Program » Datasäkerhet » Antivirus

BitDefender AntiVirus Plus last ned
4 0 999  

BitDefender AntiVirus skyddar din PC mot virus, spyware, phishingangrepp och identitetsstöld utan att göra din dator långsam.

Datorn har blivit en oumbärlig maskin i vår vardag. Det är praktiskt taget omöjligt att få mycket gjort utan en till hands. Vi använder dem för arbetsuppgifter, skolarbete direkt från förskolan och upp igen universitetet. Samtidigt använder vi dem för underhållning: vi läser tidningar på nätet, spelar datorspel av alla slag och handlar om saker vi verkligen inte behöver på Amazon och önskar.

Om samhället bröt ner idag, skulle datorn troligtvis vara en av de saker som vi skulle ha den svåraste tiden att göra utan. Med detta i åtanke är det därför extremt viktigt att vi gör allt för att skydda vårt system. Det finns många hot i den digitala världen som kan göra din fysiska kollaps. Men med BitDefender AntiVirus Plus till hands kan du vara säker.

Skanna ditt system på olika sätt

BitDefender AntiVirus Plus kompletterar dig med olika sätt att skanna ditt system för skadliga saker. Den första skanningen på ditt system med BitDefender AntiVirus Plus kommer alltid att vara långsam. Detta beror på att programmet behöver lära känna ditt system. När den en gång har skapat sin egen allmänna databas, kommer framtida skanningar att fungera smidigare.

Den första och mest grundläggande skanningsfunktionen är den traditionella snabbsökning. Snabbsökning skannar ytan på ditt system för att hitta omedelbara säkerhetshål, etc. Det går emellertid inte i djupet, men det är det snabbaste sättet genom en skanning. Så om du är upptagen eller bara vill skanna ditt system snabbt är det här det bästa valet.

Utöver detta har du systemsökning. Systemskanningen går igenom alla filer på ditt system för hot. På det sättet är du säker på att komma runt i varje hörn. De mest skadliga virusen gömmer de platser där man inte förväntar sig att hitta dem. Men BitDefender kan enkelt som ett spel.

Förutom de allmänna skanningsmetoderna kör BitDefender AntiVirus Plus även en realtidsskanner i bakgrunden. Oroa dig inte, det kommer inte vara svårt på ditt system. Realtidsskannern kommer att skanna alla saker du just nu använder. Det här är en del av programmets avancerade hot för försvar. Det vill säga om en ransomware-attack till exempel lagras i en fil som väntar på att hoppa ut, stoppas den omedelbart. Så om du har ett antal viktiga filer på ditt system behöver du inte oroa dig för dem.

VPN i toppklass

Förutom de klassiska skanningsmetoderna, erbjuder BitDefender AntiVirus Plus dig också några andra väldigt praktiska funktioner som hjälper dig att hålla dig säker.

Det här är bland annat programmets läckra VPN-tjänst. Vad är en VPN? En VPN är i grunden ett verktyg som du använder för att maskera din Internetanslutning. Det betyder att människor från utsidan inte bara kan se vad du använder på Internet för. Det är trevligt om du vill behålla ditt online beteende privat.

Många av oss kommer då ihåg några år sedan när advokatbyrån OPUS kom in, fick tag på vår information från våra Internetleverantörer, hotade oss med böter om vi inte betalade dem en summa pengar. Med en VPN kan de inte få tillgång till den här informationen, eftersom de går igenom en privat server.

Därför kan en VPN vara ett extremt viktigt verktyg för dem som vill fortsätta att undvika människor som sniffar runt i dina data. BitDefender VPN är din lösning här.

Extra säkerhet för integritet

Om det finns något vi vill skydda är det vår integritet. Självklart vill du inte att en främling kommer in i ditt hem oanmälda och tittar på alla saker du tycker är privata. Det här är desv & aelJag älskar vad som händer på internet varje dag. Din information är stulen och säljs till människor. Har du någonsin undrat över alla spam e-postmeddelanden du får? Eller alla serviceable telemarketers som ringer dig i maten? Det är därför.

BitDefender AntiVirus Plus erbjuder dig dock ett antal smarta funktioner som begränsar detta. Det är bland annat en stark lösenordshanterare som lagrar och skyddar dina lösenord från andra. Det gör det enkelt för dig att logga in på dina favoritplatser, men också svårt för andra att komma till dem.

Det finns också den allmänna BitDefender Internet Security som du kan försöka gratis här också. Här får du nätverksskydd i högsta klassen.

Om du är den typ som ofta handlar på nätet, kan du också få tillgång till BitDefender Safepay-funktionen. Det skyddar automatiskt dina kreditkortsuppgifter från främlingar så att du kan handla i lugn och ro. Det gör det också lättare och säkrare att hantera din webbbank.

Du kan också använda programmets filhanterare. Det använder dig för att radera filer permanent utan spår som folk kan hitta. När du vanligtvis tar bort en fil, är den inte riktigt borta, och kan återställas om folk vill ha det. Men om det finns något känsligt för ditt system som bara går bort för alltid, så är det svaret.

För dig som föräldrar

Om du har barn är chansen att de också använder en dator stor. Barn har inte samma begrepp eller förståelse för de farliga saker som lurar på nätet som man kanske önskar att de hade.

De flesta barn slutar därför inte med någon avsikt att smitta ett virus i ditt system eller besöka sidor som de inte behöver. Och kanske smygar de ut på natten för att leka när du sover.

BitDefender AntiVirus Plus ger dig dock några föräldrakontroll som kan vara till hjälp här. På så sätt kan du styra vad dina barn gör på datorn. Då kan du lugnt låta dem surfa runt och ha kul samtidigt som du är säker.

För dem som inte vill springa runt med hörn med säkerhet

BitDefender AntiVirus Plus används av över 500 miljoner människor över hela världen. Det är inte ett fall. Med BitDefender AntiVirus Plus får du skydd på alla fronter som gör att du surfar på webben och använder din dator utan rädsla i åtanke.

Om du är typen av så många andra som inte vill springa runt med hörn är BitDefender AntiVirus Plus ett naturligt val för dig.

Unika och effektiva verktyg för skydd

En av de unika funktionerna i BitDefender AntiVirus Plus är de olika verktygen som är tillgängliga för dig, samtidigt som du är effektiv. Naturligtvis hanterar många antivirusprogram jobbet, men BitDefender AntiVirus Plus tar det till en helt annan nivå.

Till exempel innehåller de flesta antivirusprogram inte en VPN-tjänst. Och det är inte många antivirusprogram som ger dig möjlighet att filkryptering och en file shredder. Det är värt att komma ihåg när du väljer ett antivirusprogram.

Trevlig och enkel design som tar dig för hand

BitDefender AntiVirus Plus har gjort några bra tankar när det gäller att utforma ett bra gränssnitt. Antivirusprogram kan tyckas vara komplicerat och obekvämt för många, men här är den helt motsatta historien.

Så snart du öppnar programmet för första gången kommer du att ta en liten och snabb resa som guidar digmen ändå de viktigaste funktionerna. Alla andra funktioner har ett litet blått frågetecken bredvid namnet. Om du drar muspekaren över den får du en liten dialogruta som berättar vad det egentligen är. På det sättet borde du inte tvivla på hur programmet används.

När det gäller stil är de olika funktionerna och skyddsområdena finanordnade i olika sektioner. Det finns fyra av dem, och man navigerar där hittar du allt som är relevant för det området.

Naturligtvis erbjuds även stöd om du fortfarande är i tvivel om någonting, och där är de så trevliga. De svarar på alla frågor med öppet och friskt sinne. När allt kommer omkring är deras huvudprioritet att du är bekväm med programmet och tycker om att använda det.

Alternativ programvara

BitDefender AntiVirus Plus är bara en av många BitDefender-produkter. Därför rekommenderas det också att prova BitDefender Total Security. Här får du hela paketet som BitDefender AntiVirus Plus och Internet Security kan erbjuda. Programmet kan testas gratis här.

Slutsats

BitDefender AntiVirus Plus är det bästa antivirusprogrammet du kan få dig själv. När det kallas antivirusskydd är BitDefender AntiVirus Plus en produkt som du behöver försöka. De många verktyg som står till ditt förfogande ger dig en enkel och säker upplevelse med ditt system. Det kan utan tvekan rekommenderas.

Download BitDefender AntiVirus Plus
Screenshots
Detaljerad information om BitDefender AntiVirus Plus
Typ:
Trialware


Producent:
BitDefender

Inkom datum:
06-04-2007
Plattform:
Windows

Storlek:
26 Mb

Uppdaterad datum:
10-05-2019
0