Program » Tweaks » Diskrensning

Ashampoo WinOptimizer last ned
5 0 5745  

Hämta WinOptimizer här gratis och optimera datorns prestanda till max.

Det har blivit otroligt populärt idag med optimeringsprogram. Människor har funnit det finns metoder för att öka sin datorhastighet, och de flockar nu till olika program som kan hjälpa dem på väg.

Ett bra och välskött program med hög kaliber är Ashampoo WinOptimizer. Programmet har en mängd olika funktioner som kan organiseras på vilket hörn av din dator du kan tänka dig.

Rengör ditt system för onödiga filer

En av de största problemen som orsakar problem med datorns prestanda är ackumuleringen av överflödiga filer på ditt system. När det finns ett program som vi inte använder längre, är vi vanligtvis tillräckligt bra för att radera dem. Var kommer överflödiga filer ifrån, du tror nog.

När vi tar bort ett program raderas bara det mesta av det, men det lämnar alltid lite rest. Det kan vara i ditt systems register, eller det kan vara mappar med små filer som lagrar användarinformation om du installerar om programmet.

Efter några år eller bara några månader kommer dessa filer att bli en börda på ditt system och det är en bra idé att få dem borttagna. Men hur? Att göra det manuellt är oerhört svårt och tidskrävande. Därför är ett program som Ashampoo WinOptimizer riktigt smart när du måste ta bort skräpfiler.

Ashampoo WinOptimizer hjälper dig att hålla reda på alla dessa rooting-filer och kan sedan ta bort dem för dig. Det är mycket försiktigt med detta, och bara raderar filer som inte alls behövs. Därför kommer ingen typ av komplikation att uppstå på ditt system.

Den här processen kan dock ta lite tid, så du är upptagen med att använda programmets optimering av ett klick. Med ett klick gör det allt för dig. Så Ashampoo WinOptimizer kan göra mycket.

Tweak ditt Windows-operativsystem snabbt och enkelt

Om du är en bit av en datorhaj, kanske du vill gå in och pilla några av sina operativsystemsinställningar. Det innebär vanligtvis hur din dator beter sig när olika situationer uppstår.

Det viktigaste här för den allmänna användaren är inställningarna för privat information i Windows. Här kan du strama dem och gömma dem mer för blotta ögat så att de inte hamnar i obehöriga människors händer.

Det rekommenderas dock inte att spela för mycket med inställningarna. De är som de är av en anledning, och om du inte är expert kan du sluta skada ditt system.

Möjlighet att kryptera och förstöra filer

När du tar bort filer på datorn, är de i realiteten inte raderade för alltid. De krymper bara till en så liten storlek att de inte betyder något i förhållande till utrymmet på resten av hårddisken. Men det innebär också att dessa filer kan återställas antingen av dig själv eller andra. Du kanske inte vill ha det här - speciellt om du säljer din dator till en främling.

Med "Filtorkare" är filerna "borttagna" för alltid. I själva verket finns de fortfarande på ditt system, men de har varit så starkt krypterade att det inte skulle vara möjligt för någon att öppna dem.

Det är också möjligt att kryptera redan befintliga filer på ditt system. Om du till exempel har mycket mycket känslig information av privat natur, något från det arbete som ingen annan än dig själv måste se, kan du låsa upp dem så.

Håll koll på ditt samarbetemputers hälsa med detaljerad statistik

Ashampoo WinOptimizer kan ge dig en fullständig systemanalys, och inte bara det, du kommer också att kompletteras med konkret och lättförståelig statistik. På det sättet kan du hålla reda på det tillstånd systemet är i och om du kanske börjar optimera den igen.

Att ha statistik om ditt systems hälsa är alltid bra när det gäller planeringsoptimering. Ibland behöver systemet inte alls och du slösar bara bort din tid. Andra gånger behöver den desperat det, och då måste du gå in. Med en statistik till hands kan du alltid betygsätta detta snabbt.

För dem som älskar ett rent och snabbt datorsystem

Att hålla din dator frisk och frisk bygger på samma principer som sin egen kropp. Om du ofta går till doktorn, håller du också din kropp informerad, och vardagen känns enklare och bekvämare. Här i Danmark är hälsovården gratis, men om du måste ha din dator "läkare" kommer det att kosta - och det kan vara dyrt. Varför inte bara göra det själv?

Med Ashampoo WinOptimizer får du din egen privata läkare för din dator och det kostar inte något. Med de många markerade funktionerna kan du korrigera alla fel som kan finnas på ditt system. Å andra sidan kommer datorn att springa som om den var ny. Så du är typen som så många andra som uppskattar ett effektivt system som kör som det borde, Ashampoo WinOptimizer är tydligt något som du kan lugnt lägga till i din samling applikationer.

En fin och enkel design som inte ska misstas

Ashampoo WinOptimizer är ett mycket enkelt program för att navigera in utan förvirring. Detta är främst vinsten av programmets underbara och läckra design. Programmet är indelat i 10 olika fönster, som innehåller ett antal delfunktioner dedikerade till att optimera din dator på olika sätt.

Varje funktion kompletteras med en mycket liten textruta som förklarar vad den enskilda funktionen gör. Därför behöver du inte vara rädd för att klicka på något olämpligt - du kommer genast veta vad det gör.

Färglayouten är enkel och apt; en kombination av blått och svart, där den svarta bakgrunden markerar de blå ramarna och knapparna i programmet.

Programmet har också ett hjälpcenter där du enkelt och snabbt kan hitta mer detaljerad hjälp och vägledning för att använda programmet.

Alternativ programvara

Ashampoo WinOptimizer är överlägset det enda programmet av sitt slag tillgängligt gratis på Internet. Om du inte var nöjd med programmet finns det en mängd andra program som är värda att utforska och testa.

Ett sådant program är CCleaner. CCleaner är ett optimeringsprogram för din dator som går in och rensar onödiga filer, åtgärdar databasfel etc. Du har gott om möjligheter att välja vad som behöver rengöras, och det är därför ett arbetsvänligt och samarbetsverktyg för din vardagliga användning. CCleaner kan laddas ner gratis här .

Slutsats

Ashampoo WinOptimizer är ett otroligt praktiskt program att ha till hands om du letar efter att städa upp datorn och ha sin prestanda inställd. Med sina många och varierade funktioner kommer den runt varje hörn och säkerställer att ditt system är det bästa hälsotillståndet du kan önska dig. Det kan endast rekommenderas.

Download Ashampoo WinOptimizer 15.00.05
Screenshots
Detaljerad information om Ashampoo WinOptimizer
Typ:
Shareware


Producent:
Ashampoo GmbH & Co. KG

Inkom datum:
08-05-2015
Plattform:
WinOther, Windows 8, Win7 x32, Win7 x64

Storlek:
64.2 Mb

Uppdaterad datum:
17-04-2019
0