Program » Datasäkerhet » Antivirus

BullGuard Antivirus (Svenska) last ned
4 0 543  

Här kan du ladda ner en gratis 15-dagars prov på Bullguard Antivirus. Du kan också köpa hela versionen ovan. Programmet garanterar dig på alla möjliga sätt. Och då är programmet på svenska.

Alla datorer behöver ett bra säkerhetsprogram, och idag tar vi en titt på BullGuard Antivirus. Ett program med många års Erfarenhet, en del funktioner och en spännande historia.

Det är ingen hemlighet att det finns ett antal olika säkerhetsprogram, och det kan tyckas helt oslagbart att hitta en som passar dina behov. BullGuard Antivirus är ett av de få som har utvecklats och publicerats på svenska - vilket för oss är ett stort plus. Den omedelbara nackdelen är att BullGuard Antivirus endast är tillgängligt för Windows operativsystem.

Särdrag

Den uppenbara funktionen är antivirusskanningen. Den här funktionen fungerar som namnet antyder - det gör det möjligt att skanna efter virus. Använd skanningen och hitta och ta bort BullGuard-virus.

BullGuard upptäcker automatiskt sårbarheten hos datorn med hjälp av sårbarhet. Om du till exempel har en DVD-enhet, försöker BullGuard att skanna in skivor för hot. Genom att göra det är du också garanterad att möta fysiska hot.

Game Booster-funktionen är avsedd för datorspelare. Dessa funktioner minimerar de resurser som BullGuard behöver. Samtidigt gör programmet inte plats för din spelupplevelse.

De andra funktionerna

Det finns också några extrafunktioner som du bara kan använda - om du prenumererar på BullGuard Antivirus. Ytterligare funktioner är följande:

Brandvägg - En utökad version av din förinstallerade brandvägg.

Säkerhetskopiering - Se till att du säkerhetskopierar dina filer så att du inte förlorar dem.

PC Tune Up - är ett optimeringsverktyg som hjälper till att förbättra datorns hastighet.

Föräldrakontroll - Säkerställer att barn inte besöker hotande webbplatser eller hämtar farliga filer.

Uppdateringar

Det är absolut nödvändigt att ett säkerhetsprogram hålls uppdaterat. Teknologier utvecklas ständigt, liksom säkerhetshot. Därför är det viktigt att ens säkerhetsprogram säkerställer att den håller sig uppdaterad så att de senaste hoten kan hittas och tas bort.

Lyckligtvis uppdateras BullGuard Antivirus ofta, och BullGuard är också en utvecklare med Erfarenhet så att du kan vara säker på att de kan hantera alla typer av hot.

Erfarenhet

Det ger extra säkerhet om du vet att ens säkerhetsprogram har en erfaren utvecklare bakom den. BullGuard Antivirus utvecklades av BullGuard, som grundades 2001 av två svenska entreprenörer. De två pojkarna tänkte utveckla ett avancerat säkerhetsprogram som kan användas av människor som inte nödvändigtvis är tekniskt starka. Det lyckades omedelbart, men vi kommer närmare det i följande avsnitt.

Gränssnitt, användarvänligt och design

BullGuard har en enkel design och är faktiskt den överväldigande delen av funktionerna på programets framsida, även när du väljer att använda dem. Det innebär att programmet är enkelt att navigera i, och det är därför omöjligt att hitta de funktioner som du vill använda. Detta lägger också omedelbart till användarvänlighet eftersom det inte kräver mycket av de få funktionerna. BullGuard Antivirus är dessutom relativt snabbt att starta, stänga och skanna. Det finns givetvis ett alternativ att välja hur djup en skanning du vill göra.

Betydelsen av ett säkerhetsprogram

Varför är det viktigt att ha ett säkerhetsprogram?

Hur viktigt ett säkerhetsprogram är för dig är lite beroende på vilket operativsystem du har. Om du använder Windows 10 eller Mac OS har du redan de grundläggande säkerhetsfunktionerna som är installerade på din dator. Problemet är emellertid att dessa säkerhetsfunktioner vanligtvis inte är mycket djupa för olika hot. De fungerar bra om du bara besöker Google, Facebook och andra trovärdiga sidor. Men ibland händer det att du måste trycka, ladda ner eller söka efter filer - eller sidor som kan vara hotande. Här kan de förinstallerade säkerhetsfunktionerna inte vara tillräckliga, och det är också här att säkerhetsprogram som BullGuard Antivirus kommer i spel och se till att du fortfarande är skyddad.

Varianter

BullGuard Antivirus är som namnet antyderr, mest avsedda att bekämpa antivirus. BullGuard har därför utvecklat två alternativa produkter, som alla har sina fördelar.

BullGuard Internet Security är en mer expanderad version av BullGuard Antivirus. BullGuard Internet Security skyddar dig också mot antivirus, men du skyddas också mot världens skadliga program, spionprogram, ransomware etc.

BullGuard Internet Security är självklart också utvecklat på svenska, och du kan prova detta program gratis i 60 dagar här.

BullGuard Premium Protection är den optimala säkerhetslösningen för dig och hela familjen. Denna variant skyddar inte bara din dator utan även ditt nätverk - och alla dina enheter.

BullGuard Premium är svenskt utvecklat och, som ovan, kan också laddas ner och testas gratis i 60 dagar med den här länken.

Om BullGuard inte är tillräckligt attraktivt för dig rekommenderar vi att du besöker vår säkerhetskategori. I den här kategorin hittar du definitivt ett säkerhetsprogram som uppfyller dina behov. Det finns några lediga att välja mellan, och de är individuellt utvecklade för Mac, Linux, smartphone, surfplatta etc.

Slutsats

BullGuard Antivirus är ett av de klassiska säkerhetsprogrammen, och vi är bara positiva på hur bra programmet har varit genom åren. Genom att publicera blev BullGuard Antivirus en snabb favorit, och dess popularitet beror fortfarande på täta Uppdateringar när det gäller design, systemförbättringar och nyinspelade hot.

Det är inte ofta vi ser ett program överleva åren så bra, men BullGuard Antivirus är fortfarande ett utmärkt program. Som nämnts kan programmet laddas ner och användas gratis under en begränsad tid, så vi ser ingen anledning att inte pröva det och se om det möter dig och din dators behov.

Download BullGuard Antivirus (Svenska) 2018 (Svensk)
Screenshots
Detaljerad information om BullGuard Antivirus (Svenska)
Typ:
Trialware


Producent:
BullGuard

Inkom datum:
16-05-2006
Plattform:
Windows

Storlek:
9.8 Mb

Uppdaterad datum:
17-09-2018
0