Program » Tweaks » Optimeringar

Clipboard History last ned
3 0 5706  

Ladda ner gratis Urklipp Historia här och få chansen att komma ihåg de senaste 20 texterna du har sparat.

Kan du komma ihåg texten som fanns i urklippet för 20 minuter sedan, men var borta när du behövde det? Med Urklipp Historia, ett gratis Windows Urklipp, kan du komma åt objekt som tidigare kopierats till Urklipp. Så många som tjugo olika texter.

Med Caps Lock-tangenten och en genvägsknapp som du väljer, som fungerar i alla Windows-program kan du se tidigare sparade texter. När tangenten trycks in visas en meny med sparade texter. Välj en text från den här menyn med tangentbordet eller musen och det kommer att införas i den aktuella applikationen. Användningen av Capslock är ovanlig eftersom den här funktionen inte är tillgänglig i någon annan Clipboard Manager!

Du kan lägga till upp till tjugo permanenta fördefinierade textklipp till den meny som du kan generera med genvägsknappen. Förutom urklippshistoriken erbjuder programmet mer avancerade funktioner.

Ibland får du en webbläsare länk via e-post som är spridd över två eller flera rader och när du klickar på länken fungerar det inte. Markera bara texten i länken och kopiera den till klippbordet. Urklipp Historik länkar automatiskt länkarna till en, så du kan klistra in den i din favoritwebbläsare.

Du får också en funktion där du kan ställa in filter för att undvika oönskade text i historiklistan.

Download Clipboard History
Screenshots
Detaljerad information om Clipboard History
Typ:
Freeware


Producent:
Outertech

Inkom datum:
03-02-2015
Plattform:
Windows XP, Vista, 7 & 8.x (32 & 64 bit)

Storlek:
1.1 Mb

Uppdaterad datum:
22-09-2023
0