Program » Tweaks » Diskrensning

CCleaner (Svensk) last ned
5 0 1239  

Ladda ner det extremt populära optimeringsverktyget CCleaner på svenska gratis här.

Precis som ditt hem kräver ibland en hel del rengöring, så gör datorn också. Det finns ofta brutna bitar av programfiler och tillfälliga internetfiler på din dator som tar upp hela utrymmet och saktar ner datorn. Genom att ladda ner CCleaner kan du rengöra datorn för alla dessa onödiga filer.

CCleaner och dess funktioner

Kortfattat är CCleaner ett gratis verktyg för rengöring av din Windows-dator. Utvecklaren heter Piriform, och programmet är översatt till 47 olika språk, där svenska är en av dem.
CCleaner skyddar din integritet online, och är därför ett bra verktyg som är mycket funktionellt. Programmet tar bort de olika oönskade filerna från datorn, vilket resulterar i en snabbare och effektivare dator. Detta händer när systemet städas och mer utrymme läggs till på hårddisken. Spår kvar av Windows, Internet Explorer och andra webbläsare, samt program som tagits bort så småningom. Sidans version av CCleaner inkluderar möjligheten att ta bort onödiga filer från hårddisken och rena tomt utrymme på hårddisken. Denna typ av rening gör att de borttagna filerna inte kan återställas.

Du väljer också det belopp som ska rengöras. Du har möjlighet att använda ett så kallat "drive-wiping" -verktyg. Det här verktyget kan rengöra alla sorters data på hårddisken. Det kan också begränsa sig till att rengöra tillgängligt tillgängligt utrymme. Du kan välja "passerar" här. Verktyget kan tillåta en en-pass-överskrift, en avdelning för försvarsnivå tre-pass-alternativ, en nationell säkerhetsadministration nivå 7-pass rena, och en så kallad 35-pass Gutmann nivå djup skrubba. När du lägger till dessa "pass" kommer rengöringen att bli noggrannare, men det kommer naturligtvis att vara i takt med processen.

Därför bör du ladda ner CCleaner

Som nämnts är CCleaner ett freewareprogram. CCleaner imponerar på att vara högkvalitativ för ett freeware program att vara. Programmet innehåller alla funktioner du behöver och effekten av dem är oöverträffad. CCleaner har laddats ner mer än 2,5 biljoner gånger, skriver Piriform på deras hemsida.

CCleans popularitet ses tydligt i detta nummer, och programmet används fortfarande i stor utsträckning för Windows-datorer idag. På grund av regelbundna uppdateringar och förbättringar kan CCleaner följa med andra rengöringsprogram.

CCleaner förbättras ständigt

I den här versionen av CCleaner, som hittades på denna sida, har flera ändringar gjorts. Bland annat det kan nämnas att det har varit fler möjligheter för befintliga fastigheter: Välj specialkakor som du vill behålla över dina webbläsare. Samtidigt raderas resten i Internet Explorer, Firefox, Chrome, Opera och Safari av CCleaner. Det fina med detta är att du kan behålla cookies för speciella sidor som du inser är säkra, inklusive mail. Samtidigt elimineras de cookies som du inte vill registrera. Det bör dock sägas att webbläsaren ska stängas. Annars fungerar inte detta borttagning av kakor. Dessutom har den interna scanningstekniken förbättrats så att den skannas ännu mer effektivt på ännu kortare tid. Det har skett några djupgående ändringar i gränssnittet, nu förbättrat, så ikonerna är tydligare att se. Dessutom stöder programmet mycket fler Windows-program än tidigare. Till exempel har support för Microsoft Silverlight Isolated Storage, AVG, Audacity, LogMeln Hamachi, BitTorrent och Windows Game Explorer tagits till. Dessutom har det tidigare stödet från Google Chrome, Internet Explorer och den torrenthanterande klienten Vuze också förbättrats avsevärt. CCleaner uppdateras regelbundet.

Systemkrav

Det är den Windows-version som du hittar här på sidan. CCleaner är dock också utvecklad för Mac, och du kan ladda ner den här versionen med den här länken. Om du använder en Android-telefon kan du också hämta en utgåva för detta.

Alternativa program

Det är alltid lämpligt att göra lite forskning innan du laddar ner många olika saker. Ibland kan du ladda ner olika prandrames för fort, och då har du ett program som inte matchar dina behov och önskemål. Då kommer irritationen in. Då måste du avinstallera och hitta ett nytt program. Om CCleaner inte är fallet kommer du att presenteras med några bra alternativ till CCleaner. Det första programmet är Glary Disk Cleaner, som på många sätt liknar CCleaner, eftersom många av samma funktioner går igen. Glary Disk Cleaner är också gratis att ladda ner och tar bort alla onödiga internetfiler och program. Programmet fångar alla de senaste filformat, eftersom programmet är ganska nyutvecklat. Glary Disk Cleaner är smart eftersom den knappt fyller 6 MB, och kräver därför inte den starkaste datorn att köra. Dessutom är programmet mycket användarvänligt. Ett annat alternativ är Ashampoo WinOptimizer, vilket optimerar datorns prestanda till det maximala. Det är enkelt och det är ganska snabbt. Programmet har tre olika rengöringsmoduler, som alla tömmer i de gamla filerna som finns och används inte.
Det finns bland annat en inbyggd Internet Cleaner som skyddar din integritet.
Det gör det genom att ta bort olika spårbara filer som laddas på din dator när du surfar på webben.
En hårddiskinspektör analyserar dina hårddiskar och varnar mot eventuella datorkrascher, så du kan nu vidta dina försiktighetsåtgärder. Det är lätt att hålla koll på de processer som äger rum, och programmet har också många fler funktioner än granskas här. WinOptimizer är särskilt attraktiv och har en tydlig design. Om CCleaner inte är exakt vad du letar efter, gärna göra din egen forskning genom att följa den här länken till diskreningskategorin.

Slutsats

CCleaner är ett förnuftigt och populärt optimeringsverktyg som gör det enkelt och snabbt att bli av med de olika oönskade filerna på datorns dator. CCleaner säkerställer att du kan rengöra datorn noggrant på alla nivåer. Du förväntar dig ofta inte mycket av ett freeware-program, men här har CCleaner haft en överraskning för oss positivt. Programmet uppdateras regelbundet. Med goda förbättringar kontinuerligt säkerställer det att du får ett aktuellt och stabilt program.

Download CCleaner (Svensk) 6.10
Se CCleaner (Svensk) på video :
Screenshots
Detaljerad information om CCleaner (Svensk)
Typ:
Freeware


Producent:
Piriform

Inkom datum:
10-10-2006
Plattform:
Windows

Storlek:
15.0 Mb

Uppdaterad datum:
05-04-2023
0