Program » Multimedia » Brännarprogram

Ashampoo Burning Studio (Svenska) last ned
5 0 2031  

Hämta ditt nya brännprogram Ashampoo Burning Studio gratis här

Om du är i nöd och letar efter ett heltäckande brännarprogram ställer du in sökningen nu.

Ashampoo Burning Studio är ett program som passar alla CD-, DVD- och inte minst Blu-ray-brännare, och som också är extremt lätt att använda.

Varför är Ashampoo Burning Studio värt att ladda ner?

Ashampoo Burning Studio är enklare än du någonsin tror. I det grundläggande arbetsflödet finns det inte färre än tre steg. Du väljer en fil, väljer en behandlingsmetod och väljer en destination. Detta är grunden för ett enkelt och tydligt program som alla vågar inleda.


Förutom dess användarvänlighet är Ashampoo Burning Studio ett mycket användbart program. Ett riktigt användbart tillägg till programmet är dess säkerhetskopiering på flera skivor: du kan bränna och spara data på olika diskar. Om mängden filer är för stor och därmed överskrider diskens kapacitet sprider Burning Studio automatiskt din säkerhetskopia över flera enheter. Med andra ord får du en säkerhetskopia med flera skivor. Programmet levereras också med en integrerad ripper av ljud-CD-skivor, och stödet för de nya Blu-ray-formaten förbättras med en kapacitet på upp till 25 GB per sekund. skiktet. Full HD och Full HD-video (720p och 1080p) stöds för Blu-ray-skivor. Sist men inte minst tar programmet hand om allt vad gäller kodning. Kodningens kvalitet har förbättrats avsevärt jämfört med tidigare versioner och alla spridningsverktyg har reparerats huvudsakligen. Samma integrerade redigerare används, oavsett om du gör DVD-skivor och / eller Blu-ray-skivor med menyer. Ashampoo Burning Studio är ett fantastiskt brännarprogram som du enkelt kan komma igång med.

Den klassiska funktionen


Programmet ger dig de klassiska alternativen för att bränna CD-skivor etc. I detta program är fokus på din önskan att göra skivbränning snabb, enkel och hög kvalitet utan för mycket besvär.

Ingen slösar bort sin tid på att leta efter en viss funktion, varför många användare är trötta på överkomplicerade bränningsprogram, som blir allt svårare att använda. Oavsett om lagring handlar om större mängder data eller mindre uppgifter, kan du säkert bränna dina data med detta program.

Kan göra mer än att bränna CD-skivor

Ashampoo Burning Studio är dock mycket mer än ett vanligt brännarprogram. Förutom de olika brännarfunktionerna är programmet också ett verktyg som låter dig redigera dina videor. Programmet har olika funktioner inklusive skärning, övergångar, blekningar, undertexter och titlar som alla är en integrerad del av programmet.

Med Ashampoo Burning Studio kan du också skapa fina gränssnitt för dina DVD-skivor med en pek-och-klicka-DVD-menyredigerare med animerade teman.
Ashampoo har en riktigt fin design, där du kan välja mellan flera olika skinn. På vänster sida finns en översikt över vilka alternativ du har. Inte bara kan vanliga data-CD-skivor brännas ner, såväl som musik eller videor som bränns, du har också den stora möjligheten att designa omslag till CD-skivorna du bränner själv. Om du är extra kreativ kan du alltid skapa ett litet bildspel med ljud som kan visa innehållet på CD / DVD, eftersom det här alternativet också är tillgängligt.


För att utforma omslaget finns det vissa mallar som du behöver för detta. Programmet här är jämförbart med ett klassiskt ritprogram, eftersom det finns ett sammanhang till alla alternativ du har med detta program.
När du skapar dessa bildspel eller sätter ihop musikfiler, kommer du att presenteras med en logisk struktur där det är ganska enkelt att flytta runt på olika bilder och musikfiler etc.


Programmets design gör det enkelt att bekanta sig med programmets olika funktioner. Designen är fin och säkert också användarvänlig, så den är lättillgänglig och du vill gå efter den.

Förbättringar på Ashampoo Burning Studio

Ashampoo Burning Studio förbättras regelbundet och har till exempel blivit snabbare vid uppstart och användning. Även om programmet uppdateras eller förbättras i ettny version, utvecklaren Ashampoo håller programmet enkelt att använda.


Utvecklaren bakom lyssnar på feedback från användarna och lägger till de funktioner som deras användare kräver, för att inte tala om att ändra och korrigera när det finns problem. Resultatet av detta är att Ashampoo Burning Studio verkar effektivt.


De nyare versionerna inkluderar repskydd, vilket ger dig full säkerhet för att skydda och bevara dina data. Ett återställningsverktyg låter dig också återställa viktiga filer och minnen.
Därför är det bra att hålla ett öga på vilken version du slutar ladda ner eftersom det påverkar vilka funktioner som ingår.

Vilka system stöder programmet?


Ashampoo Burning Studio stöder officiellt OS, dvs. Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 och Windows 10.
Så det finns ett systemkrav som måste uppfyllas. På Ashampoo egen webbplats kan du bekanta dig med systemkraven i deras olika program. Om du använder ett annat operativsystem än Windows kan du definitivt hitta ett program som passar dig i vår multimediekategori.

Alternativa bränningsprogram


Det är alltid en bra idé att överväga vilket program man ska välja, eftersom det finns olika typer av bränningsprogramvara. Exempel inkluderar CDBurnerXP och ImgBurn. CDBurnerXP är ett gratis program som kan göra nästan vad som helst. Det är möjligt att bränna CD-skivor och DVD-skivor samt video, ljud och data. Det bra med CDBurnerXP är att det stöder de flesta. ImgBurn fungerar med CD, DVD, HD-DVD och Blu-ray. Genom ImgBurn kan du läsa en disk, konvertera dess data till en komplett bild av disken, skapa bilder av olika filer på din dator eller via datorns nätverk. För att ge dig en översikt över de olika möjligheterna i programvarubrenning kan du klicka här.

Slutsats


Sammanfattningsvis bör Ashampoo Burning Studio ses som en bra möjlighet för dig som saknar ett bra bränningsprogram. Programmets design gör det enkelt och användarvänligt att använda de olika funktionerna. Det är ett av de bättre bränningsverktygen. Ashampoo Burning Studio är en kvalificerad och effektiv lösning för olika hårddisktyper, och det finns inte många bränningsprogram som kan jämföras med Ashampoo Burning Studio. Programmet ger dig gott om möjlighet att göra ditt eget märke. Du kan till och med designa omslag och sätta ihop bildspel utan problem, vilket bara gör programmet så mycket roligare att arbeta med. Att bränna CD-skivor, DVD-skivor och Blu-ray har aldrig varit lättare. Med detta program är du garanterad en positiv upplevelse och därför rekommenderas Ashampoo Burning Studio.

Download Ashampoo Burning Studio (Svenska)
Screenshots
Detaljerad information om Ashampoo Burning Studio (Svenska)
Typ:
Freeware


Producent:
ashampoo GmbH & Co. KG

Inkom datum:
18-08-2017
Plattform:
Windows

Storlek:
30.2 Mb

Uppdaterad datum:
10-10-2019
0