Program » Multimedia » Bildbehandling

Auto Face Swap last ned
4 0 6188  

Ladda ner Auto Face Swap-programmet gratis här och ändra enkelt människors ansikten.

Med Auto Face Swap kan du snabbt och enkelt byta människors ansikten. Programmet kan laddas ner gratis här på webbplatsen och installeras snabbt så att du kan komma igång.

Face Swappe har aldrig varit enklare, och som namnet antyder händer det helt automatiskt utan att du behöver lägga tid och ansträngning.

Så här

Programmet är väldigt enkelt. Du har det stora vita området där bilderna kan vara, och sedan har du dina alternativ i verktygsfältet till vänster. För att lägga till ett foto kan du naturligtvis klicka på knappen Ladda uppe till vänster, men du kan också använda Dra och släpp-funktionen. Håll helt enkelt ner en bild från din dator eller från Internet och dra den sedan in i den vita rutan. När du släpper laddas bilden automatiskt in i programmet. Efter det börjar du bara utforska programmets funktioner. Som nämnts kan du också lägga till mer än en bild och därmed ansiktsbyta människor från olika bilder med varandra.

Live Face

Förutom att använda bilder från din dator eller internet kan du också se ett Face Swap hända live på ditt eget ansikte. Du kan använda din webbkamera för att ändra ansiktet på dig själv och personen bredvid dig.

Skräddarsy programmet

Som nämnts är detta inte det största programmet i fråga. Den är utformad med några få funktioner i ett lätt att navigera gränssnittet, men du har möjlighet att ändra programinställningarna.

Till exempel kan du ta bort rutorna som automatiskt bildas runt människors ansikten när bilderna laddas i programmet. Detta gör att du bättre kan se resultatet av ditt ansiktsbyte.

Morph står inför

En annan funktion som också har möjlighet att ha mycket roligt är Morph-funktionen. Med det kan du blanda två människors ansikten och bestämma hur mycket av det ena eller det andra som ska vara i den nya personen som skapas.

Funktionen kan bland annat hjälpa dig att se hur två personer i framtiden potentiellt skulle se ut. Funktionen är naturligtvis väldigt enkel, eftersom det bara är de två ansiktena ovanpå varandra, så det är inte en funktion som man kan förvänta sig att få mycket mer än rent kul.

Slutsats

Auto Face Swap är en enkel men rolig liten app som låter dig byta människors ansikten. Du drar helt enkelt ansiktet från en person till en annan, och programmet byter automatiskt ansikten.

Download Auto Face Swap
Screenshots
Detaljerad information om Auto Face Swap
Typ:
Freeware


Producent:
sneumueller

Inkom datum:
29-08-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
28,18 MB Mb

0