Program » Multimedia » Konverterare

ConvertXtoDVD last ned
4 0 581  

Med ConvertXtoDVD kan du konvertera och bränna dina filmklipp till DVD med ett klick.

Med ConvertXtoDVD kan du konvertera och bränna filmfiler till DVD med otroligt hög hastighet samtidigt som du får bästa möjliga kvalitet. Detta program är mycket populärt för att konvertera filmfiler till DVD-format inklusive eftersom ConvertXtoDVD stöder nästan alla filmformat. Så om du har en filmfil på din dator som du vill spela på din DVD-spelare, borde du definitivt försöka ConvertXtoDVD.

Formatera support

Det är ingen hemlighet att det finns ett antal olika omvandlare tillgängliga på marknaden, och vi har granskat några av dem. Den största största fördelen med att välja ConvertXtoDVD som en omvandlare är hastigheten.

Ovanstående illustrerar hur snabbt en konvertering kan vara med ConvertXtoDVD. Med det sagt är hastigheten alltid beroende av hur mycket videofrekvens du jobbar med. Det betyder också hur många tillägg som kan göras till videofrekvensen. Vi kommer att fokusera på alternativen för undertexter, vattenmärken etc. nedan.

Men ConvertXtoDVD skiljer sig från de andra, inklusive på grund av det stora utbudet av olika funktioner och verktyg. Som ett bra konverteringsprogram kan ConvertXtoDVD naturligtvis konvertera. Programmet stöder också de flesta videoformat som:

avi divx xvid mov mkv flv mpeg1 mpeg2 mpeg nsv dvr-ms ts ifo vob asf wmv realmedia rm rmvb ochm befintliga filer från digitala videokameror tv / Lör, fånga kort och många fler.

Inga externa codecs som avi codec-nedladdning krävs. De många videoformat som stöds är en bra indikation på att vi har en med en bra utvecklare att göra. Ovanstående videoformat är det mest använda, och därför kommer du sannolikt inte att sluta med en fil som inte stöds av ConvertXtoDVD.

Anpassning

Det är också möjligt att redigera och redigera önskad video direkt via ConvertXtoDVD. Bland annat Kan du lägga till undertexter.

Det är dock inte möjligt att skriva undertexterna i programmet, så det måste göras i ett textdokument. Textdokumentet kan sedan laddas upp i ConvertXtoDVD och därmed till en videofil. När textningarna är färdiga kan du vattenstämpla filen och alltid veta vilken videofil som är densamma.

Som ovan kan du lägga till din egen personliga text som placeras i en videos frekvens. Det kan till exempel vara " Martins video" eller liknande. Dessutom är det möjligt att ändra textens teckensnitt och textstorlek.

Det finns därför gott om möjligheter att anpassa din videofrekvens, vilket gör den unik. Om du inte är en fläkt med text, är det också möjligt att lägga till bilder, GIF-filer eller andra videofiler som vattenstämplar.

Du måste hitta mappen där bilden, GIF- eller videofilen du vill använda finns.

Mycket mer än konvertering

Programmet erbjuder också ett brett utbud av redigeringsalternativ, inklusive är det möjligt att skära in i en videos frekvens.

Det är oerhört enkelt att göra en snabb klippning av en videos frekvens, som i videoredigeringsprogram, det finns ett förhandsgranskningsfönster där du kan se en videos frekvens som spelas och snabbt hitta platsen som ska klippas. Om du redan vet exakt var klippningen ska göras, skriv bara hur långt videofrekvensen är.

Det är också möjligt att göra bildändringar i videofrekvensen.

Bildändringarna kan ses omedelbart i förhandsgranskningsfönstret, som ovan sett. Justeringarna kan göras enligt smak och nöje, men är i första hand en stor fördel om du sitter vid en videofrekvens där färgerna ser för onaturliga ut.

Design och användarvänlighet

ConvertXtoDVD tar inget designpris från oss, men med det sagt är designen extremt funktionell. Du hittar snabbt ön; Obligatoriska funktioner precis där du förväntar dig dem.

Programmet är huvudsakligen uppdelat i två arbetsfönster, där du kan se till och med justeringar och förändringar i realtid. Det här är en stor fördel för oss, eftersom det omedelbart gör arbetsflödet betydligt snabbare än med andra konverteringsprogram.

ConvertXtoDVDs enkla och raka design bidrar till stor användarvänlighet, så även om du inte har den största tekniska erfarenheten kan du enkelt använda det här programmet.

Andra bra omvandlare

Även om ConvertXtoDVD kan göra mer och mer inom konvertering, kanske du inte behöver så många funktioner, så vi nämner några av våra andra favoriter vid konvertering.

Aimersoft Video Converter kan rippa DVD-skivor och konvertera video och ljud. Detta program stöder alla möjliga videoformat och har den stora fördelen att programmet kan konvertera till olika mallar som iPod och iPhone.

Gratis Video Converter är ganska gratis att ladda ner och använda. Detta program har en enkel och tydlig design, och videokonvertering tar bara några minuter. Programmet är utvecklat av Koyote Software, som är experter i konvertering, och har många års erfarenhet av denna typ av programvara.

Slutsats av ConvertXtoDVD

ConvertXtoDVD har mycket mer än bara konvertering och det är ett stort plus. Med ConvertXtoDVD får du inte bara en konverterare men nästan en videoredigeringsprogramvara. Oavsett vad du vill ändra eller justera vid en videos frekvens, kan det vara ett program som ConvertXtoDVD.

Den enda nackdelen med programmet är att du bara får en gratis provperiod på 7 dagar. För att kunna använda de 7 fria dagarna är du lyckligtvis inte skyldig att registrera dig på något sätt, så nedladdning och installation av programmet är ganska snabbt.

Sammantaget är ConvertXtoDVD en unik konverterare som har många alternativ. Det är definitivt ett program som är värt att installera om du ofta arbetar med videofrekvenser. Vi ger ConvertXtoDVD en varm rekommendation och vi kan inte se någon anledning att inte dra nytta av de 7 fria dagarna, och även överväga om det är ett program som du vill ljuga.

Download ConvertXtoDVD 5.1.0.12
Screenshots
Detaljerad information om ConvertXtoDVD
Typ:
Trialware


Producent:
VSO-software

Inkom datum:
26-11-2006
Plattform:
Windows

Storlek:
26.0 Mb

Uppdaterad datum:
08-10-2018
0