Program » Företag » Organisera

ClickCharts Diagram & Flowchart Software last ned
5 0 6094  

Ladda ner ClickCharts Diagram & Flowchart Software gratis här

ClickCharts Diagram & Flowchart låter dig visualisera dina idéer och problem på ett enkelt och enkelt sätt. Programmet har många mallar av diagram och flödesscheman som hjälper dig att brainstorma, idiate eller göra en konceptuell utveckling. Det finns gott om möjligheter att lägga till text och utöka dina diagram och flödesschema. Du är inte heller begränsad av operativsystemet, eftersom programmet är tillgängligt för Windows, Mac, Android och Kindle. Här på webbplatsen hittar du Windows-versionen, om du använder de andra operativsystemen, använd den här länken.

Installation och användarvänlighet finns i toppen. Installationen själv blinkar snabbt, och efter nedladdning kommer bara några minuter att äga rum innan du kan konfigurera dina diagram och flödesschema. Mallar är där de går, och den rika möjligheten att anpassa som det passar dig gör användarvänligheten också optimal. Även om du inte har den stora tekniska kunskapen tar det inte mer än fem minuter i det här programmet innan du vet var allt är.

Sammantaget fungerar ClickCharts Diagram & Flowchart Software helt som det ska. Oavsett vilket problem du sitter med, kan du enkelt visualisera det och därmed komma till en enkel slutsats. Även de mest obekväma problemen kan hjälpa till med detta program.

Download ClickCharts Diagram & Flowchart Software 2.14
Screenshots
Detaljerad information om ClickCharts Diagram & Flowchart Software
Typ:
Freeware


Producent:
NCH Software

Inkom datum:
15-11-2017
Plattform:
Windows XP/Vista/7/8/10

Storlek:
0.844 Mb

0