Program » Företag » Organisera

ClickCharts Diagram & Flowchart Software last ned
5 0 6094  

Ladda ner ClickCharts Diagram & Flowchart Software gratis här

Har du någonsin varit i en situation där du var tvungen att förklara en komplicerad process eller brainstorma idéer för ett projekt, och då blev det svårt att hålla reda på alla trådar? De flesta av oss gör det förmodligen. Oavsett om det handlar om hur en diskurs fungerar eller hur ett företag byggs, kan du snabbt glömma bort det. Därför kan det vara en bra idé att visualisera det.

Människor har alltid lärt sig och minns bäst genom att manifestera abstrakta tankar och idéer till något konkret som en sång, bild, ett rim etc. Du kan också använda diagram, tankekartor och flödesscheman för detta. Och ett program som ClickCharts Diagram & Flowchart-programvara kan göra det mycket lättare för dig.

Skapa digitala tankekartor, diagram och flödesscheman enkelt och snabbt

Idag händer så många saker på datorn att det nästan är meningslöst att använda penna och papper längre. Om detta är bra eller dåligt hör till en annan debatt. Men de flesta kommer förmodligen att ha det lättare att skapa diagram i en mjukvara än på ett papper.

Du kan börja med att välja en av de många kartmallarna eller bara en tom duk. En diagrammall är dock ett bra ställe att börja, eftersom du redan har en startpunkt inställd. Då handlar det bara om att fylla i.

Om du börjar från grunden kan du dra i olika former och ansluta dem till varandra där de relaterar till varandra. Du kan till och med lägga till bilder för att göra dina diagram mer levande.

Användarvänlig och tydlig design

ClickCharts Diagram & Flowchart Software har en design som verkligen gör att en annars så komplicerad och tidskrävande process kan vara snabb och enkel för alla och alla. Mitt på skärmen har du din duk. Det är här du formar dina diagram etc. På vänster sida finns en låda fylld med olika former. Du drar bara in dem och placerar där de behöver vara och fyller i dem textligt.

Dessutom har mål också ställts in under det översta verktygsfältet. Här kan du se hur stort ditt blad skulle vara om du skrev ut det eller skulle behöva använda det för en rapport etc. Då har du alltid de mål du vill ha.

Ytterligare programvara

Nu när du har kontroll över diagram och diagram kan det också vara en bra idé att lära sig hur databaser fungerar så att du kan hantera stora mängder olika data. Du kan göra detta med Min databas, som är en "guide" som tar dig igenom de viktigaste aspekterna. Om du vill läsa mer om och ladda ner Min databas gratis kan du göra det här.

Slutsats

ClickCharts Diagram & Flowchart-programvara gör det mycket enklare för dig att skapa välstrukturerade och informativa diagram och diagram på mycket kort tid. Det kan göra ditt arbete och studera livet mycket lättare och därför kan det bara rekommenderas.

Download ClickCharts Diagram & Flowchart Software 5.08
Screenshots
Detaljerad information om ClickCharts Diagram & Flowchart Software
Typ:
Freeware


Producent:
NCH Software

Inkom datum:
15-11-2017
Plattform:
Windows

Storlek:
0.844 Mb

Uppdaterad datum:
13-03-2020
0