Program » Tweaks » Diskrensning

CCEnhancer last ned
4 0 6063  

Gratis tillägg till CCleaner laddas ner här.

CCEnhancer är en förlängning till CCleaner, som låter dig lägga till och den stöder många nya filformat. Filformat som normalt inte stöds av CCleaner. Så snart du installerar CCEnhancer, kopplas den automatiskt till CCleaner och sedan fungerar den helt som du brukar.

CCleaner är det föredragna rengöringsverktyget för de flesta datorer. Det är av goda skäl, för det fungerar precis som du vill. För att hitta skillnaden mellan CCleaner före och efter installationen CCEnhancer. Sedan körde vi först en skanning utan CCEnhancer och en skanning med. Med CCEhhancer installerat hittade CCleaner ett stort antal program som helt förbises vid första skanning.

Vi kan dra slutsatsen att CCEhhancer ger vad den lovar. Det hittar ytterligare filformat som CCleaner annars inte hade. Det är gratis och fyller bara 0,3 MB och känner därför knappast att det är alls. Vi ser därför ingen anledning att inte använda den om du fortfarande använder CCleaner. Om du inte har CCleaner kan du hämta och granska det på den här länken.

Download CCEnhancer 4.5.1
Screenshots
Detaljerad information om CCEnhancer
Typ:
Freeware


Producent:
The Web Atom

Inkom datum:
04-10-2017
Plattform:
Windows

Storlek:
0.3 Mb

0