Program » Tweaks » Diagnosera

boot racer last ned
4 0 6222  

Ladda ner BootRacer gratis här

Vi vet förmodligen alla det väl. Efter några år med vår pålitliga dator startar den bara inte så snabbt som den en gång gjorde. Och det är faktiskt ganska irriterande. Det är inte många som vill vänta flera minuter på att systemet är redo att användas.

Därför kan ett program som BootRacer hjälpa dig på vägen. BootRacer är utformad för att samla in data om din startprocess på ditt system och se vad som tynger det.

Testa din dators starttid

En av de första sakerna att fråga när du startar BootRacer är att göra ett test. Testet är att starta om ditt system så att programmet kan mäta vilka program och processer som startas när du trycker på startknappen.

Du kommer förmodligen att bli förvånad över hur många processer som kan startas samtidigt som en Windows-uppstart efter några års användning med installationer, etc. Många av dem kan vara restfiler, och vissa kan vara program du kan använda men inte måste komma igång med ditt system. Åtminstone BootRacer berättar vem som är de skyldiga och sedan kan du inaktivera dem.

Jämför resultat över tid

BootRacer håller en logg över de olika tester och uppstart du gör över tid. På så sätt kan du se om det finns förbättringar av att använda programmet och vad du kan göra för att göra din startprocess ännu snabbare.

Det är riktigt bra att ha en översikt över något sådant, för då undviker du en långsam dator i framtiden. Ständig optimering är vägen framåt i dag.

Lite obekväma men gammal skoldesign

Det är ganska tydligt att BootRacer inte är ett nyligen utvecklat program. Med sina klumpiga animationer och gränssnitt, att navigera runt är det inte precis en dans på rosor. Men när det gäller färg är det lugnande och trevligt att se.

Trots den tråkiga navigering av programmet fungerar det i princip som det ska. Den utför sina tester, ger dig exakta beskrivningar och hjälper dig att lösa dina problem. Om du kan leva med något som är lite föråldrat är allt bra.

Alternativ programvara

Ett annat sätt att optimera datorns prestanda är att rensa upp onödiga filer som staplas upp. Det kan göra ett program som CCleaner enkelt för dig. CCleaner går in i ditt system för att ta bort gamla cachefiler, loggar och filer från redan raderade program för att frigöra en god mängd utrymme på ditt system. CCleaner kan laddas ner gratis här.

Slutsats

BootRacer, trots sina designfel, är en ganska solid programvara som verkligen kan förbättra din starthastighet efter bara en enkel skanning. Om du är trött på långsamma datorer som de flesta av oss, kan BootRacer bara rekommenderas starkt.

Download boot racer 7.83
Screenshots
Detaljerad information om boot racer
Typ:
Freeware


Producent:
Greatis Software

Inkom datum:
28-11-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
20 Mb

Uppdaterad datum:
29-04-2020
0