Program » Datasäkerhet » Säkerhetspaket

BitDefender Internet Security last ned
5 0 2632  

BitDefender Internet Security skyddar din dator mot virus, hackers och spam och du kan ta kontrollen över vad datorn används till när du inte är hemma.

Allt skannas av BitDefender Internet Security innan det når datorn, så att du säkert kan ta emot alla typer av filer.

Om du använder webbbank och handlar online, säkerställer BitDefender Internet Security att du inte utsätts för phishing eller identitetsstöld. Alla meddelanden från program som Messenger och Skype är krypterade så att ingen annan kan läsa med det och programmet säkerställer också ditt nätverk mot missbruk. Ett super säkerhetspaket som skyddar mot alla hot som Internet ger.

Vi rekommenderar varmt denna programvara som den täcker, men man bör också titta på en av Bitdefenders andra produkter på den här länken.

Bitdefender har vunnit priset för bästa skydd, vilket berättar att deras program också är bra eftersom de ofta uppdaterar sin databas och mer generellt kommer många uppdateringar från Bitdefender.

Notera Bitdefender Internet Security kan inte laddas ned separat längre. Den ingår i Bitdefender Total Security, som du kan försöka gratis här.

Download BitDefender Internet Security
Screenshots
Detaljerad information om BitDefender Internet Security
Typ:
Trialware


Producent:
BitDefender

Inkom datum:
19-09-2008
Plattform:
Windows

Storlek:
28 Mb

Uppdaterad datum:
22-05-2019
0