Program » Multimedia » Video och musik

AV Music Morpher last ned
4 0 5873  

Hämta AV Music Morpher här och ställa autotune din röst och remixer

AV Music Morpher är en ljudredigerare med avancerade funktioner för musikblandning och redigering, som kan möta behoven hos yrkesverksamma samt nybörjare. Du behöver inte en inspelningsstudio längre. Med AV Music Morpher kan du göra musik och sång remixer, ändra röst och tempo, lägga till effekter och redigera dina mästerverk i många populära filformat, inklusive MP3, WMA, WAV, APE, OGG, NIST, AU, etc.

En av de viktigaste modulerna i programmet är musik morpheren som gör det möjligt att ändra tonhöjd och klangfärg någon röst påskynda eller bromsa takten. Du kan skapa en Cher röst- eller robot röst effekter, ändra frekvens, lägga till enstaka och avancerade effekter från lydeffektbibliotek i realtid. Alla de populära effekter från DirectX, VST och andra effekter som fade-in, fade-out, Spectrum Peak finns i programmet. Du kan blanda ljudfiler i flera spår sessioner, redigera dem (kopiera, klippa, ta bort, infoga, etc.) och tillämpa morphing och specialeffekter i redigeringsmodulen.

Musik organisera modul kommer att hjälpa dig att organisera dina musikfiler i spellistor, organisera din musiksamling med olika kategorier och redigera information (album, artist, genre, år) i ID3-taggar.
Använda roliga rumsmodulen kan du ladda ner massor av roliga ljud och ringsignaler direkt från programmet.

Digital Audio Recorder spelar in ljud från mikrofonen eller andra källor. Det kan användas för att spela in karaoke sång, som är kompatibel med karaoke-spelare. Inspelningen kan sparas i olika filformat. Den inbyggda musikspelare för att spela musik i många vanliga format.

Omvandlarmodulen gör det möjligt att konvertera från MP3 till WAV och mellan en av de format som stöds, såsom OGG, APE, AIF, IRC, NIST, AU och andra. Den inbyggda MP3 Grabber kommer att slita ljudspår från CD-skivor till hårddisken i valfritt format som stöds. De brännare spela musikfiler till CD eller DVD snabbt och enkelt. Bränn flerskiviga projekt för att spara tid. Cover Editor integreras för att hjälpa dig skapa omslag och inlägg för dina CD eller DVD.

Prova denna kraftfulla musik redaktör gratis nu!

Download AV Music Morpher 5.0.59
Screenshots
Detaljerad information om AV Music Morpher
Typ:
Trialware


Producent:
Music Morpher

Inkom datum:
28-11-2016
Plattform:
Windows ME, NT, 2000, XP & VISTA

Storlek:
9.1 Mb

Uppdaterad datum:
08-12-2016
0