Program » Tweaks » Verktyg

Automatisk avstängning last ned
4 0 6250  

Ladda ner AutoOff-programmet gratis här

Det kan vara smart att låta din dator stängas av sig själv under vissa kriterier som inaktivitet eller vid vissa tider på dagen. En dator som är igång men som inte används kostar onödiga pengar i ström, och då är det inte hälsosamt för maskinen.

Med AutoOff kan du ställa in datorn så att den stängs av när du tror att den behövs. Nedan kommer vi att gå närmare in på vad programmet specifikt kan, hur du använder det och vad du kan använda det själv.

Ställ in avstängningskriterierna

Det finns ett antal olika saker du kan ställa in din dator att göra när du inte använder den. Det mest uppenbara är att låta datorn stängas av efter ett visst antal minuter inaktivitet. Om du till exempel inte har använt din dator på en halvtimme stängs den av.

Du kan också ställa in den för att stänga av vid en viss tid på dagen om du vet att du vanligtvis lämnar datorn. Då behöver du åtminstone inte tänka på att stänga den. Dessutom kan programmet också ställas in för att sätta datorn i viloläge eller bara låsa den om det är vad du behöver.

Enkel design som kommer i bakgrunden

AutoOff erbjuder inte den mest spännande designen, men den gör sitt jobb bra. När programmet startas får du en liten timer med ett antal knappar / funktioner. Den du behöver tänka på här är "+" -knappen. Det låter dig ställa in ett "schema" för din avstängning.

När du klickar på "+" får du en ny meny. Här är ett antal rullgardinsmenyer som används för att ställa in vad programmet ska göra. När du har ställt in den kommer timern att börja räkna ner. Du kan också stänga programmet helt och programmet fortsätter fortfarande med sin process.

Slutsats

AutoOff gör en del små saker i vardagen enklare. Det kan spara pengar på elräkningen och ge dig trygghet om du ofta glömmer att stänga av datorn. Det är en liten hjälper som tydligt rekommenderas.

Download Automatisk avstängning 4.16
Screenshots
Detaljerad information om Automatisk avstängning
Typ:
Freeware


Producent:
Pintosoft

Inkom datum:
03-06-2020
Plattform:
Windows

Storlek:
0.622 Mb

0