 2012, Windows 8, Windows 8.1 och Windows 10. ProgramDärför är det inte kompatibelt med Apples operativsystem. Om du är en Apple-användare och söker efter program för din Mac, har vi ett brett utbud av program. Klicka här för att se valet av Apples program.

 

Alternativ

CutePDF Writer är inte den enda mjukvaran för PDF-konvertering på marknaden. Är du på jakt efter Alternativa PDF-omvandlare, rekommenderas PrimoPDF starkt. Med PrimoPDF kan du konvertera till PDF från över 250 olika filformat, och du kan också optimera filen beroende på var den ska distribueras. PrimoPDF är som CutePDF Writer helt gratis och du kan hitta PrimoPDF genom att klicka här.

Slutsats

Om du saknar ett program för att konvertera dina filer till PDF-format snabbt och utan att kosta dig, är CutePDF Writer den perfekta mjukvaran för dig. Programmet fokuserar uteslutande på att konvertera till PDF så enkelt och snabbt som möjligt. Programmet går lite ovanligt genom att installera CutePDF Writer som en skrivare, och när användaren försöker skriva ut med CutePDF Writer, kan man istället spara dokumentet som en PDF-fil. Därför är det också viktigt att läsa instruktionerna för att använda programmet innan du använder det, eftersom det kan tyckas mycket förvirrande, även om det är väldigt enkelt och enkelt. Programmet är snabbt att installera och är kompatibelt med alla Windows-operativsystem.

Det finns också andra gratis PDF-konverterare, så det är en bra idé att se dem innan du bestämmer vilket program som är bäst för dig. Till exempel kan du ta en titt på PrimoPDF här. PrimoPDF är som CutePDF Writer snabbt och helt gratis. Till skillnad från många andra omvandlare som finns på internet är CutePDF Writer helt gratis. Dessa andra program kostar ofta ganska oerhört, eftersom det du letar efter är bara ett program som kan konvertera dina filer till PDF-format. Därför är CutePDF Writer det optimala programmet om du inte vill ha många andra funktioner som bara förvirrar.

Download CutePDF Writer 3
Screenshots
Detaljerad information om CutePDF Writer
Typ:
Freeware


Producent:
Acro Software Inc.

Inkom datum:
28-06-2013
Plattform:
Windows 98/ME/2000/XP/2003/Vista/7/8 (x86/x64)

Storlek:
7.2 Mb

Uppdaterad datum:
02-11-2018
0