Program » Multimedia » Brännarprogram

Ashampoo Burning Studio (Svenska) last ned
5 0 2031  

Hämta ditt nya brännprogram Ashampoo Burning Studio gratis här

Är du i behov, och letar efter ett allroundbrännareprogram, sätt sedan sökningen nu. Ashampoo Burning Studio är ett program som passar alla CD, DVD, och inte minst Blu-ray-brännare, vilket också är extremt lätt att använda.

Varför är Ashampoo Burning Studio värt att ladda ner?


Ashampoo Burning Studio är lättare än du bara går och tänker. I det grundläggande arbetsflödet finns det inte färre än tre steg. Du väljer en fil, väljer en behandlingsmetod och rundar för att välja en destination. Detta är grunden till ett enkelt och rakt program som alla vågar klara av.


Ashampoo Burning Studio är ett mycket användbart program förutom att det är enkelt att använda. Ett mycket användbart tillägg till programmet är dess backup med flera skivor: du kan bränna och spara data till olika skivor. Om mängden filer är för stor och därmed överstiger skivans kapacitet kommer Burning Studio att sprida din säkerhetskopiering över flera enheter automatiskt. Med andra ord får du en säkerhetskopiering av flera diskar. Programmet innehåller också en integrerad ripper för ljud-CD-skivor, och stödet till de nya Blu-ray-formaten förbättras med en kapacitet på upp till 25 GB per. skiktet. Full HD och Full HD-video (720p och 1080p) stöds för Blu-ray-skivor. Sist men inte minst, föreskriver programmet att arrangera all ift-kodning. Kodkvaliteten har förbättrats avsevärt jämfört med tidigare versioner, och alla medlingsverktyg har omstrukturerats. Samma integrerade redaktör används, oavsett om du gör DVD- och / eller Blu-ray-skivor med menyer. Ashampoo Burning Studio är ett bra brännprogram som du enkelt kan börja använda.

Den klassiska funktionen


Programmet ger dig de klassiska alternativen för att bränna CD-skivor etc. I detta program fokuserar du på din önskan att göra skivan brinnande snabbt, enkelt och i hög kvalitet utan mycket krångel.

Ingen vill slösa sin tid på att leta efter en viss funktion, och så många användare är trött på överkomplicerade brinnande program som hela tiden blir svåra att använda. Oavsett om lagringen innebär större mängder data eller mindre uppgifter kan du bränna din data säkert med det här programmet.

Kan mer än bränna cd-skivor


Ashampoo Burning Studio är dock mycket mer än ett vanligt brännprogram. Förutom de olika brännfunktionerna är programmet också ett verktyg som låter dig redigera dina videoklipp. Programmet innehåller olika funktioner, inklusive skärning, övergångar, blekningar, undertexter och titlar, vilka alla ingår som en integrerad del av programmet.

Med Ashampoo Burning Studio kan du också skapa fina gränssnitt för dina DVD-skivor, med en menyredigerare med pek och klicka med animerade teman.
Ashampoo har en riktigt fin design, där du kan välja mellan flera olika skinn. På vänster sida finns en översikt över vilka alternativ du har. Inte bara vanliga data-CD-skivor kan bränna ner såväl som musik eller videor kan brinna ner, så du kan också designa omslagen för de CD-skivor du bränner. Om du är extra kreativ kan du alltid göra ett litet bildspel av ljud som kan visa innehållet på CD / DVD, eftersom det här alternativet också är tillgängligt.


För utformningen av omslaget finns det specifika mallar som du behöver för detta. Programmet är jämförbart här med ett klassiskt ritprogram, eftersom det finns ett sammanhang i alla möjligheter som du har med det här programmet.
När du skapar dessa bildspel eller lägger samman musikfiler kommer du att presenteras med en logisk struktur som gör det enkelt att flytta runt de olika bilderna och musikfilerna etc.


Programmets design gör det enkelt att orientera sig mot programmets olika funktioner. Designen är fin och säkert också användarvänlig så det är lättillgängligt och du vill bli av med den.

Förbättringar på Ashampoo Burning Studio

Ashampoo Burning Studio förbättras regelbundet och har till exempel blivit snabbare vid uppstart och användning. Även om programmet uppdaterasstorlek eller förbättring i en ny version, utvecklar Ashampoo att programmet är lätt att använda.


Utvecklaren bakom lyssnar på användarnas feedback och lägger till de funktioner som deras användare begär, för att inte tala om att ändringar och korrigeringar görs när det finns problem. Resultatet av detta är att Ashampoo Burning Studio verkar effektivt.


De nyare versionerna innehåller repskydd, vilket ger dig fullständig säkerhet för att skydda och bevara dina data. Ett återställningsverktyg ger dig också möjlighet att återställa viktiga filer och minnen.
Det är därför bra att hålla koll på vilken version du slutar ladda ner eftersom det påverkar vilka funktioner som ingår.

Vilka system stöder programmet?


Ashampoo Burning Studio stöder officiellt operativsystem, dvs. Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 och Windows 10.
Det är således ett systemkrav som ska uppfyllas. På Ashampoos egen hemsida kan du orientera dig om systemkraven för sina olika program. Om du använder ett annat operativsystem än Windows kan du definitivt hitta ett program som passar dig i vår multimediakategori.

Alternativa brännare program


Det är alltid en bra idé att överväga vilket program du väljer, eftersom det finns olika typer av brännare. Exempelvis kan CDBurnerXP och ImgBurn nämnas. CDBurnerXP är ett gratis program som låter lite av varje. Det är möjligt att bränna CD och DVD, samt video, ljud och data. Det bra med CDBurnerXP är att det stöder de flesta. ImgBurn arbetar med CD, DVD, HD DVD och Blu-ray. Genom ImgBurn kan du läsa en skiva, byta namn på den till en fullständig bild av skivan, göra bilder av olika filer på datorn eller via datornätverket. För att ge dig en översikt över de olika alternativen inom brännarprogrammet, klicka här.

Slutsats


För att sammanfatta bör Ashampoo Burning Studio anses vara ett bra alternativ för dig som saknar ett bra brännprogram. Programmets utformning gör det enkelt och användarvänligt att använda de olika funktionerna. Det är ett av de bättre brinnande verktygen. Ashampoo Burning Studio är en kvalificerad och effektiv lösning för olika skivor, och det finns inte många brännande applikationer som kan mäta med Ashampoo Burning Studio. Programmet ger dig gott om möjligheter att sätta din egen touch. Du kan designa covere själv och komponera bildspel utan problem, vilket gör programmet så roligt att arbeta med. Burning CD, DVD och Blu-ray har aldrig varit enklare. Med detta program är du garanterad en positiv upplevelse, och därför rekommenderas Ashampoo Burning Studio.

Download Ashampoo Burning Studio (Svenska)
Screenshots
Detaljerad information om Ashampoo Burning Studio (Svenska)
Typ:
Freeware


Producent:
ashampoo GmbH & Co. KG

Inkom datum:
18-08-2017
Plattform:
Windows

Storlek:
30.2 Mb

Uppdaterad datum:
12-12-2018
0