Program » Datasäkerhet » Kryptering

BoxCryptor last ned
4 0 5482  

BoxCryptor är en smart applikation som krypterar de filer du lagrar i molnet. Du kan ladda ner programmet här gratis.

BoxCryptor är ett riktigt coolt program som är både enkelt och effektivt att använda. Vi har testat programmet på vår Windows 7-dator, där vi upptäckte att det här programmet är en bra idé att vila på datorn om du använder molnet mycket.

Programmet krypterar dina filer så att ingen annan har tillgång till dem bortom dig. Samtidigt är programmet utformat speciellt för molnet och stöder nästan alla som erbjuder att du kan använda molnet på det här sättet, du får en säkerhet genom att använda molnet, vilket inte tidigare har erbjudits.

Programmet fungerar så att du antingen kan logga in via webben eller skapa en lokal användare. Välj sedan filerna. Programmet har några olika valmöjligheter, där automatisk kryptering är en av dem, vilket innebär att programmet krypterar allt som kastas i molnet.

Det här programmet är verkligen värt att rekommendera och speciellt med de nya säkerhetsbristerna, så du borde verkligen överväga att använda den här ytterligare säkerheten, så dina bilder eller dokument är inte i fara.

Observera att programmet installerar ett program från Eldos Corporation, vilket krävs för att BoxCryptor ska kunna köras.

Download BoxCryptor 2.0.433.406
Screenshots
Detaljerad information om BoxCryptor
Typ:
Freeware


Producent:
BoxCryptor

Inkom datum:
11-09-2014
Plattform:
Windows XP, Vista, 7, 8 & 8.1

Storlek:
17.2 Mb

Uppdaterad datum:
16-09-2014
0