Program » Apple » Mac

Copytrans last ned
3 0 5996  

Ladda ner Copytrans gratis här och kopiera allt du har på din telefon eller iPad tillbaka till din dator.

Med Copytrans får du en One-Click-överföring av iPhone-musik och -videor till iTunes på din dator.
Funktionen "Smart Backup" i Copytrans är det enklaste sättet att överföra all din iPhone musik, videoklipp, spellistor, konstverk och metadata tillbaka till ditt iTunes-bibliotek. Med bara ett klick är det allt fixat!

CopyTrans vet redan vilka låtar som finns i ditt iTunes-bibliotek och överför bara musik, videor och spellistor som inte är närvarande. På så sätt är ditt iTunes-bibliotek 100% ledigt från dubbletter. Har du metadata, t.ex. recensioner på din iPhone eller iPod? Med bara ett klick kopierar CopyTrans också alla ID3-taggar.

Du kan enkelt säkerhetskopiera din musik. Få CopyTrans att kopiera musik, videoklipp och mer tillbaka till iTunes. Med Copytrans finns det en plats för alla dina kontakter. Hantera och spara dina kontakter, kalendrar, anteckningar etc. på din dator. Kopiera foton och videoklipp från och till iPhone och PC med bara ett klick.
Copytrans är det fria iTunes-alternativet. Få CopyTrans TuneSwift för att säkerhetskopiera ditt iTunes-bibliotek fullt ut, använd programmet som ett alternativ till iTunes.

Download Copytrans
Screenshots
Detaljerad information om Copytrans
Typ:
Shareware


Producent:
WindSolutions Ltd.

Inkom datum:
20-06-2017
Plattform:
Mac OS X

Storlek:
6.8 Mb

0