Program » Multimedia » Bildbehandling

Ashampoo Snap last ned
5 0 3742  

Ladda ner gratis Ashampoo Snap här i den senaste versionen. Programmet kan fånga (spela in) allt som visas på din datorskärm, även video.

Behöver du ett program som kan spela in din skärm? Eller kanske ett program där du kan redigera skärmdumpar? Eller någon som kan göra gips? Alla dessa saker, Ashampoo Snap och mer. Programmet gör det otroligt enkelt för alla att skärma inspelningen.

Capture Bar

En av de stora genierna av Ashampoo Snap är programmets Capture Bar. Det är den svarta verktygsfältet, som sett ovan. Detta visar alla Alternativ och verktyg du kan använda i Ashampoo Snap. Här kan du välja mellan inspelning av en video, inspelning av ett enda fönster eller flera fönster. Du kan också fritt välja delar av skärmen som du vill spela in eller ta en skärmdump av. Nedan hittar du Konfigurationer, vilket är programmets inställningsflik. Här kan du skräddarsy programmet för att passa dina specifika behov. Till exempel kan du bestämma var på skärmen ska Capture Bar vara. Du ändrar den platsen genom att göra som sedd nedan.

Redigera videoklipp och foton

När du har spelat in en video kan du använda programmets videoredigeringsverktyg. Med detta kan du klippa videon, lägga till text, rita och mycket mer. Detsamma gäller skärmdumpar, där du också kan lägga till alla ovanstående och mycket mer här. När du sparar din video kan du naturligtvis spara den som en videofil, men du kan också spara den som en giffil. Gifs har blivit otroligt populära under åren och därför är Ashampoo också ett otroligt viktigt verktyg för dem som är socialt aktiva online.

Kvaliteten upprätthålls

En av kontaktpunkterna för utvecklarna bakom Ashampoo Snap var att kvaliteten på bilderna skulle vara toppklass. Därför kan du också spela in video från t.ex. Youtube eller annat utan att förlora videokvaliteten. Ashampoo Snap kan spela upp till 4K upplösning, vilket inte är många av programmets konkurrenter som kan klara av.

Användarvänlighet i toppklassen

När du startar programmet för första gången kan det verka lite förvirrande eftersom det finns så många Alternativ. Därför tar Ashampoo dig för hand och guider dig igenom alla delar av programmet och dess funktioner. När programmet är installerat öppnas en guide som du kan välja att slå på eller av. Dessutom ingår guider för alla enskilda funktioner, som även kan slås på och av. Detta ger dig all information du behöver, och du kommer snabbt att behärska programmet. Om du finner ett litet negativt kan det sägas att programmet ännu inte är tillgängligt på svenska. Detta bör dock inte vara det stora problemet eftersom alla tekniska funktioner i programmet enkelt förklaras i guiderna.

Alternativ

Det finns många Alternativ tillgängliga på marknaden, men få kan hantera Ashampoo Snap. Programmet innehåller så många funktioner att du inte hittar liknande program. Men du kan hitta program som specialiserar sig i en eller annan kategori. Till exempel kan du titta på ScreenToGif , som fokuserar enbart på att kunna spela in din skärm och göra inspelningen till en gif. Programmet är helt gratis att ladda ner och använda och kan därför rekommenderas.

Letar du efter andra liknande program kan du kolla in vår katalog för multimediaprogram .

Tillgänglighet

Det är viktigt att du laddar ned ett program som är kompatibelt med operativsystemet datorn körs på. Ashampoo Snap är utvecklat för Windows-operativsystem och är inte tillgängligt för Mac OS eller Linux-användare.

Slutsats

Ashampoo Snap är en imponerande applikation som kan fånga allt som går på din skärm. Du kan både ta skärmdumpar och spela in videor eller gifs. Du bästGör så mycket för att spela in, och sedan kan du redigera det med alla programmets redigeringsverktyg. Programmet håller videokvaliteten så hög som möjligt, och du lär dig snabbt att behärska sina funktioner genom de många guider som medföljer programmet. Programmet kan laddas ned här på en gratisversionsversion, som du kan försöka innan du bestämmer dig för att köpa den i sin fulla form.

Download Ashampoo Snap 8
Screenshots
Detaljerad information om Ashampoo Snap
Typ:
Shareware


Producent:
ashampoo GmbH & Co. KG

Inkom datum:
30-11--0001
Plattform:
Windows XP, Vista, 7 & 8

Storlek:
43.9 Mb

Uppdaterad datum:
29-03-2019
0