Program » Företag » Organisera

BlueNordix last ned
5 0 5874  

BlueNordix Customer Management System (CRM) som hjälper dig att öka försäljningen i ditt företag. Prova det gratis här.

Letar du efter ett ringsystem och kundhanteringssystem som kan göra ditt liv enklare som säljare? BlueNordix är ett enkelt program som hjälper företag att förenkla sina system och hålla koll på kundpatroner så att säljare och konsulter kan fokusera på att ringa och hålla kontakten med kunderna samtidigt. Programmet har inbyggd IP-telefoni, dialer och samtalsinspelningsfunktion.

 

Kundtjänstgränssnittet

Det finns inget behov av många funktioner om du inte använder dem ändå. De flesta andra program kostar mycket varje månad, men du slutar betala mycket mer än nödvändigt. Programmet har ett bra gränssnitt som låter dig schemalägga och visa de ledningar du vill ringa.

På vänster sida av skärmen kan du se numret på kontakten du vill ringa. Du kan klicka på fyra olika knappar för varje person du vill kontakta. Knapparna är antingen ett positivt svar, inget svar, ny affär eller ett negativt svar.

Nedan informationsfönstret för nuvarande ledning kan du se din samtalshistorik eller kommentarer på den specifika ledningen. Du kan när som helst lägga till fler kommentarer.

Det högra fönstret visar ett Google-resultat för webbplatsen och annan information du har skrivit på vänster sida. Här kan du också välja en flik för att se de avtal du har gjort.

 

Avtal och administration

Du kan klicka på alla avtal och se vad du senast pratade med dem (om du har skrivit ner det). När du klickar på Nytt avtal kommer en popup att visa en kalender så att du kan bestämma när du ringer tillbaka nästa gång.

Det finns en backend för programmet och en översikt över försäljarnas effektivitet etc. där du också kan ladda upp listor med ledningar du vill ringa. Programmet kan enkelt och effektivt importera listor från Excel.

Slutligen finns det en smart resultattavla som kan visas på en stor skärm eller liknande. Med företagsresultat är det uppdaterat live. Mer kallt, mer försäljning!

 

Download BlueNordix 1.3.0
Screenshots
Detaljerad information om BlueNordix
Typ:
Trialware


Producent:
BlueNordix

Inkom datum:
30-11-2016
Plattform:
Windows, Linux, Mac OS X

Storlek:
Mb

Uppdaterad datum:
15-09-2021
0