Program » Apple » iPhone

CopyTrans Backup Extractor last ned
4 0 6233  

Ladda ner CopyTrans Backup Extractor gratis här

Är du trött på att förlora viktiga filer på din iOS-enhet när den kraschar? Eller har du inte det stora förtroendet för iCloud när det gäller lagring? Då kan det vara dags att du tog saken på egen hand.

Säkerhetskopiera din iOS-enhet regelbundet är en bra idé om du inte vill riskera att förlora viktiga filer av misstag på din telefon. Med ett program som CopyTrans Backup Extractor kan du göra säkerhetskopior av din telefon, lagra dem på din dator och bläddra i filerna du vill ha.

Håll koll på dina säkerhetskopior och spara viktiga filer

En iPhone eller iPad gör vanligtvis säkerhetskopior av sig själv om du vill återställa din telefon till en viss punkt. Ibland raderar vi saker som vi inte borde ha tagit bort, till exempel en chatt på Facebook, några söta bilder eller dokument för arbete. För att få filerna tillbaka måste du vanligtvis återställa din telefon till dess säkerhetskopia.

Med CopyTrans Backup Extractor behöver du inte återställa hela telefonen för att ta en handfull filer. Anslut bara din telefon till din dator och öppna CopyTrans. Här har du sedan tillgång till din säkerhetskopia, där du enkelt kan hitta de raderade filerna och återställa dem på din telefon med bara några klick.

Modern och välpolerad design

CopyTrans Backup Extractor har en vacker och elegant design som skriker användbarhet från lungans överkant. Programmet börjar med sitt kontrollcenter, lite a la Nero. Här kan du ladda ner de funktioner du vill ha.

Sedan klickar du helt enkelt på dess funktion, trycker på start så öppnas ett nytt program. Här är användargränssnitten olika, beroende på vilka funktioner den har. Exempelvis har CopyTrans Manager ett användargränssnitt utformat för musik. Trots detta är alla funktioner tydligt definierade och hanterbara för att hålla reda på när du använder programmet.

Slutsats

Copytrans Backup Extractor är ett elegant och lättanvänt program som gör det enkelt för dig att hålla reda på dina säkerhetskopior och återställa förlorade filer, men utan att behöva återställa din telefon. Därför rekommenderas programmet starkt.

Download CopyTrans Backup Extractor 1.001
Screenshots
Detaljerad information om CopyTrans Backup Extractor
Typ:
Freeware


Producent:
CopyTrans

Inkom datum:
07-02-2020
Plattform:
Windows, MacOS

Storlek:
6 Mb

0