Program » Internet » Browsers

AVG Secure Browser last ned
5 0 6172  

Ladda ner AVG Secure Browser på svenska gratis här.

Idag kan din online-säkerhet vara det viktigaste inslaget i den moderna världen. Dina uppgifter och det online-spår du lämnar bakom när du surfar på Internet får inte hamna i fela händer. Därför är det också viktigt att du använder en webbläsare som tar hänsyn till din säkerhet.

Med AVG Secure Browser får du förutom en blixtlös webbläsare också många funktioner som utvecklats av AVG för att säkerställa den här webbläsaren mot fientliga virus och andra hot. Du får både anti-phishing, anti-tracking, HTTPS-kryptering, webbkameravakt och mer. Dessa funktioner säkerställer alla olika funktioner i ditt drag online och många av dem ingår inte i andra webbläsare.

Inkluderade adblocks

En funktion som också ingår i AVG Secure Browser helt automatiskt är adblockerfunktionen. I andra webbläsare måste du hämta och installera utvecklarutvidgningar från tredje part för att blockera annonser. Detta händer dock helt automatiskt i AVG Secure Browser med det inbyggda adblock som utvecklats av AVG, vilket fungerar perfekt.

Annons blockeraren lokaliserar automatiskt annonser och blockerar dem omedelbart. Sålunda behöver du inte hämta från utvecklare från tredje part och du kommer att få en adblocker skräddarsydd för webbläsaren du använder och utvecklat av säkerhetsexperterna hos AVG. Med en adblocker installerad kan din webbläsare vara upp till fyra gånger snabbare än om din internetanslutning också måste bläddra bland annonser.

Jämfört med klassiska webbläsare

Den automatiska adblockern är dock inte den enda funktionen som inte finns i klassiska webbläsare, men vilken AVG har integrerat i deras.

Här är de andra fördelarna som inte finns i klassiska webbläsare som Google Chrome, Apple Safari, Mozilla Firefox och Microsoft Edge. Du får de ovan nämnda funktionerna som anti-phishing, anti-tracking och HTTPS-kryptering, medan din webbläsare också pratar perfekt med AVGs Antivirus-system samt deras säkrade AVG VPN. Således kan du med denna webbläsare integrera alla datorns säkerhetskomponenter med varandra så att du får absolut och optimal säkerhet för din dator.

AVG Antivirus

Webbläsaren är utformad för att fungera optimalt på din dator om du också har AVGs antivirusprogram installerad samtidigt. Med den fria versionen av AVG Antivirus kan du stoppa virus, spionprogram, ransomware och många andra malwares. Dessutom blockeras osäkra länkar, nedladdningar och e-postmeddelanden, så du är helt säker. Det finns självklart också en virusskanner som skannar din dator för allt som skadar dess prestanda. Du kan läsa mer om AVG Antivirus och ladda ner det gratis genom att klicka här .

AVG VPN

Den andra komponenten som Secure Browser är utformad för att arbeta nära med är, som nämnts, AVG VPN. Det säkerställer att du aldrig ansluter till ett osäkert Wi-Fi-nätverk var du än är. Dessutom är din resa på Internet också privat medan du kan ange platsen för din IP-adress till exempelvis USA. Således kan du till exempel få tillgång till US Netflix-arkivet, så att du kan uppleva fler filmer och serier än du kan hemma. Du kan läsa mer om AVG VPN och ladda ner programmet genom att klicka här .

Användarvänlighet och gränssnitt

Secure Browser är utvecklad av det kända säkerhetsföretaget AVG, och det är därför du också får en produkt i den absoluta eliten. Alla funktioner i webbläsaren är lättillgängliga så att användaren enkelt kan hitta dem och utnyttja dem. Webbläsaren installerar också sig påSvenska helt automatisk. Således behöver du inte förstå den främmande ordlistan för att översätta svåra engelska termer. Du kan hitta hjälp för alla menyer och funktioner genom att klicka i det högra hörnet som du vet från andra klassiska webbläsare. Gränssnittet är modernt och enkelt som vi känner det speciellt från Chrome.

Inspiration från Chrome

Bara Googles webbläsare Chrome verkar ha varit en bra inspirationskälla för AVG och deras säkra webbläsare. Bortsett från det faktum att logotyperna på de två webbläsarna är mycket lika varandra, är hela gränssnittet också starkt inspirerat av Googles webbläsare.

Således får du ett helt bekant uttryck när du laddar ner och använder AVG Secure Browser. Så spendera inte tid på webbläsaren eftersom det ser ut som Chrome nästan på en punkt. Mest av allt handlar det om att använda en avancerad version av Chrome, med ökad säkerhet.

Utvecklat av experter

AVG Technologies har utvecklat säkerhetsprogram för datorer sedan 1991. Deras antivirusprogram är bland de mest populära och mest erkända på marknaden. Siffror från 2015 visar att över 200 miljoner användare använder AVGs produkter för att säkra sina datorer mot hot. Företaget började utveckla säkerhetsprogram för PC, men har sedan dess börjat utveckla för både Android och Mac. Således kan hela familjen säkras av samma produkter, även om du har olika operativsystem i hushållet.

Uppdateringar

Precis som med AVGs andra produkter, uppdateras även säker webbläsare regelbundet. Detta håller webbläsaren uppdaterad med den senaste tekniken som garanterar dig 24/7 online. Uppdateringar kommer automatiskt och du behöver inte hitta dem själv.

Tillgänglighet

Även om AVG Secure Browser tycks inspireras av Google Chrome, är en av de platser där den inte kan följa Google-webbläsaren tillgänglig. AVG Secure Browser är endast tillgänglig på Windows operativsystem. Därför kan du inte ladda ner den till din Mac, som du kan med Google Chrome. AVG Secure Browser kan användas på datorer med Windows 10, 8.1, 8 eller 7 som operativsystem.

Alternativ

Letar du efter en ny webbläsare kan du titta på vår hela lista med webbläsare här . Där hittar du bland annat den mycket populära Google Chrome och Mozilla Firefox som båda kan laddas ner för både Windows och Mac. Du hittar också andra populära webbläsare som den norska utvecklade Opera och Apples Safari for Windows .

Slutsats

AVG Secure Browser är den perfekta webbläsaren för dem som vill ha en pålitlig och helt säker webbläsare. Det har utvecklats av säkerhetsföretaget AVG, och du får därmed en absolut toppprodukt. Webbläsaren är snabb och kan följa med de största som Chrome, Firefox och Edge. Dessutom är det givetvis säkert, vilket är huvudfokus för AVG. Det skyddar dig från phishing, spårning och hacking, samtidigt som du integrerar ett integrerat adblock som kan göra din webbläsning upp till fyra gånger snabbare än webbläsare utan ett adblock. Dessutom talar webbläsaren perfekt med AVGs Antivirus-system och deras VPN, som du kan läsa mer om och hitta nedladdnings länkar till högre upp på sidan. Kombinationen av dessa tre element ger dig den säkraste lösningen för webbläsning. Dessutom är det utformat så mycket som Google Chrome. Både i utseende men också i funktioner. Om du växlar från Chrome till AVG Secure Browser, bör du därför vara snabbBekväm med olika menyer och funktioner. Webbläsaren är helt gratis att ladda ner och installeras snabbt. Det installeras också automatiskt på svenska så du behöver inte oroa dig för engelska namn och liknande.

Download AVG Secure Browser 75.0
Screenshots
Detaljerad information om AVG Secure Browser
Typ:
Freeware


Producent:
AVG Technologies

Inkom datum:
17-07-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
2.59MB Mb

0