Program » Företag » Verktyg

Ashampoo PDF Free last ned
5 0 6154  

Ladda ner Ashampoo PDF gratis gratis här.

PDF-filer är den moderna tidens svar på uppfinningen av papper... digitalt papper! Aldrig tidigare har det varit så enkelt att få tusentals sidor tillgängliga på din dator för att läsa gratis på din skärm.

Det är inte längre nödvändigt att dra tunga böcker och staplar av slumpmässiga papper. Allt kan enkelt och elegant överföras till din dator som PDF för fri användning, var och när du vill ha det.

Denna typ av övning har varit omfattande införlivad i skollivet för att inte betala så mycket pengar för böcker, och på jobbet har det blivit ett enkelt och säkert sätt att utbyta dokument med kollegor.

För det första kräver det dock att du har en mjukvara som kan skapa och läsa PDF-dokument. Ett bra val på framsidan är Ashampoo PDF Free.

Ta ditt arbete med dig överallt på ett kompakt sätt

Att kunna jobba med dig när du reser med buss eller tåg är en smart väg att effektivt utnyttja din tid när du reser. Men ofta finns det inte mycket utrymme i kollektivtrafiken, och det gör det besvärligt att behöva sitta med många dokument eller böcker där du tar värdefullt utrymme från andra resenärer.

Ett PDF-program som Ashampoo PDF Free gör det möjligt att få allt ditt arbete samlat på en dator. Om du vill analysera en text för den svenska undervisningen, ladda upp den som PDF. Om du har en post från ett möte förra måndagen, öppna den som en PDF-fil. Möjligheterna är många.

Det finns också möjlighet att underteckna dina viktiga dokument med Ashampoo PDF Free. Om du behöver skicka något till kommunen, staten, skolan eller din arbetsplats som kräver en giltig signatur, så är du täckt här.

Om du vill konvertera dina orddokument etc. kommer en virtuell skrivardrivrutin med Ashampoo PDF Free också att följa, så att du kan konvertera nästan alla skrivna filformat till PDF-filer så att de är klara för professionell användning.

Snygg och tydlig design med stil

Ashampoo har alltid varit känt för sina produkter har alltid haft en design och ett gränssnitt som är enkelt och enkelt att få en överblick över. Detsamma gäller för denna PDF-läsare. Beläget på toppen av programmet finns två balkar. En ger dig de funktioner som gör att du kan göra grundläggande ändringar i dina dokument som grov redigering.

Fältet nedan ger dig frimärken och signeringsverktyg så att dina dokument kan få den sista professionella touchen. Dessutom finns det också verktyg för att ändra teckensnitt, infoga tecken etc.

Alternativ programvara

Självklart finns det bra alternativ för Ashampoo PDF Free. Ett sådant alternativ kan vara programmet med det slående namnet PDF Reader. PDF Reader är en gratis PDF-läsare som ger dig en mängd funktioner som kan hjälpa dig att arbeta. PDF Reader kan laddas ned gratis här .

Slutsats

Ashampoo PDF Reader är ett bra val om du letar efter en effektiv och gratis PDF-läsare som kan göra allt. Det kan endast rekommenderas.

Download Ashampoo PDF Free 1.1.1
Screenshots
Detaljerad information om Ashampoo PDF Free
Typ:
Freeware


Producent:
Ashampoo GmbH & Co. KG

Inkom datum:
03-06-2019
Plattform:
Windows

Storlek:
254 MB Mb

0