Program » Tweaks » Uninstallers

AVG Remover last ned
4 0 5282  

Har du en gammal AVG-produkt som du vill bli av med? Eller fungerar inte avinstallationen av en AVG produkt? Då är AVG Remover, som kan downloades gratis, räddningen för att bli av med programmet.

Om du inte använder programvara från AVG längre kan du ta bort det enkelt och gratis med AVG Remover. Ibland kan du slutligen byta till ett annat virusprogram från tid till annan. Det kan bero på att du antingen känner dig missnöjd med ditt ursprungliga virusprogram, eller vill bara ladda ner något mer effektivt, till exempel. Båda baserna är helt förståeligt.

Det är dock väldigt viktigt att bli av med alla återstående virus innan du installerar en ny. Annars är de båda i ständig kamp för att slåss mot varandra, och det är ett problem för ditt system förmåga att bekämpa virus och köra effektivt.

AVG är en av branschens främsta leverantörer av virusprogram, men om du är trött på att använda den eller vill prova något nytt, är de villiga att hjälpa dig på vägen. Med AVG Remover kan du ta bort eventuella rester av AVG-program som du har haft på ditt system och komma igång med något annat.

Avinstallera all AVG-programvara snabbt och effektivt utan att behöva krångla

Huvudsyftet med ett program som AVG Remover är förstås att ta bort AVG-programvaran på ditt system. Därför är det värt att notera att endast AVG-programvara kan ta bort den. Om du använder ett annat virusprogram måste du tillgripa andra medel.

Dess avinstallationsfunktion riktar sig huvudsakligen till dem som vill avinstallera AVG-programvaran, men kan inte göra det eftersom programmets inbyggda avinstallerare inte fungerar. Om det gör det är det alltid lämpligt att använda den. Men om det inte gör det är det nödvändigt att använda AVG Remover.

AVG Remover skannar hela ditt system för AVG-filer, om det är kvar av en tidigare avinstallation eller ett helt program som fortfarande körs på ditt system. Det kan ta lite tid, men programmet är också noggrant, så du är säker på att bli av med allt i slutändan. Det kommer dock att kräva flera omstart av ditt system innan processen är klar.

För dig som vill hålla ditt system rent varje gång du börjar något nytt

Virusprogrammen övertar varandra varandra på marknaden för rymden som den bästa mjukvaran. En dag kan det vara AVG, nästa dag kan det vara Avast!. Det viktigaste kommer alltid att vara för dig som konsument att ha den bästa mjukvaran som erbjuds just nu. Säkerhet på din dator är inget skämt. Därför kan man lätt hitta sig i en situation där man ändrar leverantören till sitt antivirusprogram. Om du har kört med AVG någon tid eller har haft en dålig upplevelse med programvaran, kan du behöva ta bort den från ditt system och ersätta det med något annat.

AVG Remover gör det därför enkelt för dig att ta bort all AVG-programvara på ditt system med några få klick för att öppna nya möjligheter att skydda dig. Det är särskilt praktiskt att ha till hands, om de inkluderade avinstallatörerna som vanligtvis följer med AVG inte fungerar på grund av ett tekniskt fel.

AVG hjälper dig alltid, även om du inte vill använda programvaran längre

Det är mycket karakteristiskt för vissa tillverkare att de inte kommer att göra det enkelt för dig att ta bort programvaran. Det är förståeligt att de vill behålla dig som kund och gillar att göra allt för att hålla det så. Men det är en frustrerande sak om du redan har fattat ditt beslut och är helt säker på att just nu är det inte längre för dig.

AVG väljer dock att lämna ut en hand till dig som har den. Självklart är de ledsna att se dig gå, men de kommer inte hålla dig till programvara du inte planerar att använda längre. Därför erbjuder de dig bara den fria avinstallationen AVG Remover, för att göra avgången så enkel och smärtfri som möjligt. Inte många företag erbjuder en sådan lösning för dig, och det gör AVG speciellt. Kanske vill du komma tillbaka en dag?

Det finns inget lättare att använda än AVG Remover

Syftet med AVG Remover är ganska enkelt: den enda funktionen är att ta bort AVG Software. Därför finns det ingen stor uppgift att göra ett komplicerat och funktionsfyllt gränssnitt. AVG Remover eDet är skuren rätt i benet av den anledningen. Ingångskärmen ger dig några alternativ för att få tillgång till information om licensavtal, deras integritetspolicy och slutligen Remover-funktionen. Remover-funktionen är nog den du letar efter.

Designen kommer i den klassiska AVG-stilen: svart bakgrund och gröna färger för att markera det viktigaste att märka. När du har tryckt på Remover-knappen börjar AVG automatiskt skanna ditt system för AVG-filer, så klicka bara på de som du vill ta bort.

Alternativ programvara

AVG Remover riktar sig specifikt till AVG-produkter. Om du verkligen vill städa upp ditt system och ta bort allt som inte är relevant för dig, måste du använda mer bred programvara för detta ändamål.

Här kan PC Decrapifier från tillverkaren Pcdecrapifier.com vara till stor hjälp för dig. På din dator samlas stora mängder filer och program som du inte längre använder eller kommer att använda. Därför är det smart att kunna ta bort dem så att systemet går fortare och du kan passa de saker som i slutändan är mer användbara för dig. Med några få klick kan du uppnå ett helt rent system, och som skrivet på deras hemsida: "Det är som toalettpapper för din dator". PC Decrapifier kan laddas ned gratis här.

Slutsats

AVG Remover är ett viktigt verktyg för dem som vill rengöra AVG-applikationer på ditt system. Det är din plan B när allt annat misslyckas. Därför är det värt att ladda ner AVG Remover omedelbart när du också hämtar annan AVG-programvara.

Download AVG Remover 2017
Screenshots
Detaljerad information om AVG Remover
Typ:
Freeware


Producent:
AVG Technologies

Inkom datum:
13-03-2014
Plattform:
Windows

Storlek:
8 Mb

Uppdaterad datum:
29-03-2019
0